Izpārdošana

€4.33

3Shelf Karājas Somas Organizators Putekļu Pierādījums Turētājs Skapis, Skapis Plaukts Uzglabāšanas Soma Skaidrs, Dažādi Apavu Somas Pakaramais ar 6 Kabatām

Pievienot atsauksmi

SPECIFIKĀCIJAS: Vienība: Hanging Uzglabāšanas Soma Materiāls: PVC + neausts Audums, Krāsa: Melna, Zila, Zaļa, Pelēka, Violeta, Sarkana Izmērs: 67X20cm/26.8"X8.07"(appr.)

IEZĪMES: 1) Augstas kvalitātes materiāla, bez formaldehīda, bez fluorescences, svinu. 2) Jūs varat pakārt pie sienas vai durvīm, vai vannas istabā, ne tikai uzglabāšanas soma, bet arī skaistu rotājumu. 3) Ar koka karājas pole, laba celtspēja, noderīga un ērta. 4) Piemēroti vairumam labu kancelejas preču un rotaļlietu uzglabāšanai. 5) Tā pieņem lipīgs pārklājums iekšpusē, ūdensnecaurlaidīgi un dampproof

Iepakojums Saraksts: 1x Sienas Glabāšanas Soma (Nav Iekļauti jebkādi citi priekšmeti attēlā)

Paziņojums: Sakarā ar citu monitoru un gaismas efektu, faktiskā krāsa punktu varētu būt nedaudz.Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.Paldies jau iepriekš SŪTĪJUMU >>

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis & APO/FPO)

2. Jūsu pasūtījums adrese Ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Saņēmēja vārds būtu pilns nosaukums.

3. Visi pasūtījumi tiks izsniegtas 3 dienu laikā, negaidītas situācijas, mēs varam aizkavēt piegādes laiku.

4. Dažreiz, Lai bez loģistika sekošanas informāciju pēc tam, kad dodas uz ārzemēm; tā ir normāla situācija; tas būs ieradās droši faktiskajā laikā.

5. Ja zemes gabalu nevar saņēmu robežās 30-60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Klientu apmierinātība ir princips pakalpojumu.

6.Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

PAKALPOJUMU >>

1. Profesionāla servisa komanda palīdzēs jums 24 stundu laikā, pēc ziņojuma, stacijā vēstuli, TradeManager vai e-pastu utt.

2. Jebkuru jautājumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs nodrošināsim VIP-zvaigžņu servisu, lai atrisinātu jūsu problēmu.

3. Mūsu produkti ir oficiālais autentisku produktu ar augstu kvalitāti.Jūs varat baudīt populārākā mobilā tālrunis/tablete gadījums.

4. Koncentrēties uz mūsu veikalu, lai iegūtu jaunu produktu uzsāk un pārdošanas aktivitātes informācijas, jums būs iespēja, lai bez maksas iegūtu jauno tiesu.

RETUREN & KOMPENSĀCIJU >>

1. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu sazināties ar mums 7 dienu laikā un atgriezt to 30 dienu laikā no dienas, kad tā saņemta.

Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs ussue jūs kompensācijas vai nosūtīt.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, lai nodrošinātu kompensāciju.c

3. Mēs sniegs jums pilnu kompensāciju, izmantojot Dizainadienas.lv platformu vai citu kompensāciju metodi saskaņā ar pieņēmumu par preces saņemšana un piederumi neskarts.

ATSAUKSMĒM >>

1. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu Biznesa attīstību, Tāpēc, lūdzu, atstāj Atsauksmi, 5 Zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem.

2. Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas, Pirms Atstāj Negatīvas Atsauksmes.

Lūdzu, neatstājiet negatīva/neitrāla atsauksmes vai atvērt strīdu bez komunikācijas vispirms, ja jums ir kādas problēmas.Mēs atbildēsim uz visiem ziņu ASAP un palīdzēt to atrisināt.Paldies jau Iepriekš!

Tagi: auduma maska organizators, putekļu maiss, somas, ys somas, pleca soma, saco pancada, atvilktnēm skapis organizators, folijas uzglabāšanas organizators, somas pakaramais, matēts kuģniecības somas, fāzēm stiepļu grozs
Veids Uzglabāšanas Somas
Modeļa Numurs 02449
Piemērojamo Telpu Skapis
Forma Taisnstūra
Iezīme Locīšanas
Biezums 8 stieples
raksts Dzīvoklis Tips
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Ūdensizturīgs PVC
Izmantošana Dažādi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti