Izpārdošana

€10.48

€13.78

2GAB Kļūdu REZULTĀTĀ Saskaņā Spogulis Gaismas Peļķe Lukturi VW Golf MK6 G TI 6 MKVI Touran 2011. -.g.

Pievienot atsauksmi

2GAB Kļūdu REZULTĀTĀ Saskaņā Spogulis Gaismas Peļķe Lukturi VW Golf MK6 G TI 6 MKVI Touran 2011. - 2015.g.

Uzstādīt un Pieteikums: Par Volkswagen Golf G-TI MK6 Par Volkswagen Golf MK6 Par Volkswagen Touran 2011. - 2015. Gadam Daži citi modeļi var arī fit, lūdzu, jautājumu.LED Peļķe Gaismas(saskaņā ar sānu spoguli, apgaismojumu), tieši aizstāj OEM peļķe gaismas.

Saderīgs Piezīmes:

1. Pirms pirkt, svarīgi, lai pārbaudītu jūsu rūpnīcā uzstādītas sīpolu, un pārliecinātos, ka tās ir tās pašas formas, lai mūsu spuldzes. 2. Ja jūsu sākotnējais sānu spoguļi ir ne sākotnējā peļķe gaismas, jūs nevarat lietot šo preci, vai nu.Jo nav savienotājs, lai hook up.

Produkta apraksts:

1.18 Led vienību, daudz gaišāks nekā OEM tiem vai 6 led ones. 2.Uzcelta ķēdes stabilizators – Piemērots VARAT AUTOBUSU sistēmu. 3.Tiešā nomaiņa, plug and play ar bez izmaiņām nepieciešams.Mazāks strāvas patēriņš, ietaupīt daudz enerģijas. 4.Perfekta siltuma pretestība dizains. 5.CE & ROHS sertificēta (100% kvalitātes nodrošināšana)

Paketē iekļauts:

2 x Peļķe Lukturi (labo un kreiso)

Par Kuģniecības Un Maksājumu:

1. VISPASAULES PIEGĀDE.(Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Lūdzu, apstipriniet, vai Postenis atbilst jūsu pieprasījumu, pirms pirkšanas. 3.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Kuģniecības Co.varbūt mainīt ,bet mēs vienmēr izvēlēties ātra un stabila, lai u . 4.Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.Attēli ir ņemti no reālās postenis, taču var būt kaut kas, piemēram, krāsu atšķirība par gaismu un dažādas partijas, jo īpaši dažas paraugs ir norādīts, nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tas var atšķirties, it īpaši laikā brīvdienu laikā . 6.ja jūs neesat saņēmuši jūsu kravu 30 dienu laikā pēc apmaksas , jūs, lūdzu sazinieties ar mums .Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams .Tas ir vārds ,kas jums var uzticēties . 7.Sakarā ar krājumu stāvokli un zonu starpību , mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 8.Mēs donot neuzņemas nekādu atbildību par ievedmuitu un nodokļiem , jebkādu citu importē maksas , kavēšanās, ko izraisa importē klientu.

Par Atgriešanos & Kompensācijas :

1. Jūs sazināties ar mums 7 dienu laikā un atgriezt preci 30days pēc tā saņemšanas .Ja tas ir jūsu īpašumā vairāk nekā 7days , tas tiek uzskatīts par izmantoto.mums ir žēl, ka MUMS nebūs PROBLĒMU JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.Jo tas ietekmēs mūsu otrā pārdošanas. 2.Visi atgriezās objektiem IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums savu piegādes izsekošanas numuru īpaša iemesla, kuri atgriežas un ar savu PO. 3.Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU , SAŅEMOT preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām sastāvdaļām un piederumiem ,tad atcelt darījumu, no Dizainadienas.lv gan no mums .Vai varbūt, jūs izvēlaties nomaiņa .Kuģniecības izmaksas ir pircēji . 4.Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav kā reklamē.

Par Garantiju:

1.12 mēnešos Ražotāju Ierobežotā Garantijas laiks bojātas preces ( izņemot priekšmetus, bojāts un vai ļaunprātīgi, pēc tam, kad saņemts ) Piederumus, kas nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces IR ziņots, un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā ,ja tas ir iespējams ), Jums ir pateikt mums, ko defekts ir, un dod mums savu P. O. .MĒS DONOT SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Ja jūs piekrītat augstāk sarakstā politiku pēc pirkšanas mūsu veikalā.

Atsauksmes Par :

1.mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu satisfation.Atsauksmes, kas ir svarīgi, lai mums . 2.Vai jūs, lūdzu, sazinieties ar mums, PIRMS JŪS sniedzat MUMS NEITRĀLA VAI NEGATĪVA ATGRIEZENISKĀ saite.Ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs donnot par tiem zina.Paldies jau iepriekš.

Tagi: vw touran 2009 tīrītājs, volgswa touran 2009, vw touran 2009 crome, meklēšana touran 2009, vw touran 2009 sēdeklis, vw touran 2013, vw touran gaisa 2009, dvd vw touran 2009, mat vw touran 2009, autobusu vw touran 2008
1.Par Volkswagen Golfa G-TI MK6
Spriegums 12V
Zīmola Nosaukums deechooll
Golfa Gadu 2015
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli VOLKSWAGEN
Daži citi modeļi var arī fit, lūdzu, aptauju
Interfeisa Tips T10 (W5W/194)
Postenis Svars 60g
Modeļa Nosaukums UML-MK6
2.Par Volkswagen Golf mk6
Vienuma Tips Pagalma Apgaismojums
Jauda 2W
Volkswagen Modelis Golfs
3.Par Volkswagen Par Touran 2011. - 2015.g.
Lm 126LMs

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti