Izpārdošana

€18.15

€30.76

Bērniem Spēles Palaidnība Dāvanu Maisu Tērpu Apģērbu Puse ADHD Drēbes, Bērnu Rotaļu Autismu Maņu Rotaļlietas Jaunums C6Y2

Pievienot atsauksmi

Dokumentu .produkta apraksts { font-size: 16px; font-family: Comic Sans MS, Verdana, Gruzija; } .produkta apraksts .attēlu { text-align: center; } .produkta apraksts img { max-width: 100%; width: 800px; augstums: 800px; vertical-align: middle; }

Apraksts

Šis sarežģītu vairāku sensoru kosmosa izpētes instruments ir ideāli, kas sniedz nomierinošu/audu dziļa spiediena ieguldījumu, kā arī lai izstrādātu treniņu plānošana, telpu un ķermeņa apzināšanos.

Ķermeņa zeķes maņu zeķes ir pasakains, lai taustes un stresa proprioceptors un tiem, kas ir tactilely aizsardzības.Lielisks OT rīku bērniem ar autismu, uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindroms vai maņu integrācijas problēmām.

Pilna Ķermeņa Juteklisko Zeķes: Šī elastīgu ķermeņa ietīšanas aptver jūsu bērna rokas, pleci, kājas un pēdas ar nomierinošu auduma, kas nodrošina dziļu spiediena stimulāciju.

Maņu ieeja: Ķermeņa zeķes ir jautri un aizraujoša rīks, kas nodrošina aizsargājošu un iztēles telpu bērniem un pieaugušajiem, kas ir ideāli piemērots taustes stimulācija, sensoro integrāciju, ķermeņa robežas un pašizpausmi.

Palielināts ķermeņa izpratni: Mūsu ķermeņa zeķes palīdzēt, lai palielinātu savu fizisko izpratni, nodrošinot papildu atsauksmes ķermeņa daļas bērnu, palīdzot bērniem ar autismu, maņu apstrādes un izmantošanas plānošanas prasmes, veidot telpu un ķermeņa izpratni!

Viegls, elpojošs audums: Šīs elastīgās maņu pārvalki ir izgatavoti no cool materiāliem divos dažādos izmēros un divas interesantas krāsas, lai tās labāk atbilstu zēniem un meitenēm visu vecumu.

Materiāls: Elastīgs materiāls

Krāsa: Tumši zila

Izmērs: 44" garš x 27" wide

Komplektācija: 1x Maņu zeķes

Piezīme:

Atverot iepakojuma pirmo reizi, var būt daži smaržu.Lūdzu, novietojiet to vēsā, vēdināmā, sausā vietā, un smaka pazudīs trīs dienu laikā.

Cienījamais pircējs,Laipni lūdzam mūsu veikalā.Mēs garantējam mūsu produkcijas kvalitāti.Ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.Atstāj savu zinojumu!

Tagi: fidget, palaidnība praktisko jokiem, autisms rotaslietas, diy (do it yourself, rotaļlietas, autisma, bezmaksas piegāde priekšmetus, ievērojot dolāru, maņu rotaļlietas, produkti, bērnu rotaļlietas, fidget rotaļlietas, 76 bumbu, restorāns galdautu
Dzimums Unisex
Mfg Sērijas Numurs ROTAĻLIETAS
Materiāls Poliestera
Tēma Sporta
Brīdinājums 0
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vecums > 6 gadiem
Modeļa Numurs QWE7156
Izmēri 44x27inch
Akumulators 0

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti