Izpārdošana

€16.27

€29.57

INQMEGA Mini Izmēra 1080P IP Kameras Tuya App WiFi Iekštelpu Mājas Drošības Kameru Auto Izsekošana Uzraudzības Nakts Redzamības Kustības Signalizācija

Pievienot atsauksmi

Nevar izveidot Savienojumu Ar WIFI Veiksmīgi?

1.Lūdzu, pārliecinieties, vai WIFI Parole ir pareiza.(Nolasīt-Tikai Kamera Atbalsta 2.4 Ghz Wifi)

2.Lūdzu, pārliecinieties, vai maršrutētāja signāls ir stabils (vieta, IP Kameras tuvu jūsu router pirmo pieslēgums ir Ieteicams).Fotokamera nedarbosies uz 5Ghz bezvadu standartu šajā laikā.Ja jums ir dual-band router, pārliecinieties, lai nodalītu bezvadu kanāliem un pievienojiet Fotokameru 2.4 ghz kanāls.

3 .Lūdzu, pārbaudiet, vai jūsu wifi vārds un parole nav speciālos simbolus, mūsu fotokameru, var tikai atzīt, angļu valodā, burtus un ciparus..

Reset

Pārbaudiet IP Kamera: lūdzu, pārliecinieties, vai IP Kameru nosūtīt Gaida savienojumu ziņojums pēc tam, kad kontaktdakšu.Ja ne, mums ir nepieciešams, lai atjaunotu Kameras.

1.Kāpēc Reset:

Reset izmanto, lai uzlabotu IP Kameras sistēma, kas kļuvusi efektīvāka pieņemt nezināmo maršrutētāju un pievienot to.

Reset tiek izdzēsti visi lietotāja iestatījumi, ieskaitot WIFI informāciju, piekļuves paroles, trauksmes informāciju, bruņojuma zonās informāciju.

2.Soļi:

Atrast reset caurums apakšā ierīci, un pēc tam izmantojiet adatu, lai to ievietotu, nospiediet to vairāk nekā trīs sekundes pēc dzirdes "di" skaņu, dzirdot, 'Atiestatīt būt neatmaksāti nosakot" skaņas, tad kamera reset veiksmīgi.

3.Pēc tam, kad reset, lietotājs var sākt, lai izveidotu savienojumu ar WIFI.

BUJ -Mākoņa Krātuve, Wifi Kameru

1)Ir nopirkt mākonis uzglabāšanas pakalpojumu?

Šī kamera ir mākoņa krātuve, un parasto karti atmiņas spējas, nevēlaties iegādāties mākonis uzglabāšanas, var ievietot sd karti ierakstu.

2)Ko mēs varam darīt, ja fotokamera ir nozagts?

Neuztraucieties,kamera ar mākonis uzglabāšanas iespējām, video, kas saglabāti mākoņa servera, fotokamera tika nozagts, video var atrast mākonis uzglabāšanas kontu.

3)Vai mākonis uzglabāšanas kamera var atbalstīt ierakstīšana SD Kartē un mākonis uzglabāšanas, tajā pašā laikā?

Jā.Atbalsta SD Karti un mākonis uzglabāšanas ierakstus, tajā pašā laikā, ja jūs ievietojiet SD Karti un iegādāties mākonis uzglabāšanas pakalpojumu

4)Kas mākoņdatošanas pakalpojumu uzņēmums izmantojat?Tas ir bezmaksas ?

Mēs izmantojam " Amazon cloud servera.Jā, mēs piedāvājam-15 dienas ilgu mākoņa pakalpojumu,ikviens var baudīt mākonis uzglabāšanas pakalpojumu par brīvu,pēc tam jūs varat izvēlēties, lai maksā par pakalpojumu ar zemas izmaksas.

5)Kā, lai aizsargātu konfidencialitāti, individuālu no Mākoņa?

Serveris Ir Amazon cloud,MŪS atbalsta-ES "drošības Zonas" un ISO/IEC27001:2013. gada,tas ar Augstu drošības sertifikāciju

*Garantijas laiks

1.Visas preces veikt 1 gadu ražotāja garantija,lūdzu, jūsu prātā pēc atpūtas, lai iegādātos.

2.Ja jums ir kādas citas bažas, vai nav izpildīti jebkādā sakarā ,lūdzu, bez vilcināšanās sazinieties ar mums, pirmkārt,mēs centīsimies mūsu labāko, lai slove jūsu problēmu.

*Par Loģistiku

1.Lielāko daļu no produktiem tiks nosūtīti 72 stundu laikā(izslēgt holiay un weenkend) pēc tam, kad skaidru samaksu, ko mēs saņemam.

2.Lūdzu, aizpildiet pareizi piegādes adresi un kontakt telefonu par jūsu pasūtījumu, mēs nevaram uzņemties nekādu undelivery reponsibility jo nepareizi Saņēmēja informāciju, kas jums deva.

*Atbalstu

Nav svarīgi, ko jūs satikt, justies brīvi sazināties ar mums, pirmkārt,mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu jautājumu, ir profesionālā tehniskā komanda, lai palīdzētu jums, lai atrisinātu problēmu.

*Atsauksmes

Pls laipni palīdzēt ar piegādes apstiprinājumu, kad paketes saņemšanas.Pls dont aizmirst, lai mūs atstāj 5 Zvaigžņu Pozitīvas Atsauksmes pēc Saņemšanas jūsu vienumus.

Tagi: trauksmes kerui, aizsardzības, drošības kameras, slēdzis tuya, kamera secur, tptek ptz kameras, durvju tuya smart, xiaomi mi robots vakuuma mop audums, kameras wifi tuya, kameras video, kameras ip
Uzglabāšana NAV
Atmiņas kartes slots Micro sd kartes 8/16/32/64Gb
Tīkla Interfeiss Wi-Fi/802.11/b/g
Stils Mini Kameras
Izmēri (L x W x D)(mm) 11*7*8cm
Izejas Jauda Audio Divvirzienu Audio
Skatīšanās Leņķis 90°
Strāvas Padeve Normāls
Īpašas Pazīmes Vandal-proof
TF Kartes NAV
Uzstādīšana Normāls
Zīmola Nosaukums INQMEGA
Barošanas Avots(V) 5V
Megapikseļi 2MP
krāsa melns
Augstas Izšķirtspējas 1080P(Full-HD)
Wifi kanālu
Atbalstītās Operētājsistēmas No
Objektīvs (mm) 3.6 mm
Video Kompresijas Formāts H. 264
Modeļa Numurs IL-HIP291-1M/2M-TY
Sienas Stiprinājums Sānu
Savienojumi IP/Bezvadu Tīkla
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas ios
Elektroenerģijas Patēriņš(W) 3W
Sensors Zīmols Sony
Sensors CMOS
Minimālais Apgaismojums(Lux) 0.01 Lux
Funkcijas WiFi bezvadu Mājas Drošības CCTV Kameras
Veids IP Kameras
Tehnoloģija Infrasarkano
Mākoņdatošanas Pakalpojumu Atbalsts
IS Attālums(m) 10M

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti