Izpārdošana

€3.35

€5.68

2020 Ceļojumu Universāls Vadu Uzglabāšanas Kaste USB Lādētāja Vadu, Austiņu Uzglabāšanas Somiņa Lielu Triecienizturīgs Elektronisko Organizators Pakete

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

*Katjonu ūdensnecaurlaidīgs audums: katjonu audums ir pilnībā poliestera audums, izmantojot katjonu dzijas, velku virzienā un parasto poliestera dzijas, audu virzienā, lai iegūtu kaņepju līdzīgu efektu.Krāsvielas, kas tiek izmantotas arī, kad krāsošanai, parasto krāsvielu ražošanai poliestera pavedieniem, un katjonu krāsvielas katjonu dzijas. Audums efekts būs divu krāsu efektu.

*Iebūvēts dalītāju + elastīgas sprādze virve + noņemamas Velcro.

* Triecienizturīgs un ūdensizturīgs: uzglabāšanas nodalījums ir izgatavoti no izturīga, ūdensdroša poliestera materiāla.Tas ir vairāk izturīgas un skaistas kā neilona auduma.Tā ir piepildīta ar iekšējo materiāls, ar izturīgiem rokturiem un gluda dubultā rāvējslēdzēji.Šīs elektroniskās uzglabāšanas soma pilnībā aizsargā jūsu mantas no putekļiem un skrāpējumiem, ikdienā vai ceļojot.

*Liela ietilpība-ar 3 maziem rīku somas, kas atdalīti ar Velcro, jūs varat pielāgot to saskaņā ar jūsu vajadzībām, 5 maisos, ar elastīgu cilpas, kas var turēt savu ikdienas elektroniskās ierīces.Šo vadu uzglabāšanas soma ir ideāli piemērota, lai uzglabātu objektus uz ceļa un mājas lietošanai.

Specifikācijas:

Nosaukums: Daudzfunkcionāla digitālā soma

Izmērs: 24.5*18.5*10

Svars: 200g

Materiāls: ūdensnecaurlaidīgs katjonu 300D

Atklāšanas metode: rāvējslēdzējs

Materiāls: Katjonu

Amats: ūdensizturīgs, uzglabāšanas, nodilumizturīga

Cietība: Soft

Uzliku tekstūra: poliesteris

Celšanas daļām: mīksts rokturis

Krāsa: violeta, melna, debess zila, tumši zila, pelēka, vīna sarkana

Paketē Iekļauts:

1*Uzglabāšanas Kaste

Piezīmes:

1-2cm kļūdas var pastāvēt, pateicoties manuāli mērījumi, lūdzu, lūdzu, saprast.Krāsas novirze var atšķirties sakarā ar dažādu monitoru iestatījumu.

Mēs jums sniegt labāko produktu un pakalpojumu.Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, paziņojiet mums, un mēs atrisinās problēmu ASAP.Paldies, ka tik daudz.

Tagi: soma make up kosmētikas, roku rūtiņu skoda, vadu organizators imdustrial, palīdzības aptieciņa somiņā, elektronika organizators organizācijām, ierīču brauciens, starptautiskā ceļojumu piederumi, ūdensizturīgs triecienizturīgs nepievelk putekļus kastē, canon usb atmiņas, lādētājs organizators koka kastē
Forma Trīsdimensiju Tips
raksts Trīsdimensiju Tips
Atbalsts Dropshipping
Cietība MĪKSTS
Nosaukums Daudzfunkcionāls ciparu soma
Materiāls ūdensizturīgs katjonu 300D
Piemērojamo Telpu Dzīvojamā Istaba
Izmantošana Dažādi
Funkcijas ūdensizturīgs, uzglabāšanas, nodilumizturīga
Produkts -
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti