Izpārdošana

€9.37

€12.17

Jaunais Gads 2020. Gadam, Ziemassvētku Vecītis, Sniegavīrs, Ziemassvētku Rotājumi, Logu Sākuma Eglīšu Rotājumi 2019 Xmas Dāvanas Navid

Pievienot atsauksmi

Jaunais Gads 2020. Gadam, Ziemassvētku Vecītis, Sniegavīrs, Ziemassvētku Rotājumi, Logu Sākuma Eglīšu Rotājumi 2019 Xmas Dāvanas Navid

Aizzīmju Punktiem: 1、Kvalitātes Materiāla: Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes audumiem, mākslīgās matu rotājumi, naudas sodu meistarība, un to var novietot jebkurā vietā, lai rotā.

2、Jautrību un Svētku: Šajā Santa Claus ideāls, lai izplatītu svētku gars.Viņš būtu lielisks papildinājums, lai jūsu Ziemassvētku koku, galda un mājokļa dekorēšana.Labākā dāvana Ziemassvētkos!Jautri un svētku papildus kādu svētku dekoru pārāk.

3、Premium Materiāli, kas Izgatavoti no augstas kvalitātes audumi, naudas sodu meistarība, ko var novietot jebkur, lai rotā.

4、Lieliska Dāvana: Santa Claus vienmēr atbalstīja lielākā daļa bērniem un pieaugušajiem.Tā ir lieliska dāvana jūsu bērnam, un draugiem.Lieliska Ziemassvētku dāvana, Dzimšanas dienas dāvanu, Jaunā Gada dāvanu, Jubilejas dāvanu, Pateicības Diena dāvanu, Halloween dāvanu.

5、Jautri un Starojoša: Ar spilgti formas un krāsas, tas ir gabals jautri un starojošu Ziemassvētku lelle rotājumu.

Specifikācija:

Nosaukums: Ziemassvētku Lelle

Produkta iepakojums: neatkarīga iepakojums

Stila izvēles: vecs vīrietis sniegavīrs elk

Produkta materiāls: audums

Iepakojuma Saraksts:

1*Ziemassvētku lelle

Piezīme:

Visi izmēri ir manuāli mērījumi, un tur neizbēgami ir dažas pielaides.Datiem ir tikai informatīva nozīme un tas ir pakļauts faktiskā izstrādājuma.

Maksājumu metodes:

· Jūs varat veikt apmaksu izmantojot jebkuru no metodēm, kas iepriekš un pls norēķināties 3 dienu laikā pēc jūsu pasūtījuma.

· Jūsu maksājums tiks pārbaudīti ar Dizainadienas.lv 24 stundu laikā, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu, kad tas ir pabeigts.

· Ja jūsu pasūtījums ir slēgts sakarā ar drošības apsvērumu dēļ, jums būs nepieciešams iesniegt prasību, lai Dizainadienas.lv.

· Kompensācija, ko izraisa pasūtījumu atcelšana, kompensācijas vienošanās vai starpniecības tiks apstrādāti uzreiz un parasti ilgst aptuveni 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

Kuģniecības un iepakojums:

· Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.

· Svars paku pa parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.

· Parasti tas aizņem apmēram 15 - 60 dienām un varētu būt nedaudz ilgāks laiks, lai kādu attālās zonas.

· Jūs varat izvēlēties ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, un lai tas jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.

Vēlreiz un kompensācijas:

Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja sūtījums pazūd, bojāts transportēšanas laikā vai saņemt

nepareizu preci.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Atsauksmes:

· Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti appreciated.

· Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.

Tagi: ziemassvētku dāvanas 2020. gads, christma 2020, liels sniegavīrs apdare, auduma navid, galda piederumu komplekts stand, christma, ziemassvētku zieda logu, santa clau, dekori jauno gadu, santa claus, sniegavīrs
Modeļa Numurs /
Veids ziemassvētku rotājumi mājās
Veids, Vairumtirdzniecība No
type5 navidad 2019
Type3 ziemassvētku dāvanas
type1 Partijas Apdare
Iepakojums Nē, Dāvanu Kastē
type4 ziemassvētku eglīšu rotājumi
Iestatīt Tipu No
Type2 ziemassvētku dāvana

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti