Izpārdošana

€6.93

€9.89

Karšu Lasītājs iPhone 12 Pro Max Mini 11 XS Max XR 8 7 2in1 SD TF Atmiņas Kartes Rakstnieks Kameras Pieslēguma Komplektu Adapteris iPad

Pievienot atsauksmi

Funkcijas

1. 2 in 1 dubultā kartes slots: SD/TF Card Reader Saderīga ar SD un micro SD(TF) atmiņas kartes, atbalsta visiem iPhone un iPad ar iOS13 un jaunākas versijas.

2. Ar to jūs varat viegli lejupielādēt bildes vai video no SD kartes tieši uz iPhone vai iPad, un share video un fotogrāfijas ar draugiem un radiem jebkurā laikā un jebkurā vietā.

3. Ātrgaitas datu pārraide: SD card reader, iPhone, datu pārraides ātrums var sasniegt 14MB/s ~ 16 MB/s, tas atmiņa atmiņas karte SD card reader, iPhone, var pārsūtīt fotoattēlus un video no savas kameras, lai ierīce pēc dažām sekundēm, ietaupot daudz laika.

4. Plug and play: Jums nav nepieciešams dators kā informācijas nesēju vai instalēt jebkuru pieteikumu, kad jūs izmantot atmiņas kartes lasītāju., Plug and play, lūdzu, pagaidiet 5 sekundes pēc savienojuma ierīci.

5. Jaudas un formātu atbalsts: SD karšu lasītājs atbalsta standarta foto formātus (tostarp JPER un RAW) un SD / HD video formātus (tai skaitā H. 264 un MPEG-4).

6. Atbalsta atmiņas kartes ar maksimālo ietilpību un 256 gb.

Saderīgas Ierīces

>>>> iPhone Modeļiem

- iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max/SE2020

- iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max

- iPhone X/XS/XR/XS Maks.

- iPhone 7/7 Plus/8/8 Plus

>>>> iPad Modeļiem

- iPad Pro (9.7.)/iPad Pro(12.7 gadā)

- iPad mini 3/mini 4

- iPad 2 Gaisa/Gaisa 3/4 Gaisa

- (nav atbalsta iPad, izmantojot USB C)

Paketē Iekļauts

1 gabals iOS TF/SD karšu lasītājs

ar mazumtirdzniecības iepakojuma kaste

Attēli

Tagi: kvm ugreen, karšu lasītājs sd, e-tintes, daudz atmiņas karšu lasītājs, pirkstu nospiedumu skeneris, mi nano atmiņas karte, sieviešu usb karšu lasītājs, skeneris, grāmatu e lasītājs, rotaļlietas intercom
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs iPhone iPad TF SD Karšu lasītājs
Zīmola Nosaukums LOCONAQ
Sertifikācija ROHS

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti