Izpārdošana

€13.16

€26.33

USB Rechargable Klitora Vibrators Sievietes Burvju Nūjiņu Ķermeņa Masieris Maksts Spēcīgs AV Stick Vibrators Pieaugušo Seksa rotaļlietas, Seksa veikals

Pievienot atsauksmi

USB Rechargable Klitora Vibrators Sievietes Burvju Nūjiņu Ķermeņa Masieris Maksts Spēcīgs AV Stick Vibrators Pieaugušo Seksa rotaļlietas, Seksa veikals

Apraksts:

1.Produkta vadītājs ir medicīnas silikona materiāla,ķermeņa nav toksisks ABS materiāla,bez smaržas un droši. 2. Ļoti elastīga un Mīksta,produktam galva var saliekt.

3.10 ātrumu vibrācija, 5 ātrumu režīms,Dual galvas Vibrācijas.

4.Dzīves Ūdensizturīgs

5.USB Lādējamu

6.Produkta izmērs : L325mm X D60m

7. Diskrētu paketi bez seksa vārdiem sakot, mēs aizsargātu jūsu privātumu.

8.Labs:Pēc lietošanas Vibrators ir jābūt tīrai drīz vien silts ūdens un ziepes var izmantot tīru ar speciālo mazgāšanas un dezinfekcijas līdzeklis.Ļauj jūsu vibrators sausa, pirms uzglabājot vēsā un tumšā vietā.

Par Produktu

Visi produkti ir 100% pavisam jaunu, darbīgu un pārbauda rūpīgi, pirms izsūtīšanas.

Visi produkti ir izgatavoti no Medicīnas klases materiāls, 100% drošību, nekaitīgi organismam, (Tas ir normāli, ka var saost vieglu smaržu, kad pirmo reizi atverat, jo produkts bija slēgtā iepakojumā mēnešiem.Lūdzu, notīriet to un nosusiniet to, protams, smaka pazudīs ātri.)

Par Iepakojumu

Lai aizsargātu jūsu privātumu, mēs garantējam sūtīt savus produktus drošā stāvoklī.Prece tiks iepakota melnā soma/dzeltena burbulis plastmasas aploksnē, lai izvairītos no bojājumiem laikā, transports.

Par Kuģniecības:

1. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

2.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.

Tranzīta laiks var atšķirties,īpaši laikā brīvdienu sezonu.

3. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma,lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.

Ko darīt, ja produkts ir problēma

Lūdzu, izmantojiet produkts saskaņā ar produkta rokasgrāmatu pirmkārt, ja jūs joprojām nevarat lietot to, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas laikā, lūdzu, neatveriet strīdu, būs, mēs uzskatām, ka komunikācija ir daudz labāk, nekā strīdu.

Par Garantiju

1.12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Par Atsauksmes

Mēs uzskatām, ka klientiem, kā mūsu draugi.Mēs ceram, ka jūs varat iepirkties no mums, ar vairāk laimes un mazāk uztraukties.jūsu atbalsts mums ir ļoti svarīgi, Lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums 5-Zvaigžņu atsauksmes.

Ja jums ir jebkādas citas problēmas , Noklikšķiniet uz Palīdzība:

https://helppage.Dizainadienas.lv/buyercenter/index.htm#centerhttps://helppage.Dizainadienas.lv/buyercenter/index.htm#center

Tagi: luksusa spīdēt ķermeņa, seksa rotaļlieta, Nūjiņu, vibrat, grezns skatīties, dzimums stroker, lf xiaomi, luksusa vaginālo vibratoru, clit licking rotaļlietas, av burvju zizli
Īpašības G Spot Vibrators
Neto Svars 405g/seksa rotaļlietas
Neķītrs Attēlu No
Modeļa Numurs AV Stick massager
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Vienuma Tips Vibratori/AV Wand Massager
Zīmola Nosaukums grezns Jomā
Seksuāli Divdomīgs No
Veids Seksa Rotaļlieta, paredzēta Sievietēm
krāsa melns,balts
Uzlāde USB Uzlāde
Matrial Nav toksisks ABS
Izmērs L325*D60mm
Materiāls Silikona
Funkcijas 10 Vibrācijas režīms
Iepakojums Detaļas Diskrēta Iepakojums

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti