Izpārdošana

€34.31

€44.56

Melns/Balts/Zils Skrubis-Tekstūra Fascijas Masieris Ar 4 Masāža Galvas Ātri Maksa Par Fitnesa Sporta Veidu Reģenerācijas Un Sāpju Mazināšanai

Pievienot atsauksmi

Motīvs:

1.Stīvums un Sāpes līdzekļu: massager lieto, lai atvieglotu muskuļu stīvums un sāpes, veicina asins un limfas cirkulāciju, paātrinās reģenerāciju pēc vingrošanas un sporta traumām, uzlabot vispārējo veselības ķermeņa mīksto audu, un novērst iekaisumu, ko izraisa saķeres starp saistaudi un muskuļi.

2.Četras Dažādas Masāžas Galvas: Ar massager ir aprīkots ar četriem dažādas formas masāžas galvas, lai palīdzētu lietotājiem atpūsties dažādas ķermeņa daļas.

3.Augstas kvalitātes Motors: Ar massager pieņem augstas kvalitātes mehānisko un ir super siltuma izkliedēšanas funkcija.Augstas precizitātes pelējuma padara mašīnu galvas un ķermeņa cieši saistīti.Vienmērīgu bīdāmās var efektīvi samazināt trokšņa darbības laikā.

4.Ātrā Uzlāde: Ar massager ir aprīkots ar 2400mAh augstas kvalitātes litija baterijas, un to var ātri uzlādēt.

5.HD LCD Displejs: HD LCD displeja.Pieskāriena pogas.Precīza reklāmas rīku, pozīcijas, spēka un maiņa. 20-ātrumu vibrācijas regulēšanai.Efektīva masāža muskuļu relaksāciju.

Specifikācijas:

Krāsa: Melna/ Balta/Zila

Pielietojums: Skriešana, fitness aprīkojums, sporta tendences, fitnesa un ķermeni, veselību, masāža

Izmērs:238mmx258mmx51mm/9.3inx10.1inx2in

Pārnesuma pozīcijas: 1 - 20 failus

Ātrums: 7200r/min max

Akumulators: uzlādējams litija akumulators 12V 2400mAh

Displejs: LCD ciparu displejs

Paketē Iekļauts:

1 x Muskuļu Masieris

4 x Maināmiem Galvas Masāža

1 x USB Kabelis

1 x Rokasgrāmata

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: muskuļu sāpes, Lādētājs 65w xiaomi, anti sāpes, muguras sāpes, 27w lādētāju, 65 w lādētāju, arthriti, lādētājs mi 9 lite, baseus ātri, locītavu sāpes
Materiāls Citi
Pieteikums Iestāde
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums SPZ
Vienuma Tips Masāža & Atpūta

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti