Izpārdošana

€23.49

€28.31

Z8 PRO Kaula Vadāmība Bluetooth Austiņas Bezvadu Sporta Ūdensizturīgs Uzlabot Stereo Kaula Vadāmība Austiņas

Pievienot atsauksmi

Produkta Apraksts:

:Bluetooth versija: CSR8633 :Bluetooth jauda: klase 2 :Uzlādes metode: strāvas adaptera izvades (DC5V 150mA) :Atbalsta vienošanos: Head set / brīvroku ierīce / A2Dp / AVRCP :Gaidīšanas laiks: apmēram 10 dienas :Akumulatora jauda: 200 mAh :Ilgums nepārtrauktas sarunas: aptuveni 6 stundas :Nepārtrauktas atskaņošanas laiks: apmēram 6 stundas :Krāsa: melns, pelēks :Materiāls: ABS + silikona

Iepakojuma Saturs:

:1 * Bluetooth austiņas :1 * Lādēšanas kabeli Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Produkta Attēli:

Par izsekošanas numuru update:

Ja jūsu izsekošanas skaits nav loģistikas informāciju, kā tūkstošiem pakas nosūtīti uz ārvalstīm, loģistikas uzņēmumiem nav atjauninājumu loģistikas informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, lūdzu, Lūdzu, nav tieši atvērt strīdu.Mums ir pirmo reizi, lai jūs varētu atrisināt!

Pasūtījuma summa 100 ASV dolāru vairāk, nekā tajā pašā laikā , mums varat bezmaksas piegāde DHL,EMS, UPS, kļūs par mūsu VIP klientiem, izbaudīt papildu priekšrocības, lai visu dzīvi.

A: ja jums ir nepieciešams iegādāties daudz priekšmetus, tajā pašā reizes, lūdzu, sazinieties ar mani pirmo reizi.es piedāvā konkurētspējīgas vairumtirdzniecības cenu .

Ja priekšmetus ir bojāts,mums ir sazinājies 24 stundu laikā no tā saņemšanas dienas.

Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

Tagi: veikals bezvadu austiņas, husa gaisa pākstis, bem bluetooth earbuds, bluetooth saņem atbalstu caur iev, handfree, cowin, bluetooth headphon, earphon, ios earbuds, spēļu austiņas austiņas
Kodekiem NAV
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Paziņojums Bezvadu
Funkcijas Ar Mikrofonu
Bezvadu
Zīmola Nosaukums SODIAL
Iepakojuma Saraksts Uzlādes gadījumā
Stils Neckband
Ar Mikrofonu
Vadības Pogas
Bluetooth Versija 5.0
Savienotāji NAV
Sertifikācija NAV
Skaļuma Kontrole
Pretestība Diapazons līdz 32 Ω
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kopējie Harmoniskie Kropļojumi 1%
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Kontaktdakšas Tips NAV
Austiņu Spilventiņi Materiāls Atmiņas Putas
Magnēta Tips Ferīta
Uzlādes Metode Bezvadu
Vocalism Princips Kaula Vadāmība
Ūdensizturīgs

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti