Izpārdošana

€51.47

€79.18

Ziemeļu Sienas Lampas Guļamistabas Gultas Kuloni, viesistaba, Virtuve, Ēdamistaba Galda Bar Dekoratīvās Lampas Modernās Led Tauriņš Apgaismojums CCC

Pievienot atsauksmi

Sveiki, dārgais draugs.Es priecājos, ka jūs varētu apmeklēt mūsu veikalu.Jums ir labāku iepirkšanās pieredzi,lūdzu, pievērsiet uzmanību:

1. Lūdzu, neatstāj negatīvas piezīmes, kas tieši.Ja jums ir kādas problēmas ar preci jūs saņemat, jūs varat sazināties ar mums.Ja tas nav saistīts ar pircēja iemeslu dēļ, mēs sniegsim jums nomaiņu vai kompensāciju .Īsi sakot, mēs jums apmierinošu atbildi.

2. Lūdzu nevajag sākt strīdu, pirms sazināties ar mums.Galu galā,Dizainadienas.lv pakalpojumu speciālists, joprojām ir nepieciešams, pircējam un pārdevējam, lai kopīgi atrisinātu strīdu.Tas prasa papildus laiku un enerģiju, un Dizainadienas.lv pakalpojumu speciālists, arī ir misjudgment.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu rezultātu, tas nav pārāk vēlu, lai uzsāktu strīdu.

3. Jums ir nepieciešams, lai samaksāt muitas nodokļus un sadarboties ar muitošanu.mēs centīsimies mūsu labāko, lai paziņot par zemāku summu, lai jūs varat maksāt mazāk nodokļu.Ja jums ir nepieciešama noteikta summa, lūdzu, ņemiet vērā, veicot pasūtījumu.Dažreiz paku muitošana neizdosies, bet iemesls ir tas, ka pircēja muitošanas informācija nav pilnīga.Tāpēc, pircējam ir pienākums sadarboties ar Muitas muitošana, tā, ka pircējs var saņemt kravu, bez sarežģījumiem.

4. Ja jums nav saņemt paketes, viena mēneša laikā vai atrast paku pārvadājumi neparasti, lūdzu, sazinieties ar mums laika.Mēs atrisinātu tā, lai jums laikā.

5. Neuztraucieties, ja jums ir kādas problēmas, pirms iepirkšanās un pēc tam, kad, saņemot preci.Lūdzu, sazinieties ar mani laikā.

Visbeidzot, Mēs patiesi ceram, ka jūs varat atrast apmierinošu produktu mūsu veikalā.Vislabākie vēlējumi jums.

Tagi: tauriņš lāzera gaismas, smuxi sienas lampas, gultas, tabula rakstīt, attēls sienas lampas, led organiskā stikla stāvēt, koridora lampas, organiskā stikla gaismas diode, dekoru krogs, tauriņš mobilo lampas, PH5
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ēnā Virzienā Uz Augšu & Uz Leju
Pieteikums Pētījums
Barošanas Avots AC
Ir Regulējamas, No
Ir Spuldzes Iekļauts
Technics Pārklājumu
Garantijas laiks 2 Gadi
Slēdža Tips No
Izmantošana Ikdienas Apgaismojums
Apgaismojuma Jomā 5-10square metri
Pamatnes Tips led
Vienuma Tips Sienas Lampas
Spriegums 90-260V
Materiāls Metāla
Funkcijas Mariposa
Ēnā Tips Akrila
Sertifikācija CCC
Korpusa Materiāls Organiskā stikla
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Instalācijas Veids Pie Sienas Piestiprinātās
Skaits gaismas avotiem 1
Ir Smart Ierīces No
Modeļa Numurs C-1320
Stils Eiropa
Gaismas Avots LED Spuldzes

Uzrakstīt recenziju