Izpārdošana

€2.97

€4.58

Paldies 500 Uzlīmes Etiķetes Vienā rullī ar 6 Spilgti Zelta Marmora Ģeometrisko Dizainu Paldies Uzlīmes Scrapbooking Aploksnē

Pievienot atsauksmi

Produkta apraksts

Krāsa: Marmora

[Pakete postenis] Nāk ar 500pcs apaļa forma "paldies", uzlīmes, roll, kas katra ir 2,5 cm diametrā) ar atstarpēm starp tām 0.5 cm, viegli noņemt, nepieskaroties otram, un pietiekami īpašs notikums izmantot.

[Speciālo modeli, uzlīmes] 6 modelis visi kopā, marmora ar iedeguma līnijas, dažādas krāsas, piemēram, rozā, zila, zaļa utt., šīs paldies uzlīmes noteikti dot īpašu pieskārienu un sajūtu, lai jūsu dāvanas, paldies piezīmes vai citas kartes.

[Premium materiāls] Izgatavots no spēcīgu līmi pārklāts papīrs, šie marķējumi nav viegli, lai izjauktu vai nokrist no kartes, piezīmes vai dāvanas, nav jāuztraucas.

[Wide pieteikums] Šīs paldies uzlīmes ir ideāls daudz īpašos gadījumos, piemēram, bērnu dušas, kāzu ceremonija, našķis somas, apsveikuma kartiņas, dzimšanas diena dāvanas, un apņem, super noderīga un piemērojams.

[Pašdarinātu dāvanu komplekts} Izmantot šo paldies uzlīmes, lai izdaiļot jūsu rokām darinātu dāvanu komplekts unikāli, ļaujiet jūs aprūpi zināt jūsu sirsnīgi sveicieni un vēlmēm.

Tagi: a5 kartes turētāju, uzlīmes paldies par pirkumu, fanu tradīcijas, uzglabāšanas lentes, karti paldies, cute apģērbs, aproce kaudze, ziemassvētku kraftpapīrs, paldies, paldies
krāsa Zila, melna, dzeltena, rozā,zaļa
Vecums >3 GADIEM
Izmērs 1inch/2.5cm
Modeļa Numurs Marmora paldies uzlīme
Materiāls Papīrs
Forma KĀRTA

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti