Izpārdošana

€9.65

€17.55

Watchband apple skatīties joslas 44mm 42mm 40mm 38mm Elastīgs Pērle Fāzēm Aproce Nomaiņa Cuf Aproce iwatch series 5 4 3 2

Pievienot atsauksmi

【Valkāt to, Saņemt Komplimentus Ap] aicina: Jaunākās "Laimīgo Koks" Dizains Uzsāka Oct no 2019. gada, a prefekts kombinācija Pērles(15pcs)+ Rhinestones(206pcs), Eleganci un Greznību, bet ne trausla.Gudrs Joslas Iwatch, kas var saņemt jums komplimentus, kad jūs valkā to.Labākās Dāvanu izvēle Ziemassvētkiem un Jauno Gadu.Lai jūsu Vēlējumiem, lai Viņas.

【Tas fit Sērijas 5?] aicina: Tas der visiem Apple Skatīties versijas: Apple Skatīties Band Series 5/4/3/2/1,Sporta Izdevumā, visas 2015, 2016, 2017,2018 un 2019. gadā modeļiem.

【Vai tas fit 5,5" rokas?] aicina: Ieteicamā Fit rokas izmērs ir no 5,5 collas un 7.5 collas, kas ir perfekti, ja jums ir lielākas vai mazākas rokas, var būt nedaudz stingrāk vai brīvāku.Lūdzu, pārbaudiet plaukstas lieluma befor jūs veicat pasūtījumu, paldies.

【Kāda materiāla?] aicina: Augstas kvalitātes Metāla + mākslīgā Kristāla Rhinestone un Pērles + Stipra, elastīga, auklas + augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda savienotājs.Izturīgs valkājot, Viegli lietot, un off.Tas ir elegants papildinājums jūsu Apple Skatīties, kas padara jūsu Apple Skatīties justies kā Rotaslietas.Un Dot kādu dzirksti, lai jūsu ikdienas dzīvē.

【Laba Dāvana Ideja] aicina: Unikāla Dāvana/Klāt Gaidāmo Pateicības & Ziemassvētki & Jaunais Gads.Arī Dzimšanas dienu, Kāzu, Rezidentiem, Jubilejas, Svētkus, Paldies, Ceļot, Valentīna diena, Mātes diena, Izlaidums, sievietēm, meitenēm, viņas pusaudžu meitenes, par mammu, labāko draugu, vecmāmiņa, draudzene, sieva, māsa, laulātais pāris, kolēģi, tante, māsa-in-likumu, meita, līgavas māsa, kolēģi, Priekšnieks, lai Viņas.

Tagi: iwatch 5 band 44mm milāna, apple skatīties 3 joslu 38mm pack, apple skatīties 3 datumi 42mm vīrietis, daudz apple skatīties 5 band 44mm, apple skatīties joslas luksusa krokodils, invicta siksna skatīties, apple skatīties piederumi retro, vīriešiem skatīties, dia skatīties band, siksnu iesn skatīties
stāvoklis Jauns ar birkām
Piemērots iwatch 44mm 42mm 40mm 38mm
Joslas Garums 20cm
Modeļa Numurs Apple skatīties 5 4 3 2 1
Band Materiālu Veids Nerūsējošā Tērauda
Zīmola Nosaukums FOHUAS
Skavu Veids Elastīga Virve

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti