Izpārdošana

€15.23

€24.56

Jaunu Bambusa Naža Turētājs Virtuves Atvilktnē Organizators Renes Nazis Stāvēt Organizators 9 Slots Naži Trauks Plaukts Uzglabāšanas Kamera Rīks

Pievienot atsauksmi

Paketē Iekļauts:

1X Bagāžnieka Galda piederumu Glabāšanas Kaste

Specifikācija:

Produkta nosaukums:Izvelkams Galda piederumu Glabāšanas Kaste

Materiāls: Bambuss

Krāsa: kā parādīts attēlā

Unextended izmērs: 35x30x5.5cm/13.8x11.8x2.2inch

Pagarināts izmērs: 35x44.5x5.5cm/13.8x17.5x2.2inch

Motīvs:

-Paplašināma galda piederumu paplāte ir ideāls uzglabāšanas atvilktnes un skapji organizēta.Mūsu galda paliktņi ir izgatavoti no izturīga bambusa materiāliem, kas ir videi draudzīgi un ideāls visās mājās.Kalpo kā lieliska dalītāju, lai sudrablietas un piederumi.

-Galda piederumu paplāte pielāgojas jūsu atvilktnē ārkārtas izvietošana un uzstādīšana.Paplašināma renes būtu fit visvairāk izmēra atvilktnes maksimālu funkcionalitāti.

-Uz trauks organizētājs ir veidots no daudzu izmēru nodalījumi, lai ietilptu visu lielumu trauki.Izturīgs un gatavs, lai pēdējā jums ekspluatācijas laiku, baudīt bambusa paplašināma cutlery tray savā lādē un saglabāt lietas veikls.

-Lieliski, lai jūsu virtuves, biroja, guļamistabas, vannas istaba, utt.Mūsu cutlery tray, protams, piegādāt līdz jūsu organizācijas vajadzībām.Padara lieliska dāvana mīļajiem.Dzimšanas dienas, brīvdienas, īpašos gadījumos, utt.

-Organiskā Bambusa, kas ir pesticīdu un ķīmisko bezmaksas, lai noturētu jūsu delikāts preces.Tīrīt ar mitru drāniņu vai dvieli, lai pagarinātu dzīvi, mēģiniet atturēties no iemērcot ūdenī.

-Dabas organiskā bambusa paplašināma galda piederumu komplekts ļauj viegli organizācijas daudzu sadzīves priekšmetu, Bambusa ir spēcīgs, izturīgs un augstas kvalitātes, par lielu atbalstu un organizācijas, 9compartments, kas ļauj vairāk nekā pietiekami daudz vietas, lai jūsu preces

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Krāsu objektam displejā var nedaudz atšķirties no datora, jo displejs nav kalibrēts.

Tagi: galda piederumi virtuves atvilktnē organizators reņu, bambusa vannas istabas plauktā, atvilktņu karoti, pan plauktā, virtuves rīki organizators, virtuves pilienu plaukts, metāla sudrablietas organizators, naža turētājs, bambusa virtuves stāvēt, virtuves rīks
Materiāls bambusa
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti