Izpārdošana

€5.97

€7.19

25FT-100FT Ūdens Pistoles Dārza Šļūtene Teleskopiskā Burvju Šļūtene, Plastmasas elastīgu Auto Mazgāšana Šļūtene Metāla Smidzināšanas Pistoles Āra Dārza Laistīšanas

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

Kad ūdens iet caur šo elastīgus dārza šļūteni, kas ātri izplešas līdz 3 reizes garumā.Kad ūdens ir izslēgts, dārza šļūtenes atgriežas sākotnējā izmērā.Tas ir labs ieekonomēt vietu un padarīt viegli uzglabāšanai.

Specifikācija:

Materiāls: PP

Krāsa: Zila

Izmērs: 25FT, 50 PĒDĀM, 75FT, 100FT, 125FT, 150FT, 175FT, 200FT

Savienotājs: ES, ASV Postenis Normālu Garumu Pagarināt Garums 25FT 2.2 m 5.5 m-6.2 m 50 PĒDĀM 4.2 m 12.5 m-16m 75FT 6.5 m 18m-22m 100FT 8.5 m 25m-28m 125FT 10m 30m-33m 150FT 13m 36m-40m 175FT 14.6 m 44m-47m 200FT 16.6 m 48m-50m

Funkcijas:

1. Tikko Paplašināma Ūdens Šļūteni: Kad ūdens iet caur šo elastīgus dārza šļūteni, kas ātri izplešas līdz 3 reizes garumā.Kad ūdens ir izslēgts, dārza šļūtenes atgriežas sākotnējā izmērā.Tas ir labs ieekonomēt vietu un padarīt viegli uzglabāšanai.

2. 7 Funkcionālās Sprauslas: Pielāgo sprauslu, kas vislabāk atbilst jūsu Dārza vajadzībām.Šī dārza šļūtene ir piemērots laistīšanai zāle, ziedi, dārzeņi, veļas mazgāšanas jūsu zālienu, windows tīrīšanas, mazgāšanas automašīnu vai grīdas, lai jūsu māja un darbnīcas, auto mazgāšanas veikals, RV, pool, laiva, utt.Jūsu mājdzīvniekiem būs arī kā tā.

3. Derīguma termiņš: divslāņu 100% dabīgā lateksa pamata, ļoti izturīgs, bez sadalīšana, ar jaunāko uzlabota super-spēku audumu lielu izturību.

4. Viegls un Elastīgs: Mūsu paplašināma (elastīgus) dārza šļūtene nav viegli ne būt sapinušies, savītas vai sasieta.Tā ir gaismas svērto tāpēc nav riepu jūsu ķermeņa, pat tad, kad veic lielos attālumos.

5. Saderība, Ilgāks Mūžs: Piemērots vairumam sprausla pielikumus.Lūdzu, pārbaudiet dārza šļūteni pirms lietošanas uzmanīgi.Ja jums atrast jebkuru problēmu lietošanas laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams, mēs nodrošināsim jūs ar apmierinošu risinājumu.

Kā lietot ar smidzināšanas iekārtu:

1. Pagrieziet vārstu ON/OFF beigās savu ūdens šļūteni stāvoklī IZSLĒGTS.

2. Savukārt ūdens no avota un savu ūdens šļūteni paplašinās, tas ir, maksimālo garumu, kad, izmantojot ūdens šļūtenes pirmo reizi, tas ir ieteicams, lai vispirms aizpildītu un paplašināt šļūteni un nedaudz stiept kaplis, lai atbrīvotu hermētiskumu ārējā salocīts materiāla seguma, pēc Tam atlaidiet ūdens un atkārtoti izmantot kā parasti.

3. Pievienot sprinkleru ON/OFF vārsts.

4. Vieta jūsu sprinkleru vajadzīgajā vietā savā pagalmā vai dārzā.

5. Punkts smidzināšanas sprauslu prom no jums, un pārvērst par ON/OFF vārstu UZ pozīciju un iet prom, jūsu sprinkleru strādās tāpat, Tas strādā ar jebkuru parasto šļūteni.

Aizsardzības Pasākumi:

Neatstājiet ūdens ieslēgta un šļūtenes uzglabāšanai zem spiediena, kad to neizmanto.

Drenāžas šļūteni vasarā un glabā to formas, cik vien iespējams, kad jūs to nelietojat.

Veikalā šļūtenes ziemā stāvokli, drenāžas šļūteni pilnīgi kā ūdens, atlikušo var iesaldēt, bojājot šļūteni.

Paketē Iekļauts:

1 x Dārza Ūdens Šļūteni

1 x Uzgalis

1 x Pieskarieties Savienotājs

Tagi: ūdens gaisa pistoli, lielgabals orbeez, bezvadu augstspiediena mazgātājs, auto mazgāšana kercher, stiept šļūtenes 100ft, accessori par auto, auto efektu, ierocis, pistole metāla, dārza sūknis smidzinātājs, auto uzlīme
Objektu Platums 5cm
Postenis Svars 0.6kg
Modeļa Nosaukums Ūdens Pistole
Fuction 3 Reizes Teleskopiskie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ietver Piederumi
Postenis Augstums 5cm
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Līdzeklis 1 Regulējams
Objekta Garumu 8.5m
Iezīme 2 Anti-Nodiluma/Anti-Korozijas/Regulēšana
Nosaukums Ūdens Šļūtenes
Motora Tips NAV
Zīmola Nosaukums Audew

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti