Izpārdošana

€45.87

€64.60

BODENLA Matt Chrome Spoguļa Vāks Atpakaļskata Sānu Spoguļi Klp S Līnijas Audi A3 A4 A5, B8.5 B8K 2011. - 2016. GADA 8F0857527B 8F0857528B

Pievienot atsauksmi

Jums var būt nepieciešams, zemāk priekšmetus, pārāk:

BODENLA Matt Chrome Spoguļa Vāks Atpakaļskata Sānu Spoguļi Klp S Līnijas Audi A3 A4 A5 2011. - 2016. gada

Der:

Audi A3 2008. - 2013. Gadam

Audi A4 A5 2011. - 2016. Gada

Augstas Kvalitātes Euro Spogulis Attiecas Perfektu Fit Plug & Play Reālā Rezerves Daļas!!!Audi S Dizaina komplektu pa Kreisi + Tiesības Dot savu auto jaunināt un iegūt reālu S Izskatās Šie griesti ir īsta rezerves daļas NAV lēts 3M stick attiecas!!!Detaļas ir izgatavotas no augstas kvalitātes ABS plastmasas un ir saņēmuši neticami apdare ar ražošanas procesu.Pavisam Jauna Un Pilnīga Matt Spoguļa Griesti

Ir kādi jautājumi vai nepieciešams sazināties ar mums par kaut ko iegādājāties?Mēs labprāt vēlētos dzirdēt no jums.Lūdzu, sazinieties ar mums tieši no Dizainadienas.lv ar "Tērzēšanas tagad" vai sūtīt īsziņu, lai mums preces ko vēlaties iegādāties,mēs atbildēsim jums, cik ātri vien varam.Par posteņiem, kas jau ir iegādājies, lūdzu iekļaut savu posteni numuru ātrāks reakcijas laiks.

Mēs esam uzticami piegādātāja Dizainadienas.lv un mēs esam vairāk nekā 6 gadi, auto daļas, tirdzniecība pieredze,mēs vienmēr nodrošina vislabāko kvalitātes produktu ar zemāko cenu.

Visas preces parasti tiks piegādāts 3-5 darba dienu(izņemot sestdienas, svētdienas un svētku dienās) pēc saņemšanas jūsu maksājumu.

Kuģniecības izmaksas segs pārkraušanas izmaksas, iepakojuma nodevas, un preču piegādes izmaksas.Preces tiks nosūtītas Dizainadienas.lv apstiprināja adreses, tikai, tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, ka adrese, uz Dizainadienas.lv ir pareizs.

Mēs cenšamies visu iespējamo, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu, pieejamu ceļu satiksmē.Bet dažreiz starptautisko piegāde ir atkarīga piegādes uzņēmuma un vietējās muitas/nodokļiem, gan par mūsu valsti.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.Paldies par jūsu sapratni.

Pircējs ir atbildīgs par visu nodokļu, nodokļu un muitas tarifi jūsu valstī.Lūdzu, pārbaudiet ar savu pielāgoto pirms pasūtījuma.

Mēs neesam atbildīgi par JEBKURU importa nodokļu, muitas nodevu, muitas vai kavēšanās.Ja zemes gabals ir atgriezties atpakaļ pie mums, jo pircējs?s atteikumu izmaksāt iepriekš minētajām, mēs NEBŪTU nosūtīt sūtījumu līdz brīdim, kamēr pircējs pilnīgi šīs maksas un atlīdzina VISUS atgriezties un vēlreiz izmaksas.Pircējs nevar atteikties no pasūtījuma vai pieprasīt kompensāciju, pamatojoties uz iepriekš minēto iemeslu dēļ.Par Dizainadienas.lv app jūs varat izmantot šādus maksājumu metodes: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Līdzsvaru, QIWI, Boleto, bancontact, ideāli, Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā(MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) un Dizainadienas.lv Kabatā.Par Dizainadienas.lv mājas lapā (PC) varat izmantot šādus maksājumu metodes: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Pārskaitījumu, Webmoney, Yandex.Naudu, Western Union, QIWI, AUDU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, ideāli, pakalpojumu giropay, Sofort Banku, Carte Bancaire (Carte Zils), Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā (MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) Naudas Maksājumu (Euroset, Syvaony, krievijas pasts), un Dizainadienas.lv Kabatas

Tagi: q7 sline, q2, audi a3, audi v6, 2001. gada passat, kia rio, audi s, audi a5, a4 b6, skoda octavia a3
Postenis Diametrs 20cm
Modeļa Gads 2016
Postenis Svars 0.75kg
Materiāla Tips ABS Matt
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9000
Zīmola Nosaukums BODENLA
Vienuma Tips Spogulis Un Aptver
Īpašas Pazīmes Sānu Spoguļa Vāciņš
Objekta Garumu 30cm
Postenis Augstums 10cm
Objektu Platums 20cm
Modeļa Nosaukums MCA4B85201688

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti