Izpārdošana

€7.19

€10.12

Pan Organizators Plaukts Ar 8 Slāņu Regulējams Virtuves Pot Bagāžnieku Virtuves Organizācijas Plaukta Griešana Kuģa, Uzglabāšanas Plaukts

Pievienot atsauksmi

trauki de cozinha,кухня принадлежности,escurridor de platos, glabāšanas organizētājam, органайзер для кухни

8-slāņu Nerūsējošā Tērauda Panna Organizators Turētājs dēlīša Pannā, Katlā, Regulējams Plauktu Virtuves Piederumi Virtuves Uzglabāšanas Plaukts

produkta iespējas:

1.[ Regulējamiem Līmeņiem ]: Šī panna plaukts organizators nāk ar 8 regulējamiem līmeņiem, jūs varat instalēt uz pannas organizators saskaņā ar izmēru no jūsu podi un pannas.Nav svarīgi, cik liels jūsu pot ir, to vēl var iederēties jūsu pot organizators.

2.[ 3 DIY Metodes ]: Šis virtuves plaukts ir 3 DIY metodes.Jūs varat instalēt 8 līmeņu pie abām pusēm, vai vienkārši instalēt 4 līmeņiem vienā pusē.Jūs varat ievietot podu paliktni, kā jūs vēlaties.To atdodu, vai dara to, kas stāv ir viss atkarīgs no jums.Ideāls virtuves letes organizators virtuves organizācijas un uzglabāšanai.

3.[ Viegli uzstādīt ]: Cik viegli instalēt šo pot organizators?Pat mazs bērns var instalēt podu turētājs pāris minūtes.Visas būtiskās daļas pieliekamais organizators ir kastē.Nav nepieciešami papildus instrumenti.

4.[ Cieta Konstrukcija ]: Šis virtuves organizators izgatavoti ar smago dzelzs ar melnu krāsošana ar strūklu.Tas' s Ļoti Stingru un Elegants.Cietā Trīsstūrveida konstrukcija, kas ir stabilāks un mazāk ticams, ka kritums.Melns krāsošana ar strūklu, liek katlā vāku plaukts nav viegli nerūsē.

5.[U Forma Groove Dizains ar neslīdošu silikona spilventiņu]: Bet pot turētājs tiek izmantota kā vāka turētāju, U-veida forma, rievu dizains ar neslīdošu silikona spilventiņu podu vāku plaukts spēj noturēt podu vāki stabili vietā.

Produkta parametri:

1. Produkta materiāls: dzelzs

2. Virsmas tehnoloģija: spray

3. Produkta izmērs: par 29.5*20*4

4. Slāņu skaits: 8 slāņi

5. Stieples diametrs: 4,5 MM

6. Produkta svars: aptuveni 1425g

7. Darbības joma: virtuve

8. Produkta krāsa: melns

iepakojuma saraksts:

1*Vidū grupā

1*Pamatnes

4*Parasto skavu

Tagi: galda piederumi virtuves atvilktnē organizators reņu, mikroviļņu krāsns plaukta, virtuves turētājs, turētāja vāku, dāvanu zelta, uzglabāšanas virtuves organizācijas, pavārs pot, cilvēks podi, pods, virtuves rīks, tērauda peg valde
type4 virtuves organizators
type6 organizators virtuves
Veids katli un pannas organizators
Type3 virtuves priekšmeti un piederumi
type1 podi un pannas plaukts
Materiāls Metāla
Type2 virtuves piederumi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
type5 escurridor de platos

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti