Izpārdošana

€19.57

€20.60

SUNICE 15%VLT Nano Keramikas Pārklājumu Auto Auto stiklu Tonējums Auto Sānu Vējstiklu, Logu Plēves UV400 Logu Tonis 50cm x 600cm / 20"x236"

Pievienot atsauksmi

Produkta Parametri:

Produkta Nosaukums:100% UV Pierādījumu Nano Keramikas Krāsa

Materiāls :PET

Krāsa : Kā bildes rādīt

Izmērs: 50cm x 600cm (20"x236")

Paketē Iekļauts: 1gb

Piezīme:

1.Pateicoties manuāla mērīšana un dažādas mērīšanas metodes, lūdzu, ļauj 2-3cm novirze.

2.Atgādinām, ka sakarā ar gaismas efektiem un monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt., krāsu tonis mājas lapā foto un faktisko postenis varētu būt nedaudz atšķirīgs.

Produkta attēli:

Shippment

Kuģniecības laiks ir aptuveni 5-7 DARBA DIENAS ar FedEx vai UPS utt.gaisa express, mums nav garantijas piegāde par visiem starptautiskajiem sūtījumiem, jo katrā valstī var būt atšķirīgas laika grafiks uz pasūtījuma tīrvērtes, kas var ilgt garāku / īsāku laiku, lai pārbaudītu savu produktu.Maksājuma 1. Mēs pieņemam dažādas maksājumu metodes.Gandrīz katram stilam kredītkarti, PayPal, bankas pārskaitījums utt. 2. Lūdzu, veikt maksājumu, trīs dienas pēc tam, kad pasūtījumu. 3. Jūsu maksājums tiks izlaists tikai pēc tam, kad jūs apstiprināt, piegāde.Muitas Dienests 1. Ja jums ir jebkādas problēmas ar precēm, lūdzu, sazinieties ar mums pirms atstājiet negatīvu atsauksmi.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai tiktu galā ar šo problēmu, un jums apmierinošu risinājumu. 2. Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 3. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, lūdzu, atstāj mūs pozitīvas atsauksmes. 4. Justies brīvi, lai nosūtītu uz jūsu jautājumiem, jautājumi par produktu mums.Mēs atbildēsim jums, viena darba diena. 5. Mēs ceram uz dzirdi no sava e-pasta.Katalogā tiks nosūtīti jums, ja jums ir nepieciešams.

Tagi: auto plēves logu, keramikas krāsa, tint logu, nano tonēšana, filmu nano, plēves logu, nano nokrāsu, sunic, krāsa, filmu nokrāsu
Objekta Garumu 600cm
Redzamās Gaismas Caurlaidība 15%
Materiāla Tips pet
Biezums 2mil=0.05 mm
Objektu Platums 50cm
Izmērs 50cm x 600cm (20"x236")
Pieteikums Auto Sānu/Aizmugures Vējstikla
Infrasarkano Noraidīšanu 99%
Caurlaidība 10%-20%
Vienuma Tips Logu Plēves & Saules Aizsardzības
Postenis Augstums inch
Logu Plēves Tips Logu Plēves
Pozīcija Sānu Vējstiklu
Īpašas Pazīmes UV Apliecinājums
Siltuma Izolācijas Līmenis 80%-100%
Krāsa Nosaukums melns
Modeļa Nosaukums Nano keramikas pārklājumu
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Ultravioleto Pretbloķēšanas Likme 80%-100%
Zīmola Nosaukums SUNICE

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti