Izpārdošana

€2.79

€4.29

1000 Gabali Dzīvnieku Uzlīmes Zooloģiskā dārza Dzīvnieku Roll Uzlīmes, 1 Collu Uzlīmi Dzīvnieku Formas, Bērniem, Puses dod priekšroku, kancelejas preces, uzlīmes

Pievienot atsauksmi

produkta apraksts:

Daudzums Zooloģiskā dārza Dzīvnieku Uzlīmes: 500 gabali, 1 Collu Zooloģiskā dārza Dzīvnieku Uzlīmes ar kvalitāti spilgtas krāsas.

Lieliskas dāvanas bērniem:bērni var padarīt savu zoodārzu par grāmatiņa vai albums.viņi ir ļoti laimīgi!

Lieliska šķirne:8 dažādu veidu uzlīmes ietver zebra, lauva, pērtiķis, nīlzirgs, žirafe, degunradžu, krokodilu un ziloņu.Šie Zooloģiskā dārza Dzīvnieku Uzlīmes ir piemērotas dekorēšanai jūsu klēpjdators,apģērbs,ūdens pudeli vai sienas.

Jauku izvēli skolotājiem:Jūs varat izmantot uzlīmes, lai izdaiļot jūsu klasē.Jūs varat arī izmantot tos, lai atalgotu bērniem.Bērni ir priecīgi saņemt uzlīmes.

Viegli lietojams:Zooloģiskā dārza Dzīvnieku Uzlīmes ir izgatavotas no kvalitatīva papīra, griešana smalkas, viegli mizas un krāsu iespiests koši, izturīgs un nav viegli, lai nolaižamajā.

Tagi: rilakkuma uzlīme, sanrio pildījumu dzīvnieku, 3m maska lentes, biznesa pakete, bērniem uzlīmes washi, tipa rakstnieks, kaķis retro, bn41 galvenā valde, 1000 uzlīmes, roll, zēns kancelejas preces
Forma Pēdas
Dzīvnieki zebra, lauva, pērtiķis, nīlzirgs, žirafe, degunradžu, krokodilu, ziloni
Nosaukums Dzīvnieku uzlīmes
Vecums >3 GADIEM
Materiāls Papīrs
Izmantošana izdaiļot jūsu istabā, alga bērniem
krāsa Sarkana, Oranža, Zaļa, Zila, Violeta, Melna
Modeļa Numurs pēdas 005
Izmērs 2.5cm/1inch

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti