Izpārdošana

€8.66

€11.40

Leakproof Atkārtoti Izolētas Izturīgs Vēsāks Pusdienas Maisā Biroja Darba Skolas Pikniks Pludmalē Pusdienas Kaste ar Regulējamu Plecu Siksnu

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

Ja jums ir meklē lielu izolētas pusdienas kaste, kas ir praktiski, ar sānu kabatas pudelēm un var ielikt lielākā traukā, kas jums ir mājās, tad jūs varat nākt un paskatīties, kas no mūsu veikala.Šo izolētas pusdienas kastes ir ne tikai ērti, satverot rokturi, bet arī ir gara, regulējama un noņemama siksnu, dodot jums vairāk ērtības.Kāpēc nav mēģināt?

Funkcijas:

[Portatīvie & Stilīgs]: Zip dizains, jūs varat viegli zip līdzi somā.Nāk ar ērtu satverot rokturi un regulējama un noņemama plecu siksna, kuru maksimālais regulējams garums 135cm(53.15) , un ērti pārvadāt.

[Izturīga un Noderīga]: Tas ir izolētas, ūdensnecaurlaidīgs un izturīgs, var saglabāt ēdienu siltu vai vēsu 6 stundas, vienkārši lietot un viegli sakopta, dos papildu ērtības jūsu dzīvē.

[Humanizēts Dizaina]: ir priekšējās kabatas un divas sānu acs kabatām, kurā var saglabāt kaut nelielu barību, piemēram, tālruni, autobusa karti, audu, lācis pudeles, utt.

[Ieteicams]: Šis izolētas pusdienas tote ir ideāls, lai veiktu dzērieniem un pārtikas produktiem, kas ir ideāli piemērots darbs, skola, pludmales, ceļošanai, piknikam, pārgājieni, kempings, vai citām āra aktivitātēm.

[Advanced Materiāls]: soma ir izgatavota no 600D Oxford, PEVA filmu un pērļu kokvilnas, padarot to lieliska soma ar labāku siltuma saglabāšanu un zemas temperatūras izturību.

[Atbilstošu Size]: pietiekami Liela, lai noturētu maltīti konteineros un dzērieni, īpaši jauku, par mātes dienas pusdienas, dzērieni un uzkodas, kas ir ideāli piemērots bērniem un pieaugušajiem.

[Multi-funkcionālo]: To var lietot arī kā organizators lodziņā, ja jums ir steidzama vajadzība pēc šāda soma.

Specifikācija:

Tips: Pusdienas Soma

Materiāls: 600D Oxford Audums, PEVA Plēves, 5MM Pērļu Kokvilnas

Krāsa: Melna; Zaļā, Rozā, Tumši Zils, Sarkans, Pelēks(Nav Obligāts)

Iepakojuma Izmērs: Apm. 25.5 * 22.5 * 18 cm / 10.04 * 8.86 * 7.09 jo

Iepakojuma Svars: Apm. 330g / oz 11.64

Iepakojums Saraksts:

1 * Pusdienas Soma

Tagi: izolēti pusdienas tote, piknika tote, āfrikas dāvanu maisu, izolēti pusdienas tote soma, soma produktu, oxford audums viena pleca soma, sandbag svars soma, soma zip lock, pack zip, ķēdes rāvējslēdzēju
Modeļa Numurs Pusdienas soma
Produkts Citi
Izmantošana Siltuma
Materiāls Citi
Forma Trīsdimensiju Tips
raksts Trīsdimensiju Tips

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti