Izpārdošana

€11.07

€11.66

2019 jaunā Gecko 3d brīdinājuma gaismas ABS Auto Signalizācijas LED Gaismas, kas Imitē Imitācija Viltus Saules, Drošības Sistēmas Brīdinājums Flash Universal

Pievienot atsauksmi

Produkta Nosaukums: Saules Gecko Karalis brīdinājuma gaismas Izmērs: par 19*8.5*1.5 cm Piederumi: strong double-sided adhesive Piemērojamie modeļi: visi modeļi Produkta pielietojums:

Var ielīmēt jebkurā automašīnā, piemēram, pārsegu, auto, abažūrs, degvielas tvertnes vāciņš, maza sānu logi, aizmugures stikla, durvju, aizmugures utt.

Anti-astes, brīdinājuma funkcija

Vakarā, mūsu automašīnas aizmugurējos lukturus, pastāvīgi deg sarkanās gaismas, kas dod pastāvīgā nejutīgums, lai šo krāsu vadītājam, kurš brauc pēc garas vadīt vai vadot automašīnu, uz ilgu laiku, bez iegūt viņu uzmanību; vai tāpēc, ka Pretējā auto gaismām, ar nav viegli, lai atrastu mūsu transportlīdzekļa priekšā, lai tā ir viegli, lai radītu astes nelaimes gadījumu.Tāpēc, mēs pievienot gecko LED gaismas mirgošanas funkcijas.Tāpēc, ka cilvēki ir jutīgāki pret bākugunis, tādēļ šajā produktā var būt atgādinājums braucot, kas ļauj vadītājiem, lai atklātu sākumā, un pēc tam, lai novērstu ietekmi anti-astes!

Saules gecko brīdinājuma gaismas Priekšrocības:

1 ,4 gaismas, 4 krāsu 12 režīmā, augstu spilgtumu, žilbinošs efekts

2 , tieši uzstādītas iestāde jebkurā stāvoklī, nav jāveic nekādas izmaiņas, lai oriģinālās auto, saprātīga komutācijas sistēmas.Braukšanas brīdinājuma funkciju, tiek automātiski atvērts: Iebūvēts augstas jutības vibrācijas sensors un gaismas jūtīgiem sistēma, ceļojot zema apgaismojuma apstākļos, self-mirgo.Saprātīga izslēgšanas sistēma: 14 kājām single-chip ķēdes, dubultās cilpas kontroles, kavējas pie sistēmas, apstāties un gaidīt, kamēr sarkanā lampiņa turpina mirgot, autostāvvieta, vai iestāde, bez vibrācijas automātiski jāslēdz pēc 120 sekundēm, 3 , augstas jutīga LED gaismas, ūdensizturīgs, saules uzlādes.Spēcīga absorbcijas saules 3 stundām var lietot, parasti 3-5 dienas, 15 stundas intensīva saules gaisma var izmantot, parasti 15-20 dienas. 4 , sudraba krāsa var sacensties ar jebkuru automašīnu. 5 , bez vada savienojums: tikai saplēstas atvērt apakšā produkts var būt cieši saistīti ar jumtu, 6 , korpusa apšuvumā: produkts virsmas ir augsta apdare, korozijas izturība, anti-novecošanās, anti-rūsas. 7 , viengabala molding dizains: lielisks ūdensizturīgs veiktspēju, nav pacelšanās, kad tas lietus vai auto mazgāšana.

Par atsauksmes :

Dārgie draugi,

* Ja jūs esat apmierināti ar mūsu servisu un piegāde,pls dod mums 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes.Ja tas ir ērti,ceru redzēt jūsu bildes ar savu atgriezenisko saiti.Mums būs ļoti appreciated.

* Ja neesat apmierināts ar preci,pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt mūs negatīvas atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu.

Paldies.

Tagi: lampa āra saules, par gecko, signalizācijas auto led, wacom saules simulators, Camara wifi, auto signalizācija, panther, šķērveida, saules enerģijas apgaismes sistēmas, boss šarmu, trauksmes sirēna
Lm Citi
Spriegums 12V
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Stils gecko gaismas
Postenis Svars 0.15kg
Jauda 1.5w
Izmērs par 19cm*8.5 cm*1.5 cm
Interfeisa Tips NAV
krāsa SUDRABA
Materiāls ABS apšuvuma
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli Universal
Vienuma Tips Strobe Gaismas
Modeļa Nosaukums 3D gaismas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti