Izpārdošana

€241.08

Vairumtirdzniecības 2500pcs Tukšs Skaidrs, PET 10 ML Plastmasas Pudelītes Pilinātāju Ar bērnu aizsardzībai paredzētām Klp acu pilieni E-cigarešu eļļas pudeles

Pievienot atsauksmi

Laipni lūgti mūsu veikalā!Mums ir dažādi izmēri 3ml,5ml,10ml,15ml,20ml,30ml,50ml, 60ml,100ml Ja jums ir prasība, lūdzu, pastāstiet mums, ko jūs nepieciešams krāsu.

1. Mēs pieņemam Alipay.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma.

2. Maksājumu jāveic 7 dienu laikā, šajā gadījumā pasūtījums tiks slēgta automātiski.

1.Pasūtījumus var būt piegādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

2.Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

3.Lūdzu, pārliecinieties, vai pareizi piegādes adresi, mēs tikai kuģis uz adresi, kas jums sniedz.To nevar mainīt, ja pasūtījuma pabeigta.

4.Tranzīta Laiks var atšķirties,īpaši laikā, iepirkšanās un brīvdienu sezonā.Lūdzu, esiet pacietīgi.

5.Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, izmantojot 30days pēc shippment,lūdzu, sazinieties ar mums brīvi.Mēs vēlētos, lai palīdzētu jums izsekot shippment un saņemt atpakaļ uz jums asap.

1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.

2.Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3.Mēs jums atmaksāsim saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un piederumiem.Bet, pārvadāšanas,pārkraušanas un apdrošināšanas maksas ir neatgriežamas.

4.Lūdzu, atveriet paketi, ja kurjeru sūtīt pie jums un būt klāt, lai pārliecinātos, ka produkti ir labā stāvoklī.Ja ne,lūdzu ilgt vairākas fotogrāfijas par mums.Tad mēs investgate, jums kompensācijas vai nosūtīt produktiem.

Ja atgrieztā prece ir konstatēts, nav bojāts,pircēji ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas.

Pozitīvu komentāru ir diezgan svarīgi, lai mums.Tāpēc, lūdzu, dodiet mums piecu zvaigžņu komentāru, ja jums patīk mūsu objektus, mums būs ļoti appreciated, lai uzvarētu savu atzinību un atbalstu.

Bet, ja jūs patiešām esat neapmierināts ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat jebkādu neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs vienmēr esam ar jums, un mēs esam vienmēr cenšas solove jebkuru problēmu un nodrošinātu vislabāko pakalpojumu, lai jūs.

Paldies ļoti daudz.

Tagi: bieza acu pilieni, taras acu pilieni, balarpan acu pilieni, biflace acu pilieni, monopost acu pilieni, dwelle acu pilieni, lasik acu pilieni, lauva acu pilieni, asaru acu pilienus, kausēts sviests acu pilieni
Izmērs 10ml
Vienuma Tips Atkārtoti Uzpildāmas Pudeles
Modeļa Numurs Divdesmit miljoni viens simts astoņdesmit viens tūkstotis viens simts astoņpadsmit

Uzrakstīt recenziju