Izpārdošana

€6.05

€7.12

Usb Pet Dzeramā Strūklakas Sūkņa Kaķis Ūdens Bļodā Ūdens Strūklaka Mehānisko Suni Ūdens Padeves Nomaiņa Piederumi

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem:

1、Augstas kvalitātes Ūdens Sūknis, kas Paredzētas maziem un vidējiem pet ūdens smidzinātāji, un izmantot kā rezerves sūkni laikā sūkņa tīrīšana.

2、IP68 Ūdensnecaurlaidīga: sūkņa ostas diametrs ir 0.31 collas, un tās kalpošanas laiks ir līdz pat 20 000 stundas.

3、Ultra-kluss Sūknis: Mazāk par 40 dB strādājot.Jūs varat gandrīz dzirdēt skaņas no ūdens, un tas nav padarīt jūsu pet justies nervu vai ietekmēt pārējo jums un jūsu pet.

4、Produkta Izmērs: Aptuveni 46*43*43MM.USB uzlāde: izmantojot USB kabeli, 1.8 metri, (bez adaptera).Piemērots dažādām programmām, piemēram, USB spraudņi.

5、Noņemams un Tīrāmas: sūkni var izņemt bez jebkādiem palīgrīkiem.Labs sūknis ik pēc divām nedēļām, lai tīru netīrumus, matus, kažokādas, utt.lai pagarinātu dzīves sūkni un nodrošināt ūdens kvalitāti.

Specifikācija:

Nosaukums: Iegremdējami Sūkņi

Materiāls: plastmasa

Darba spriegums: DC 5 v,

Slodzes strāva: 280MA

Jauda: 1.5 W

Maksimālais vadītājs: 50CM

Maksimālā plūsma: 160L/H

Nepārtraukta darba dzīvē>10000 stundas

Ūdens izturība: IP68 par 100% daivings

Plug-in metode: USB ligzdu

Caurules diametrs: 10.5 mm

Troksnis: ≤40 DB

Līnijas garums-apmēram 1.8 m/70.86 collas

Piemērots pet LED elektriskie ūdens maisītājs

Iepakojumā: kastes

Iepakojuma Saraksts:

1*Iegremdējami Sūkņi (Nav Komplektā Strāvas Adapteris)

• Visi vienumi tiks nosūtīti 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma tiek noskaidroti.• Visi vienumi tiks nosūtīts pa Pastu, kas parasti aizņem 15-35 dienas ierodas.• Starptautisko pārvadājumu nepieciešama sarežģītāka nosūtīšanas procedūras (piemēram, abu valstu muitas, tranzīta stacijas u.c.), arī ietekmēs daudzi faktori, piemēram, brīvdienās, laika apstākļiem, utt, tā, visticamāk, paies ilgāks laiks, lai jūsu vienumus, lai nonāktu galamērķī.Paldies par jūsu izpratni par šo jautājumu.• Importa nodevas, pievienotās vērtības nodokļi un jebkādi citi maksājumi nav iekļauti objekta cena un piegādes izmaksas.Valsts Piegādes Laiks(Pa Pastu Aviopastu)Darba Dienu laikā. + sestdien + SundayNorth Amerikas /Eiropas dienvidu 7~20 daysEastern Eiropa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Āzijā 15~45 daysSouth Amerikāņu 15~50 daysEastern Āzijas 7~20 daysOthers 15~60 dienām

• Lūdzu, atstāt uz 1 minūti, lai sazinātos ar mums, PIRMS jūs atstāt sliktu atsauksmju, mēs atrisinātu problēmu, pozitīvi un darīt visu, ko varam, lai jūs pārliecināta,• ja ir kāda problēma ar jūsu pirkumu.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!

Sazinieties ar mums

Mūsu biroja darba laiks ir :- no 9:00 līdz 18:00 (GMT +8) no pirmdienas līdz piektdienai - no 8:30 līdz 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsu birojs ir slēgts svētdienās un svētku dienās (Ķīna)Mēs atvainojamies par vēlu atbildi svētku brīvdienās

Mūsu Misiju:

1. Eksporta augstas kvalitātes preces no orient par konkurētspējīgu cenu, lai jums.2. Strādāt ar mūsu klientiem, lai izveidotu savu biznesu .3. Lai palielinātu mūsu starptautisko pircēja rentabilitāti un konkurētspēju.Lūdzu, nāc atpakaļ drīz, un pie mums atkal!

Tagi: kaķis ūdens strūklaka, sūkņa sieviete, kaķu sausā barība, cat aksesuāri scool, saites mājdzīvnieki, led kaķis ūdens strūklaka, strūklaka mi, liels pet ūdens strūklaka, pat kaķis, kaķis ūdens strūklaka dozatoru
LCD Displejs No
Max Izejas 1000g
Min Jauda 200g
Barošanas Avots MAKSAS
Ar Ūdens Dozatoru
Laika Iestatīšana No
Materiāls Plastmasas
Veids kaķi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti