Izpārdošana

€5.80

€7.63

Jaunpienācēji Tukšu Grāmatiņa Dienasgrāmata A5 A6 Izmērs, Zīmējums, Glezna Ceļojumu Vēstnesis Brūns Zils Skiču Burtnīcu Biroja, Skolas Piederumi

Pievienot atsauksmi

Mākslīgās ādas grāmatiņa (PU ādas)

Vienkāršs dizains un praktiskā

Tukšu papīru un Vienmērīgi rakstot

Trīs pievilcīgās Krāsās: Brūna, Zila, Rozā

Divas kopīgas Izmēri: A5 21.2x15cm; A6 14.6x11cm

#Vairumtirdzniecības, ir apsveicami.Ja jūs pirkt vairumā, mēs atlaidi jums, īpaši veciem VIP lietotāji.

#Piliens kuģniecības lai ir laipni, iesaiņotas bez faktūras un reklāma (Atstāt mums ziņu, ja pasūtījuma).Mēs darbā un izplatītājiem visā pasaulē, jūs esat laipni aicināti pievienoties.

#DIY pielāgošana ir atļauts.MOQ (Minimālais Pasūtījuma daudzums) un Cena atkarīga no izstrādājuma detaļas, ko jums piedāvā.

#Mēs apsolām, visi produkti ir gājusi cauri stingriem pārbaudes pirms to nosūtīšanas.Visas fotogrāfijas liecina jums ir 100%, kas veikti natūrā un ir tikai atsaucei.Lūdzu atļaut iespējamās atšķirības starp produktu un fotogrāfijas.

#Lūdzu, sazinieties ar pielāgotu jūsu valstī pirms pirkšanas.Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Tagi: realizēšanai, ceļojumu vēstnesis diena, lode vēstnesis grāmatiņa, offic tabula, notepad, a5 piezīmju blociņš, ādas grāmatu vēstnesis, e dienasgrāmata, lme49720, plānotājs students
krāsa Brūns, Zils
Zīmola Nosaukums moterm
Modeļa Numurs FN211
Izmērs A5, A6

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti