Izpārdošana

€2.32

€3.75

Priecīgus Ziemassvētku Dekori Ziemassvētku Kulons Dop Rotājumi DIY Ziemassvētku Dāvanu Maska Santa Claus "Eiropa 2020" Kokā Karājas Kuloni, Leļļu Mājas Rotājumi

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

Ar radošu dizainu, mūsu produkts ir šogad slavenākajiem 2020. gadam, Ziemassvētku rotājumus un eglīšu karājas kulonu.Izgatavoti no viegla PVC, tas ir izturīgs, augstas kvalitātes un maiga.Nosūtot ģimenēm un draugiem, kā svētku dāvanu, tas būs ideāls veids, lai izveidotu ilgstošu, mīlošs atmiņām.

Funkcijas:

- Krāsa: Zaļa.

- Materiāls: PVC.

- Izmērs: 11x0.5x8.2cm/4.3x0.2x3.2inch.

- Unikālu Ziemassvētku Pieteikumi: Personalizētu Ziemassvētku rotājumi ģimenēm 2020. gadā.

- Novatoriskas Dizains: Ar radošu un glītu izskatu, mūsu produkts ir populāri starp visu vecumu cilvēkiem.

- Drošs Materiāls: Šādu kulons ir izgatavots no videi draudzīgas PLASTMASAS, drošu, nekaitīgu, viegls, viegli izrotāt un pārvadāt.

- Unikāls Nozīmē: Sakarā ar izsmalcinātu, skaistu un īpašu Ziemassvētku elementus, tas būs ideāls veids, lai izveidotu ilgstošu atmiņas par mīlestību.

- Inovatīvi Ziemassvētku Dāvanas: Tā darbojas kā lieliska Ziemassvētku dāvanas jūsu kaimiņi, draugi, ģimene, baznīca locekļiem un kolēģiem.

Iepakojuma saraksts:

1 * Ziemassvētku Kulons

Tagi: apaļš paklājs dzīves, rozā joker fortnite, sony x900f soundbar, rozā lēkt uzvalks asos, apavi adidas chever, apavi adidas plakāts, rozā jumpsuit romwe, tvertnes modelis t34 1 35, sony xa-1 gadījumā mirdzumu
Iepakojums Nē, Dāvanu Kastē
Veids, Vairumtirdzniecība No
Iestatīt Tipu
Izmērs 11x0.5x8.2cm/4.3x0.2x3.2inch.
Modeļa Numurs Ziemassvētku Kulons
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Ziemassvētku Kulons

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti