Izpārdošana

€17.34

Alumīnijs Lieta & Silikona Siksniņa Band Tērps Apple Skatīties iWatch 38/42mm Series 5 4 3 2 1

Pievienot atsauksmi

Alumīnijs Lieta & Silikona Siksniņa Band Tērps Apple Skatīties iWatch 38/42mm Galvenās Iezīmes: Savietojams ar Apple Skatīties 38mm /42mm Nerūsējošā Tērauda (crown / poga / kokskrūvju / skrūvju tapas) Joslu, kas ar Saspiešanas izgatavota uz Silikona bāzes Paketē Iekļauts: 1 X Alumīnijs Lieta & Silikona Siksniņa tērps apple skatīties 38 / 42MM (nav iekļaut Apple skatīties) Nekustamā Fotogrāfijas:

Pircējs Padomi

Atsauksmi 1.Cienījamais klients, ja viss ir labi, lūdzu, sniedziet mums atstāt 5 zvaigžņu atsauksmes.Mēs arī ceram, ka jūs varat dot mums padomu.Mēs pateicamies par jūsu sadarbību un paldies, ka devāt mums iespēju, lai kalpotu jums. 2. Ja jums nav saņēmušas savus objektus, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai paplašinātu savu produktu saņemšanas laiku, lūdzu, nepieļaujiet strīdu uzreiz.

3. Ja jums ir kādas problēmas vai nav apmierināti ar vienumus, kas jums saņemta, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms par jūsu atsauksmēm, mums nav cerību kaut kāda kļūda ietekmēt mūsu uzņēmējdarbību.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai tiktu galā ar to.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

Uzņēmuma Info:

Tagi: tag siksna iwatch, apple skatīties joslas cuir trou, apple skatīties 3 manzana reloj, apple skatīties 6case, apple skatīties piederumi retro, dia skatīties band, apple band pack, pieteikumi skatīties band, 24mm gumijas, fosilā 24mm skatīties band
stāvoklis Jauns ar birkām
Modeļa Numurs BTK-APP16102502-60
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Polikarbonāta
Band Materiālu Veids Plastmasas
Zīmola Nosaukums beterconn
krāsa Melns, Balts, Pelēks, Zaļš
Skavu Veids Spainis
Vienuma Tips apple skatīties
Joslas Garums 24mm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti