Izpārdošana
Sniega pūtējs akumulatora GreenWorks gd40ssk2 40V 30 cm brushless ar 1 hackb 2 AH un Zu Skatīt lielāku

€205.93

Sniega pūtējs akumulatora GreenWorks gd40ssk2 40V 30 cm brushless ar 1 hackb 2 AH un Zu

Pievienot atsauksmi

Apraksts

Akumulatora sniega pūtējs GreenWorks gd40ssk2-это kompakts un miniatūras vienības, kas spēj kļūt par neaizstājamu līdzekli jebkurā saimniecības Krievijā.Ņemot vērā sarežģītos laika apstākļus ziemas sezonas lielāko daļu no valsts, kam ir efektīvs palīgs pie rokas cīņā pret sniegu šļakatām ir pareizais risinājums.Tas nav aizņem daudz vietas laikā off sezonā, dīkstāves, un ar pieprasījumu, tā ir iespēja, lai samazinātu laiku, lai attīrītu sougroves vairākas reizes.Tajā pašā laikā, īpašniekam būs tērēt vismaz pūles, lai iegūtu nepieciešamo rezultātu.Lai jūs varētu nopirkt ierīci, bez domāšanas.

Tehniskie parametri

Kompaktumu nav iemesls, lai runātu par vāju spēku.Līdzsvarota elektromotoru demonstrē augstu veiktspēju jebkuros apstākļos.Tas ir aprīkots ar pilnu akumulatoru, kas ir pietiekami daudz enerģijas, vairākas stundas aktīvas darbības.

Arī iemesls, kāpēc to iegādāties, būs:

Klātbūtne fast charger;

Izturīgs un ilgmūžību materiāls lietā;

Ērts rokturis ērts rokturis darbības laikā.

Visas kontroles novietotas uz roktura, kas ir ļoti ērts, lai mainītu režīmu, ieslēgt un pārtrauktu darbību elektrostacijas.

Tagi: sniega pūtējs, greenworks 24v akumulatoru, smidzinātājs greenworks, greenworks 82v akumulators, greenwork 40v, sniega pūtējs kia, greenworks 40 v akumulatora, greenworks uk, plaša sniega pūtējs, gaisa pūtējs rokasgrāmata
Zīmola Nosaukums NAV

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti