Izpārdošana

€7.75

€14.62

Vairāku Ekrānu Atbalsts Turētājs Klēpjdatoru Pusē Mount Savienojiet Tālruni, Planšetdatoru Turētājs Dual Monitor Reklāmas Klipu Tālruņa Statīvs Turētājs

Pievienot atsauksmi

Dokumenta struktūra, ul, li { margin: 0; padding: 0; } ul, li { list-style: none; } .jauns-ierašanās-satur { background: #87c4c4; polsterējums: 0 5px 10px; } .titleImag { platums: 287px; augstums: 74px; margin: 0 auto; } .mana karte { display: flex; flex-wrap: wrap; max-width: 960px; } @media ekrānu un (min-platums: 560px) { .mans-karte, li { platums: 232px; augstums: 324px; background: #fff; margin-right: 5px; margin-bottom: 10px; } .pelēki img { platums: 197px; augstums: 197px; margin: 10px auto; fonā: #ece9d8; } .mans-cenas { color: #87c4c4; font-svars: 700; margin-top: 50px; text-align: center; } .nopirkt-satur { platums: 112px; augstums: 24 pikseļi; margin: 10px auto; } } @media ekrānu un (max-width:560px) { .mans-karte, li { width: 110px; height: 150px; background: #fff; margin-right: 5px; margin-bottom: 10px; } .pelēki img { platums: 80px; augstums: 80px; margin: 10px auto; fonā: #ece9d8; } .mans-cenas { color: #87c4c4; font-size:12px; font-svars: 700; margin-top: 10px; text-align: center; } .nopirkt-satur { platums:60 pikseļi;augstums: 24 pikseļi; margin: 5px auto; } .nopirkt-satur img{ platums: 60 pikseļi; } }

Aizzīmju Punktiem: 1、Modernizētas Klēpjdatoru Tālruņa Turētājs: klēpjdatoru pusē mount viedtālruņa turētājs ir piemērots klēpjdatoru vai galddatoru monitoriem.Klēpjdators pusē mount tālruņa turētājs ir piemērots visu veidu plakano datoru monitori, mobilo telefonu stāvēt uzlādes laikā, un baudīt divu ekrānu, tajā pašā laikā.

2、Viegli Uzstādīt: mobilā tālruņa turētājs datora monitora ir magnētiski izstrādāta, kas var cieši piesaistītu mobilo telefonu blakus klēpjdatoram vai arī monitoram.Klēpjdators pusē mount tālruņa turētāju ir viegli uzstādīt, pārvadāt un izmantot.Aizsardzības sūklis ir piestiprināta magnētiskā kontakta virsmu, lai efektīvi aizsargātu iekārtas.

3、Ērti Veikt: maza, izturīga, viegla forma dual-mount pusē mount klipus padara izplešanās viegli stāvēt, lai saņemtu savu somu, ceļojot, analītiķi un citi uzdevumi.

4、Magnētisko Klēpjdatoru Mount: klēpjdatoru pusē mount tālruņa turētājs ir magnētiskais klēpjdatoru mount, kas ir piemērots iPhone un Android telefoniem.

5、Multi-screen Displejs: Tas magnētisko pusē mount clip var skavas, planšetdatoru vai mobilo tālruni, lai iegūtu multi-screen skaitļošanas pieredzi, paplašināt ekrāna, kas var uzlabot jūsu darba efektivitāti, un tas ir ideāls, lai veiktu daudzuzdevumu darbības mājās, birojā vai ceļā.

Funkcijas:

Cilindriski magnēti un neslīdoša kokvilnas ir stabilas un nav mīksti.

Magnētiskā monitora stiprinājums nav kavēt datora ekrāna.

Ergonomisks dizains, tālruņa turētājs ar datoru, monitoru, zelta attiecība skatīšanās leņķis samazina mugurkaula kakla daļas nogurums un efektīvi uzlabo biroja efektivitāti.

Tā ir ērta un efektīva, lai izmantotu izplešanās skava biroja darbu.Datora un mobilā tālruņa darbu, vienā ekrānā ir ērtāk un izdevīgāk.

Klēpjdatora ekrāns mount elastīgu virzienā, elastīgu kontrakcijas, katru ērti leņķis ir piemērots jums, elastīgs, lai dažādos virzienos.

Kompakts un nav aizņem vietu, stingri sekotu datora, kompakts un izprast kosmosa un jūs saprast.

Alumīnija sakausējuma materiāla, matēts slāni procesu, pilnībā tekstūru.Metāla vārpstas ir viegli pagriezt.

Atkārtoti līmi.

Specifikācijas(aptuveni):

Tips: Portatīvo datoru izplešanās turētājs

Materiāls: Alumīnija sakausējuma

Gadījumā scenāriji: visi parastie klēpja datori un planšetdatori

krāsa: skaida

Neto svars: 43g

Bruto svars: 53g

Izmērs: 12*3*0.5 cm/4.72*1.18*0.20 jo

Iepakojuma Saraksts:

Klēpjdators Sānu Kronšteins * 1

• Visi vienumi tiks nosūtīti 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma tiek noskaidroti.• Visi vienumi tiks nosūtīts pa Pastu, kas parasti aizņem 15-35 dienas ierodas.• Starptautisko pārvadājumu nepieciešama sarežģītāka nosūtīšanas procedūras (piemēram, abu valstu muitas, tranzīta stacijas u.c.), arī ietekmēs daudzi faktori, piemēram, brīvdienās, laika apstākļiem, utt, tā, visticamāk, paies ilgāks laiks, lai jūsu vienumus, lai nonāktu galamērķī.Paldies par jūsu izpratni par šo jautājumu.• Importa nodevas, pievienotās un jebkādi citi maksājumi nav iekļauti objekta cena un piegādes izmaksas.Valsts Piegādes Laiks(Pa Pastu Aviopastu)

Maksājums :

• Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT, Bankas Pārskaitījums , QIWI Maku, WebMoney , Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.• Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma• Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

• Klientu atsauksmes mums ir ļoti svarīgi.• Lūdzu, atstāt uz 1 minūti, lai sazinātos ar mums, PIRMS jūs atstāt sliktu atsauksmju, mēs atrisinātu problēmu, pozitīvi un darīt visu, ko varam, lai jūs pārliecināta,• ja ir kāda problēma ar jūsu pirkumu.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Mūsu biroja darba laiks ir :- no 9:00 līdz 18:00 (GMT +8) no pirmdienas līdz piektdienai - no 8:30 līdz 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsu birojs ir slēgts svētdienās un svētku dienās (Ķīna)Mēs atvainojamies par vēlu atbildi laikā holidaysOur Misiju:1. Eksporta augstas kvalitātes preces no orient par konkurētspējīgu cenu, lai jums.2. Strādāt ar mūsu klientiem, lai izveidotu savu biznesu .3. Lai palielinātu mūsu starptautisko pircēja rentabilitāti un konkurētspēju.Lūdzu, nāc atpakaļ drīz, un pie mums atkal!

Tagi: klaviatūru monitora turētājs, turētājs monitoram, monitoru atbalsts, tālruņa turētājs baby monitor, turētāja stends tablet, divu monitoru, galda statīvs, asus monitora turētājs, turētājs klēpjdatoru tālruni, dual monitor stand
Izmantošana galda
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lādētājs No
Saderīgu Zīmols Universal
Materiāls alumīnija sakausējums
Magnētiskā
Ir Runātājs No
Zīmola Nosaukums Rondaful

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti