Izpārdošana

€12.04

IP65 Waterproof PIR kustības Detektors+ Gaismas Sensors Led Solis Kāpņu Apgaismojums Āra Footlight Padziļinājums, Stūri, sienas Lampas dārza gaismas

Pievienot atsauksmi

IP65 Waterproof PIR kustības Detektors+ Gaismas Sensors Led Solis Kāpņu Apgaismojums Āra Footlight Padziļinājums, Stūri, sienas Lampas dārza gaismas

Specifikācija Spriegums: 100-240V 50/60Hz Jauda:3W Max Lasījumā Diapazons: 2-3m LED Daudzums: 8pcs SMD5730 led Gaismas sensors :40% Tumsu Kontroles gaisma, kad apkārt ir tumšs ,tā ieslēgsies, kad apkārt ir gaiši ,tas tiks izslēgts infrasarkanais sensors:Ventilators formu indukcijas zonas, ja jūs šajā zonā ,lampas kļūs par autoieslēgšana, kad jūs pa kreisi, tas tiks izslēgts dzīves ilgums: 50000H Balts(3500-5500K) / Silti balta (2700-3500K) Ķermeņa Krāsa: Balts Melns Pelēks Materiāls: ABS+Alumīnijs+LED; Produkta Izmērs:85*85*32mm Montāža :Recessed gadā

Iezīme

Sensora gaismas nav darba dienas, nakts pēc principa siltuma indukcijas , humen nepieciešams ievadīt

indukcijas diapazonā , tad gaisma , kad cilvēku atstāt zonas sensors , gaismas tiks izslēgts pēc aizturi 30 sekundes.

Šī funkcija sasniegtu province, ar mērķi vides aizsardzības jomā.

3W 300LM 3200K Silti Balta.Alumīnija Die Casting, nav rūsēšanu,nav deformēta,ne krāsu mikroshēmas, Tā var būt tieši saistīti ar sadzīves barošanas (85~265V)

Gaismas dimensija ir 90*90*32mm l-w-h), un caurumu izmērs ir 86 * 86mm.Šis gaismas cann ' t instalē flush,Instalēt uz 86x86 tips uzstādīts slēdzis kaste apakšā (Ieskaitot).

Ilgstoša iekštelpu/āra apgaismojumu: pie sienas uzstādīts solis gaismas izmanto tikai 3W enerģijas un rada mazāk siltuma.Tā var ilgt gadiem, lai palaistu.Tā iekļauj arī gumijas blīves, lai aiztaisītu pret mitrumu.izmantot telpās vai ārā applicatons,piemēram: kāpnes,ceļš,piebraucamais ceļš,terases vai jebkuras citas vietas, kur ainavas apgaismojums ir nepieciešams.

Instalē viegli standarta gang kārba.Lūdzu, ņemiet vērā:Izmantojiet Stikla līmi, lai aiztaisītu augšējā starp gaismas armatūra un montāžas virsmas.

Paketi, ieskaitot

1gb kustības sensors kāpņu gaismas ar montāžas kārba,

Mēs iesakām jums izmantot Alipay, kas ir droša, lai gan no mums.Maksājums tiek atbrīvota tikai uz mums, pēc tam, kad jūs, kas apliecina, ka preces tika saņemtas.Ja jūs lūgt papildu maksājumu, piemēram, TT bank / Western Union, pls apstipriniet ar mums.Visas galvenās kredītkartes, ir pieņemt, izmantojot drošu maksājumu procesors.Lūdzu, dont sazinieties ar mani, ja jums ir jautājums par maksājumu samaksu.

1 prece būs piegādāta 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad saņemts maksājums

2 Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms jūs iegādāties,.Mēs neesam atbildīgi par nepareizi vai nevar piegādāt adresi.

3 Mēs kuģis objektu, izmantojot EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex, aviopastu vai Private_line.

4 Vienums, kas nosūtīti no Shenzhen, Ķīna, ar izsekošanas skaits, sasniegt lielākajā daļā valstu robežās 3-7 dienu laikā ar DHL/UPS/Fedex/ TNT.

5.Jebkuru importa maksas, pircēji ir atbildība.

Visas preces mēs pārdodam, ir labs un kvalitatīvs, un saskaņā ar pārbaudi, pirms viņi tiek izvesti

1 gada Garantija.Iegādāties ar pārliecību!

1 Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

2. Ja prece ir bojāta 30 dienu laikā, Mēs nosūtīsim jums nomaiņu vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.Un pircējs pieņem par atgriežas maksa.Mums būs atbildīgs par sūtīšana vēlreiz maksa.

3. Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir jāmaksā papildu sūtīšanas maksa par un atpakaļ kravu.

4.Lūdzu, nogādājiet Bojāto posteņi garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums jānorāda detalizēti gabalā.MĒS NEIETILPST PRECES AR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

5. Mākslīgo defekti nav garantijas, piemēram, bojātas, scrash.

Ja jums ir jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums pa Dizainadienas.lv Tirdzniecības Vadītājs vai e-pastu.Mēs labprāt palīdzēsim.Dēļ, laika zonu starpību , ziņas tiks atbildēja 24 stundu laikā .lūdzu, nosūtiet mums ziņu, ja ir kādas problēmas, pirms aiziešanas atsauksmes.Ja jūs atbilstat ar mūsu objektus, lūdzu, sniedziet mums Pozitīvas atsauksmes un 5-zvaigžņu DSR, Jo tas ir ļoti svarīgi, lai man.Paldies par jūsu atbalstu un saprotu.Ja neatbilst, lūdzu, sazinieties ar mani, pirms atvaļinājuma ,vai, mēs darīšu manas vislabāk, lai palīdzētu jums.Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.

Tagi: daudz āra gaismas, kustības sensors kāpņu, sienas gaismas stūrī, lampas stūrī, auto stūri gaismas, detektora caurules, stūra lampas led, karstā spogulis, virves led vannas istaba, rūpnieciskās grīdas lampe
Gaismas Avots LED Spuldzes
Technics Pārklājumu
Barošanas Avots AC
Stils Mūsdienu
Ir Regulējamas, No
Pamatnes Tips NO
Ir Spuldzes Iekļauts
Apgaismojuma Jomā 1-3square metri
Ķermeņa Krāsa Gaiši Pelēks
Ēnā Tips Matēta Stikla
Funkcijas PIR Kustības Detektors Sensors
Spriegums 90-260V
Slēdža Tips Sensors
Materiāls PVC
Garantijas laiks 2 Gadi
Korpusa Materiāls ABS
Vienuma Tips Sienas Lampas
Izmantošana Avārijas
Zīmola Nosaukums Laimanice
Ēnā Virzienā Uz leju
Instalācijas Veids Ressessed Gadā
Modeļa Numurs PIR āra kāpņu gaismas
Pieteikums Kāpnes
Sertifikācija ROHS
Skaits gaismas avotiem 1

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti