Izpārdošana
125pcs/partija, 2.0 ml vērpjot uz augšu Lūpu spīdums pildspalvu dozatoru ar dažādu otu, aplikatoru lūpu spīdums pudele Skatīt lielāku

€62.44

125pcs/partija, 2.0 ml vērpjot uz augšu Lūpu spīdums pildspalvu dozatoru ar dažādu otu, aplikatoru lūpu spīdums pudele

Pievienot atsauksmi

Atgādināt:

1.Mēs pārdodam tikai tukšs iepakojums (pen dispenser) par šo preci!!!

2. Kad jūs vietā, lai, pls padomu padoms, kas tipa nepieciešams, var mixtured.

Apraksts par šo objektu: 2.0 ml vērpjot uz augšu Lūpu spīdums pildspalvu dozatoru ar dažādu otu, aplikatoru

Postenis Nr. TM-LG762 skaidrs, pildspalva

Pildspalvas izmērs: 125.0*12.3 mm

Neto tilpums: 2.0 ml

Darba noformējums: ar vērpjot uz augšu/Pagrieziena

Aplikators: Var choiced S1(multi caurumi sūklis padoms)/S2(Vienu caurumu sūklis padoms)/S4(suku).Ja pērk lielas gab, mums ir arī daudzas citas aplikatoru izvēle.Pls rakstīt e-pastu mums informāciju, ja jums ir īpašs lūgums.

Var piemērot jomā: Var pieteikties Medicīnas un Kosmētikas produkti, uzpildīšanas vai izsmidzinātājs, piemēram, lūpu spīdumu, acu krēms, roku krēms, losjons, visu veidu gēla, nagu laka, nagu eļļu, utt.Arī var izmantot, lai citi inducstry jomā produktiem dozatoru.

Attiecībā uz šo jautājumu, detaļas un skaidru priekšstatu par katru rezerves daļām, jūs varat redzēt no trīs attēliem.

Ja darīt, logo un krāsu pielāgotus, mēs arī pieņemt, moq ir 10 000pcs.

Kad jūs vietā, lai, pls padomu padoms, kas tipa vajadzīgi, ja ne, rakstiet, mēs tikai sūtīt S4 otu, lai jums!

Timabeauty ir priecīgi sniegt dažādas un inovācijām skaistumkopšanas produktus, rīki un piederumi, skaistumkopšanas jomā.Mums ir pastāvīgi cenšas vislabāk piegādes labu produktu, konkurētspējīgu cenu, un lielisku pakalpojumu.

Sirsnīgi atgādināt punktus:

1. Jūs varat sajaukt dažādus priekšmetus brīvi vieta, lai saglabātu kravu piegāde, bet, lūdzu, sazinieties ar mums priekšu, jo mums ir, lai pārbaudītu mūsu krājumu līmeni, lai šie vienumi, kas jūs paņēma.

2. Dažām precēm, ja jums ir nepieciešams liels pasūtījuma daudzums vai pieprasīt pielāgotā secībā vai iepakošanas, lūdzu, informējiet mūs, mēs, protams, pieņemt pielāgotā secībā.

3. Ja jums ir liels daudzums kārtību, bet jāuztraucas par kvalitāti, mēs var iesniegt 1-2gab paraugi, lai jūs par testēšana pirms jūs vieta oficiālu rīkojumu.

Maksāšanas termiņš: Pilns maksājums būtu jāveic, pirms mēs veicam piegādi.Mēs pieņemam Alipay (Darījuma), western union, Kredītu Kartes, T/T) maksājuma mūsu uzņēmuma bankas kontu.

Shipping noteikumi: Visas preces tiks nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc saņemšanas apstiprina maksājumu.Mums būs jāaizpilda izsekošanas numuru sūtījuma kad mēs nosūtīt pasūtījumu.Lai nodrošinātu sūtījumu drošības un ātra piegāde, pašlaik mēs tikai izmantot EMS, DHL, FEDEX, UPS, TNT kontu, lai kuģis preces, lielākā daļa no valstīm, piegādes laiks ir nepieciešams tikai 3-5 darba dienu laikā.Mūsu uzņēmums var iegūt ļoti labu atlaidi saviem klientiem.Ja pasūtījuma apjoms ir liels, mēs varam organizēt okeāna sūtījumu, lai saglabātu kravu pārvadājumiem, mēs esam sūtījumu departamenta rīkoties ar sūtījumu mūsu klientam.

Atgriešanās un kompensāciju ziņā: Mēs atmaksāsim pilnu summu, ja preces, ko jūs saņēmāt, nav tāda, kā to apraksta, preču jābūt labā stāvoklī un vajadzētu atgriezties pie mums, jo 3 dienas pēc tam, kad jūs to saņem.Jebkādiem trūkumiem vai bojājumiem, transportēšanas laikā, lūdzu, sazinieties ar mums laika maiņa, bet kuģniecības izmaksas, jāņem atbildību ar klientu.

Atsauksmes:

Klientu apmierinātība ir ļoti importa darījumu.Ja jums ir apmierināti ar produktiem, un mūsu pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes dāsni.Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs darīt, negatīvas atsauksmes, pieņemsim strādāt kopā, lai atrisinātu visas domstarpības un pārpratumi laikā galā, jūs varat rakstīt e-pastu mums, mūsu servisa koordinators ir Mr Jacky Chen.

Tagi: caurules twist, tukšā skropstu tuša, tukša nagu eļļa pildspalvu, Tukšas Pildspalvas, pudele twist, tukša nagu laka pildspalvu, tukša nagu, pildspalvu, tukša lūpu spīdums pildspalvu, tukša lūpu spīdums caurule ar otu, pildspalvu twist
Aplikators Suka padoms vai flocking padoms aplikators
Pildspalvu var izmantot lūpu spīdums želeja vai krēms kosmētika
Modeļa Numurs TM-LG762
Neto Tilpums 2 ml
Pildspalvas izmērs L125.0*12.3 mm
Vienuma Tips Atkārtoti Uzpildāmas Pudeles
Katrā aizgaldā svars 9.9 g ar otas uzgali
Izmērs 2ml twist pen
Pildspalva materiāls un krāsa Skaidrs, PP materiāla

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti