Izpārdošana

€17.58

€45.08

5MP PTZ Wifi Kamera IP Āra Ai Cilvēka Atklāt Audio 1080P FHD IP Krāsu Kamera Nakts Redzamības 3MP Wifi Drošības CCTV Kameras ONVIF

Pievienot atsauksmi

Stils : IP Kamera Outdoor / Wifi Kamera / Drošības Kameru wifi / Āra Kamera / Kameras IP / PTZ Kamera / Infrasarkano staru Kamera / CCTV Kamera /Ūdensizturīgs Kamera / Kameras IP wifi 1080P / 3MP / 5MP Augstu Izšķirtspēju, Smart Ai Humanoīdu atklāšana: sajaukšanas līniju, laukumu, divvirzienu plūsmas atklāšanu, cilvēka formā, objekts izraisa ne signalizāciju ; Atbalsta horizontālā Virzienā, Auto Izsekošana (šī funkcija var nedarboties ar ai Cilvēka atklāšana kopā , tas tikai varētu strādāt ar normālu kustības detektors) ; Atbalsta Kopa Punkti, max trīs punktus ; Atbalsta DIY Trauksmes Balss un Trauksmes Zvans / Pielāgots jauns skaļruņi ar skaļu apjoms (4w augstas jaudas) ; Trīs Nakts režīmu Iestatīšana : melno gaismu krāsās, ar infrasarkano nakts redzamības dubulto gaismas brīdinājums ; Atbalsts Redzes 4 reižu palielinājumu ; Nodrošina pilna laika cilpu ierakstīšanas , ja Sd atmiņas karte ir pilna , veco video tiks segti skatīt jaunu ierakstu automātiski .Atbalsta Kustības Signālu Ierakstīšanu , jūs varētu vienkārši ierakstīt, kad tā atklāj kustību, lai saglabātu vairāk krātuviSD karte un mākonis Glabāšana ; Atbalsta AP Tiešu Savienojumu / Bezvadu Savienojums / Vadu Savienojuma Atbalstu, Divi Ierakstīšanas Režīmi : Bezmaksas 30 dienu mākonis uzglabāšanas,Max 128G SD atmiņas kartē Ierakstīt ,datu drošība ir stabilāks ; Atbalsta ONVIF protokola ieraksti pievienot; CMS DATORA Programmatūru saglabāt un atskaņot reālajā laikā ; P2P Remote Access/Multi-Lietotāju : P2P tehnoloģija ļauj jums būs iespēja, lai apskatītu dzīvot situāciju jūsu mājā, lai kur jūs atrastos , tikai ar P2P kontu, programmas, izmantojot Viedtālruni vai planšetdatoru .Galvenās Iezīmes:

PTZ : rotē 270° Horizontāli un 90° Vertikāli ; H. 265X jaunu noliktavu projektēšana, TF karti atmiņas ir zemāka, stabilāku un izturīgāku ; Xmeye patstāvīgi izstrādājis RTS Mākoņa arhitektūrā, kas ir ātrāk un apskates ir vairāk stabila ; Speciālas Tehnoloģijas : Ekskluzīva patentēta sfērisku termiski apstrādātas, ar vidēji par 30 grādiem, ļaujiet ekrāna iedarbības siltuma sausa un pazūd.

Iepakojuma Saturs

1* PTZ IP Kameras 1080P vai 3MP (pēc Izvēles) 1* Barošanas DC 12V 2A (īsāks par 1 metru) 1* Ātra Lietotāja Rokasgrāmata 1* Skrūves 1* ūdensizturīgs pārsegs SD Karte nav obligāta :)

Jums var būt nepieciešams, piemēram pagarinātāja vads

Šis kabelis nav iekļauts , ja jums ir nepieciešama , jūs varētu noklikšķiniet šo attēlu, lai nopirkt vienu, kas tieši !!!!

Ai Humanoīdu Atklāšanas & Auto Izsekošana

Smart Ai Noteikšanas funkcija , atbalsta sajaukšanas līniju, laukumu, divvirzienu plūsmas atklāšanu, cilvēka formā, viegli iestatīt Programmu.Auto izsekošanas funkcija padara šo kameru sekot kaut ko, kas ļauj jums apskatīt vairāk informāciju automātiski .

DIY Trauksmes Balss un Noklusējuma Bell

Atbalsta noklusējuma bell vai DIY 3 sekundes, pielāgots trauksmes zvans ar savu balsi .Kad jūs iet bez celt savu tālruni un kāds tuvāk, lai jūsu mājā , DIY trauksmes balss varētu ļaut vīriešiem, domāju, ka jums ir meklē viņu Tagad .

Smart Dual Gaismas Režīmi

Iebūvēts 6Pcs White LED un 2gab IS LED .Monitora kustīgu objektu, automātiski apgaismot.Tas ir iespaidīgs maz ieroci pret noziedzību .Kamera varētu parādīt krāsains vīzija naktī pārāk , tur ir trīs nakts režīmi, lai jūs varētu izvēlēties .

Smart Recording & Atskaņošanas

Nodrošina pilna laika cilpu ierakstīšanas , ja Sd atmiņas karte ir pilna , veco video tiks segti skatīt jaunu ierakstu automātiski .Atbalsta Kustības Signālu Ierakstīšanu , jūs varētu vienkārši ierakstīt, kad tā atklāj kustību, lai saglabātu vairāk atmiņas uz jūsu SD karti un mākonis Krātuves.

