Izpārdošana

€16.09

€30.93

Rūtiņu Masāža Ieroci Hypervolt/Phoenix/Tezewa Ceļojumu Soma Portatīvo Gadījumā Izturīgs Gaismas Storge Gadījumā Soma Massager Nav Iekļauts

Pievienot atsauksmi

Trīsdesmit deviņi tūkstoši astoņi simti divpadsmit

62001

40076

Rūtiņu Masāža Ieroci Hypervolt/Phoenix/Tezewa Ceļojumu Soma Portatīvo Gadījumā Izturīgs Gaismas Storge Gadījumā Soma Massager Nav Iekļauts

paziņojums: Tikai Eva lodziņa, ne masāža pistoli

Izlases piegādes:Viena veida ar Yunchi Logo,viens bez logo

Ar logo:

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese Dizainadienas.lv ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, pirms jūs veicat maksājumu.

2.Krievijas pircējiem, lūdzu, atstājiet mums savu vārdu, uzvārdu (galvenokārt ietver 3 vārdi), kas ir ļoti svarīgi ,ja ne dažkārt jums var can ' t piegādes komplektā.

1. Visi produkti ir standartizēts iepakojums, parasti mēs izmantojam plastmasas maisā, lai pack produktiem.tikai šādi:

2. Mēs rūpīgi pārbaudiet jūsu pasūtījumu un iepakojuma, lai pārliecinātos, ka viss ir labā stāvoklī, pirms kuģis ārā.

3. Iepakojumi var būt nedaudz bojāts laikā ilgu laiku ir transports, bet tas neietekmē ietekmi mūsu produktiem ,lūdzu, nav jāuztraucas.

4. Ja jūs vēlaties produktiem, kas iepakoti perfekti (piemēram, dāvanas u.c.), lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs varam nosūtīt paku ar īpašu paketi, lai izvairītos no bojājumiem, bet jums ir jāmaksā daži papildu maksa.

Lūdzu, noklikšķiniet šeit, lai samaksātu kravu vai papildu maksa.Paldies!

1.Mēs nosūtīt rīkojumu 2-5 darba dienu laikā, un tai gandrīz 7-40 dienās no Ķīnas, lai jūs. (dažādās valstīs ar dažādām kuģniecības veidā, lai izmantot dažādos laika lai saņemtu preces)

2.Kā jūs zināt, piegādes laiks ir atkarīgs no kuģošanas sabiedrība, gaisa līnijas, pielāgošanas un vietējā pasta nodaļā, lai mēs nespējam kontrolēt to precīzi.

3.Ja sūtījums nav ieradās norunātā laika, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs izsekot to un rīkoties ar to ar jums.

1 .Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir diezgan noderīga, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes, un visas 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

2. Ja jums ir kādi ieteikumi, ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu, lai jūs apmierina.

Tagi: sjcam 7000, gadījumā, osmo kabatas, gun, sr2ez, lielgabals massag, quadcopt, melnās gaismas pistoli, kulons phoenix, lielgabals metāla pistole, darbības cam
Zīmols yunchi
Izmērs 32.5x7.5x22cm
Svars 480g
Preci Eva soma masāža pistoli
Zīmola Nosaukums yunchi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
krāsa melns
Modeļa Numurs Massager kaste
Materiāls Neausts
Pieteikums Iestāde
Tērps masāža ieroci tips Hypervolt/Phoenix/Tezewa

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti