Izpārdošana

€2.43

€3.80

"Eiropa 2020" Labākais Jaunais Karstā Automašīnu Audio Automašīnu Apdares Noņemšanas Rīku Komplektu Uzstādīt Durvju Paneli, Auto Paneļa Plastmasas Interjera Outillage Automobiļu

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

Mūsu auto apdares noņemšanas rīku komplekts ir piemērots gan profesionālai un personīgai lietošanai.Ja jūs vēlaties, lai novērstu automašīnas, apdare, durvju paneļi, līstes vai ķermeņa apdari, jums ir gonna ir nepieciešams labākais iespējamais automašīnas apdares noņemšanas rīku komplekts jūsu rīcībā!

Funkcijas:

*Apdares noņemšanas rīku komplekts ir lieliskas automobiļu apdares noņemšana, tostarp stereo sistēmu, aizbīdņi, logu, durvju paneļa, paneļa, utt.Tas ietver 12 apdares instrumenti, dažādu veidu.To arī var izmantot, lai noņemtu velosipēdu riepas.Šī daudzfunkcionāls un viegli lietojams komplekts ir laba izvēle ne tikai profesionāļi, bet arī amatieri.

*Izgatavots no ABS materiāla, kas ir videi draudzīgs, nav toksisks, viegls un netiek ieskrāpēt savu auto.Ar augstu cietību, tie ir efektīvi, lai likvidētu grūts-skavām klipus.Premium Materiāli nodrošinātu, savu augsto kvalitāti un izturību.

*Izgatavots saskaņā ar ergonomisks dizains padara to ērti turēt rokās.Anti-slip un bieza rīkoties ar pretslīdēšanas noņemšanas pasargā to no nokrišanas no jūsu puses procesā, izmantojot.Ar vieglu svaru un attiecīgu proporciju, tas ļauj to izmantot, ar mazāku piepūli un uzlabot apgriešana efektivitāti.

*Viegli uzstādīt vai noņemt auto piederumi, nesalaužot to.Asu un tīru malu apdare rīks nodrošina labu efektu, izmantojot gan izliektu un ultra plānas klipu galvu var sasniegt tikai teritorijās bez pry pie apdari.

*Izgatavota saskaņā ar automobiļu apgriešana vajadzībām tirgū, tādējādi tas darbojas labi un atbilst jūsu vajadzībām.Tur ir pietiekami daudz šķirņu (12 GAB), kas ļauj jums izvēlēties piemērotus instrumentus, lai risinātu situāciju.

Paketē Iekļauts:

12Pcs/set x Automašīnas Apdares Noņemšanas Rīku Komplektu

Piezīme:

1.Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2.Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Tagi: darbarīku komplekts auto, auto pauze rīks, beta rīks, nagu apdares rīks, kit audio / arcade, apdares panelis rīki, plastmasas remonts, auto rīku mehāniķis, pakalpojumu rokas instrumenti, kaste dinnerware
Modeļa Numurs QM193535
Materiāls ABS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti