Izpārdošana

€7.27

€10.38

Uzglabāšanas Soma Portatīvo Ūdens Pudeļu Dzesētājs Tote Soma Svaigi uzturēšanas Oxford Audums Paketi, Golfs, Ceļot, Āra Sporta

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

Saglabāt savu dzērienu atdzist stundām-šo dzērienu dzesētājs ir labākais golfa soma, iepirkumu ratiņi, jums var likt jūsu mīļākie alus, limonādes vai vīns šajā atdzist izolētas tievs golfa ceļojumu soma.Ideāls aksesuārs ikvienam, baudot auksto dzērienu, pamatojoties uz tiesas

Labāk vīriešiem vai sievietēm, kam patīk iedzert aukstu dzērienu, laikā svētdienas golfa apavu soma spēli, vai vienkārši labi pavadīt laiku ar baseinu vai iesaistīties citās āra sporta (piemēram, pārgājieni, smaiļošana, ledus soma, kempings vai disku golfa mugursoma).

Papildus golfa, to var izmantot arī par citām darbībām, piemēram, ceļojot ar aviosabiedrībām, āra sporta un pikniku kopā ar ģimeni.Turklāt šī liela putu izolācija lodziņā siltumizolācijas mugursoma vēsāks, ir piemērots, lai lielākā daļa golfa kurpes.

Papildu sānu kabatas piederumiem, piemēram, corkscrews vai atslēgas.Šī salokāms radiatoru ir pastiprināta drošības jostas un noņemama un regulējama plecu siksna.

Piemērots golfs, ceļot, āra sporta, utt.Šis alus ice pack ir arī lieliska dāvana šiem sporta entuziasti.

Specifikācija:

Izmērs: aptuveni 42x16x8cm/16.54*6.30*3.15 jo

Iepakojuma Saraksts:

1*Uzglabāšanas Soma

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: soma ceļojumu sievietēm, militāro cooler bag, ceļojumu soma, maisa termisks, personalizētu golfa cooler bag, oxford kurpes, oksfordā sievietēm, ierīču brauciens, soma peldēt, soma vīriešiem ceļot
Jauda Citi
Specifikācija Other
Produkts Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Oxford
Piemērojamo Telpu VIRTUVES
Iezīme Noliktavā
raksts Dzīvoklis Tips
Modeļa Numurs Glabāšanas soma
Zīmola Nosaukums waasoscon
Forma Kvadrātveida
Biezums Citi
Izmantošana Ceļojumi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti