Izpārdošana

€3.80

€4.75

Profesionālās Segtu Sejas Korektors Kontūru Stick Dzēšgumiju, Tumši Apļi Attieksmi Korektors Primer Atdzīvoties Slēpt Vainas Bronzer

Pievienot atsauksmi

Profesionālās Segtu Sejas Korektors Kontūru Stick Dzēšgumiju, Tumši Apļi Attieksmi Korektors Primer Atdzīvoties Slēpt Vainas Bronzer Apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Gaisma un elpojošs Vienādu ādas tonis ir viegli piemērot mainīja toni un Krāsu korektors:01#/02#/03#/04#/05#/06# kā attēlā redzams, Ņemiet vērā,: .Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!Paketē iekļauts: 1 x Korekcijas zīmulis Maksājumu & Shipping

1. Mēs pieņemam Alipay, Western Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Visus posteņus, kas tiks nosūtīts 2 darba dienu laikā, ASV ,Kanādā, Austrālijā, Krievijā un Apvienotajā Karalistē ir nepieciešams aptuveni 2 līdz 4 nedēļu laikā ,uz citām valstīm, iespējams, vajadzēs 4 līdz 5 nedēļu laikā , Itālijā, Brazīlijā, Grieķijā un citās mazās valstīs, tas var būt nepieciešams 5 līdz 6 nedēļām.

3. Ja jums ir nepieciešama ātra piegāde veidā, lūdzu, sazinieties ar mums pirms maksājumu.

4. Turklāt kavēšanās vai nespēja piegādes dažreiz izraisa politiku dažādas paražas, piemēram ,lāzera rādāmkociņš, ir nepieļaujama dažās valstīs.Tāpēc, lūdzu, vēlreiz pārbaudiet savu vietējo muitas politika rūpīgi pirms maksājumu.Vai, mēs nevēlamies būt atbildīgi par bojājumiem, piegādi saistītās galamērķa muitas jautājumu.

Atgriešanās

1. Visus produktus mēs pārdod ietver rūpnīcas garantijas ,nav uz laiku, kas ir ļaunprātīgi, dega un bojāta jebkādā veidā.

2. Lūdzu, atstājiet ziņu, ja jūs neesat saņēmis preci 30 dienu laikā,mēs, pārbaudiet to ar post office, un pēc tam nosūtīt vai kompensācijas trūkstošo elementu.

3. Ja jums ir bojātu preci,lūdzu sazināties ar mums 2 dienu laikā no jums saņemt sūtījumu .Visi atgriezt preces jānogādā ar tā oriģinālo iepakojumu un aksesuāri.Mēs atmaksāsim naudu, lai jūs, kad mēs saņemt atpakaļ priekšmetus,Vai nomainīt posteni, lai jūs.

Atsauksmes & Dāvana

1. Ja jums ir ļoti apmierināti ar mūsu produkciju, jūs varat dalīties ar vairāk grims mīļotājiem ar video vai blogu Internetā vai jebkuru citu sociālo mediju platformām .Mēs esam priecīgi piedāvāt jums bezmaksas dāvanu savu nākamo pasūtījumu, ja jūs dalīties.

2. Protams, ja savu daļu saņemt augstu viedokli, vai jums jau ir daudz fanu uz jūsu emuāru vai savu sociālo mediju kontu, jūs varat arī sazināties ar mums izmantojot e-pastu.Mēs esam priecīgi piedāvāt jums bezmaksas paraugus vai izpēti, jaunu produktu.

Par FAQ

1. J: I dont saņemt savu paku,ko man darīt?

A: Pls sazinieties ar mums, izmantojot Dizainadienas.lv ziņu pirmkārt.Mēs jums varam palīdzēt un organizēt pārbaudes mūsu pārstrādes saites.Tajā pašā laikā,jums ir nepieciešams, pārbaudīt savu piegādes adresi un to, vai maksājumu ir veiksmīga.Arī tad, ja jums ir ērti,pls sazinieties ar post office tuvumā. 2. J: vai jūs Varat pārdot vairumtirdzniecības cenu?A: Jā,ja jūsu pasūtījums pārsniedz 20 komplekti vienu reizi.Jūs varat sazināties ar mums. 3. Q: Ko man darīt, ja es varu saņemt preci?A: Lūdzu, pārbaudiet rūpīgi, vai saņemtais produkts ir pats kā tas, ko jūs pasūtījāt.Ja jūs saņemat nepareizu produktu, bojāto produktu, vai daļēja pārvadājumu pasūtījumu, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar veikalu, lai iegūtu pēc-pārdošanas atbalstu.Mēs atvainojamies par sagādātajām neērtībām, lai jūs, ja kaut kas notiek, piemēram, šo. 4. Q: Ko man darīt, ja tur ir kvalitātes problēmas preci?A: Vai jūs izmantojat produktu pirmo reizi, vai jums ir zāles entuziasts, jums nāksies saskarties ar šādiem nosacījumiem: tur būs dažas matu izkrišana vai nedaudz krāsu izbalēšanu, kad jūs pirmo reizi mazgā aplauzums suka.Tā ir normāla parādība.Tomēr, ja šī situācija turpina turpmākajos izmantot, tad tas ir kvalitātes problēma.Lūdzu, sazinieties ar pārdevēju vai kompānijas pēc-pārdošanas servisu.sniedz jums līdz 6 mēnešiem kvalitātes nodrošināšana. 6. Q: Kā es varu iegūt plašāku informāciju par produktiem?A: Jūs varat apmeklēt mūsu veikalu, iegūt jaunākās to produktu informācijas un reklāmas informācija.

Tagi: augstas izšķirtspējas attēlus, , korektors sejas vīrietis, bronzer grims, lāzera mola, elf augstas izšķirtspējas korektors, metāla stick fonds, anti glare vietas, ķīnas seruma, bāzes stick, zaļā tēja sejas ģīmi
Sertifikācija GZZZ
Modeļa Numurs sy00113
Labā Dabas
GZZZ YGZWBZ
Ādas Tips visiem ādas tipiem
Valstī/Reģionā Ražošana Ķīna
NETO MASAS 6ml
Sertifikāta Numurs Maquiagem
Izmērs Full Size
Sastāvdaļas Vāks Sejas Korektors Kontūru Stick
Daudzums 1gb Korektors Pildspalva
Formulēšana Citi
Zīmola Nosaukums Senana Marina
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti