Izpārdošana

€11.92

€19.88

AMPCOM Bluetooth Austiņas bezvadu Bluetooth 5.0 Sporta austiņas Stereo Austiņu Austiņas Ar Uzlādes Box iPhone Xiaomi

Pievienot atsauksmi

Tehniskie Parametri Uzlādes Spriegums: Mircro USB 5V / 0.5 - 1AH Darba Strāva: 10 - 20mA Darba Laiks: 5-8H Bluetooth Darba Diapazons: 10 - 15M Izejas Jauda: 2 × 18mW Frekvenču Diapazons: 2.401 - 2.480 GHz Kropļojumu Koeficients: ≤1% Skaļrunis: 16 20mW × 2 Frekvenču diapazons: 20Hz - 20kHz SNR: S/N ≥ 95 Uzlādes Laiks: 1 - 2H Baterija: 3,7 V / 2000MAH (Polimēru Uzlādējams Akumulators) Gaidīšanas Laiks: ≥200H Darba Vide: -10~60 ºc MICl: 4015 45DB + 3DB Neckband Dizains Viegli Valkāt Pretestība: 32Ω Uzlādes Ports: micro-usb Frekvenču diapazons: 20 - 20.000 HZ Ieeja: 5V = 1.0 Bezvadu Savienojumi: Bluetooth 5.0 Bluetooth Profili: HFP/HSP/A2DP/AVRCP Bezvadu Diapazons: 10m Jutība: 100db Iepakojuma Saturs: Sporta Bluetooth, Headest Micro-usb Uzlādes Kabelis, Lietotāja Rokasgrāmata

Kopējās Problēmas un Risinājumi Mobilo telefonu nevaru atrast bezvadu austiņas risinājumus:

1. Apstiprināt, ja bezvadu austiņas ir ieslēgts vai nav. (Vai indikators ir ieslēgts vai sarkans un zils indikators sāk mirgot pārmaiņus)

2. Ja bezvadu austiņa ir ieslēgta, bet joprojām nevar atrast, lūdzu, restartējiet gan savu mobilo telefonu un bezvadu austiņas.

Piezīme: Ja bezvadu austiņas pārī, lūdzu, pievienojiet tālruni 2 minūtēm, vai austiņas tiek automātiski izslēgta.Pēc savienojuma bezvadu austiņas ar jūsu mobilo tālruni, tur ir vienmēr atvienošanu vai trokšņa:

1.Bezvadu austiņas ir zems akumulatora uzlādes līmenis valstī, lūdzu, uzlādējiet to vienu reizi.

2.tur ir šķērslis starp bezvadu austiņas un mobilā tālruņa vai tā ir ārpus signāla diapazons.Arī, lūdzu, neietver bezvadu austiņas ar jūsu rokturi.Saglabāt signāls stabils, un saglabāt jūsu tālruni un austiņas tajā pašā virzienā.

Bezvadu savienojums ir izveidots, bet jūs canot klausīties mūziku:

1.Bezvadu austiņas nevar izmantot iespēju baudīt mūziku, izņemot jūs, saskaņot to ar mobilo tālruni.

2. Pārbaudiet bezvadu iestatījumu, lai regulētu Vol+.

3. Daži mobilo tālruņu ir vajadzīgs arī, lai uzstādītu 2 preču player, lai palaistu atskaņotāju, bezvadu un izvēlēties tieši savienots bezvadu ierīcēm.

4. Pārliecinieties, ka jūsu bezvadu ierīcēm ir ar stereo skaņu sistēmu.

Uzziniet, kā lietot bezvadu austiņas, lai klausītos mūziku vai char uz datora:

1. Ja jūsu dators ir aprīkots ar bezvadu, vienkārši atveriet bezvadu funkcija un meklēt atvēršanas bezvadu austiņas, vai kas cits jums ir nepieciešams bezvadu austiņas rīksti datoru.Dators ar XP sistēmas var identificēt jebkuru bezvadu adapteri automātiski, un to nav nepieciešams vadītājs, savukārt adapteris, programmatūras iebūvēto XP var tikai pārsūtītu failus, tas nevar pārnest audio, tā ir jāinstalē IVT programmatūru, lai pārraides audio

Tagi: ampcom rj45, m2 x16, ampcom, camo cimdi, pcie x16 ssd, earphon xiaomi, pcie x1 x16, Taisnība Bezvadu, dzelzs robots, bose tws
Jutība 95±3dB
Funkcijas 8 fone bluetooth
Vadības Pogas
Iezīmes 1 Austiņas
Kontaktdakšas Tips Bezvadu
Funkcijas 6 bluetooth austiņas
Funkcijas 4 austiņas
Zīmola Nosaukums ampcom
Vocalism Princips Dinamiskās
Funkcijas 9 Sporta austiņas
Funkcijas Sporta
Savienotāji NAV
Frekvenču Diapazons 20-24000Hz
Ar Mikrofonu
Funkcijas 2 bezvadu austiņas
Bezvadu Tips Bluetooth
Atbalsts APP
Bezvadu
Atbalsta Atmiņas Kartes
Izturība 32Ω
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Stils Taisnība Bezvadu
Skaļuma Kontrole
Funkcijas 3 Bluetooth austiņas
Funkcijas 5 Bezvadu Bluetooth austiņas
7 funkcijas bluetooth austiņas
Kodekiem AAC
Paziņojums Bezvadu
Ūdensizturīgs No

Uzrakstīt recenziju