Ūdensizturīgu IP66 / nepievelk putekļus

Kameras gadījumā ir izgatavots no augstas kvalitātes ABS plastmasas , kas ir ūdensizturīgs, saules izturīgs un putekļu izturīgs.Tas ir piemērots jebkurai videi .

P2P Remote Access/Multi-User

Dalīties pašu Redzējumu, ar savām ģimenēm , ļaujiet jums visiem aizsargāt un vairāk uzmanības pievērst jūsu mājā.P2P tehnoloģija ļauj jums būs iespēja, lai apskatītu dzīvot situāciju jūsu mājā, lai kur jūs atrastos , tikai ar P2P kontu, programmas, izmantojot Viedtālruni vai planšetdatoru .

Kustības Detektoru,

Atbalsta e-Pasts Signalizācija(ir noteikts DATORA programmatūra), app signalizācijas push un trauksmes momentuzņēmumu .

Nekustamā Divos Veidos Audio

Iebūvēts mikrofons un skaļrunis / Pielāgots jauns skaļruņi ar skaļi apjoma .Jūs varētu runāt ikviens, tuvojoties kameras ( Brīdināt kāds atstāt savas mājas )

SD Kartes & Cloud Storage

Max 128G SD atmiņas kartē Ierakstīt, un Mākonis Uzglabāšanas ieraksts ( nepieciešams papildu maksu ) ,datu drošība ir stabilāka .Ja jūs vēlaties, lai saglabātu, izmantojot Mākoņdatošanas Pakalpojumu, jums vienkārši nepieciešams, lai maksāt par to , ja jums nav nepieciešams izmantot , tas tiks pārtraukta automātiski, kad jums nav jāmaksā par maksu .

PTZ Tālvadības Kontrolei

Rotē 270° Horizontāli un 90° Vertikāli .Jūs varat kontrolēt to ICSEE app tieši, kad vien vēlaties un kur jūs atrodaties .

AP Režīmā (Tiešais Savienojums)

Ja ierīce nav tiešā pieslēguma (AP) režīmā, nospiediet Reset pogu trīs reizes, lai ievadītu tiešā režīmā.Lielākā daļa ierīces tiks balss" ievadiet tiešā savienojuma režīmu".

Bezvadu/Vadu Savienojuma

Jūs varētu izvēlēties ērtu savienojumu, kā jūs vēlaties .Dažkārt var būt tikai viens veids, lai izveidotu savienojumu ar kameru , neuztraucieties , šī fotokamera atbalsta bezvadu un vadu savienojums vienlaikus.

Detaļas

Tagi: camara kameras digitālās, aizsardzības, drošības kameras, kamera secur, tptek ptz kameras, besder kameras ip, pielāgot wifi, kamera onvif, dahua hfw5442, kamera ip āra ptz, kamera ip wifi
Objektīvs (mm) 3.6 mm
Megapikseļi 3MP
Elektroenerģijas Patēriņš(W) Max 12W
Video Kompresijas Formāts H. 265
Līdzeklis 1 Bezvadu ip kamera, wifi
Minimālais Apgaismojums(Lux) 0.01
krāsa melns
Auto Izsekošanas Atbalsts horizontālā Virzienā
Augstas Izšķirtspējas 5,0 Megapikseļi
Kustības Trauksmes Balss Atbalsta Vioce DIY
style1 IP Kamera Outdoor Wifi
Sensors CMOS
Savienojumi IP/Bezvadu Tīkla
Iezīme 2 Ūdensizturīgs/ūdensizturīgu IP66
Veids IP Kameras
PROGRAMMU Atbalsts iCSee / XMEye App
Zīmola Nosaukums BESDER
kamera stils Speed Dome Kameras
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas ios
WIfi Atbalsts 2.4 Ghz wifi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmēri (L x W x D)(mm) kā attēlā redzams
Audio Divi Veidi, kā AUDIO
onvif Support / Darbs ar Trešās Puses VRR, Izmantojot vadu režīmā
Nakts Redzamības Iekārtas Auto pārslēgtos uz dienas nakts režīms
P2P Attālo Piekļuvi Support / Multi-Lietotāja Skats
darba temperatūra -25° c ~ 65°
IS Attālums(m) 10~20M
Īpašas Pazīmes Ūdensizturīgs / Ūdensnecaurlaidīgu
Uzstādīšana Sānu
Sertifikācija CE
style3 PTZ Kamera / Āra Kameras
Skatīšanās Leņķis 75°
Kustības Detektoru, Ai Cilvēka Atklāšana / Normāla Atklāšana
Barošanas Avots(V) DC12V
Tehnoloģija Infrasarkano
Signāla Darbība Vietējā Signalizācija
Uzglabāšana Max SD atmiņas Karte 128G (Optioanl) Un Cloud Storage (ir Nepieciešama papildus izmaksas)
style2 Wifi Kamera IP Wifi Drošības Kameru
Strāvas Adapteris DC 12V 2A iekļauts
Stils Dome Kamera
Kopa Punktiem Atbalsta max 3 punkti
Tīkla Interfeiss Wi-Fi/802.11/b/g
Strāvas Padeve Normāls
TF Kartes NAV
Trīs Nakts Režīmi Krāsu režīms / infrasarkano režīms / Smart Trauksmes režīmā
Materiāls ABS Plastmasas
Savienojuma veidi AP mode/ wifi režīmā / vadu režīmā
Atbalstītās Operētājsistēmas Windows 10
Modeļa Numurs BES-A9
Rezolūcija 1080P / 3MP /5MP
Sienas Stiprinājums Sānu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti