Izpārdošana

€10.15

€11.27

Universālo Motociklu Sānu Stiprinājums Alumīnija Sakausējuma Astes Gaismas Turētājs+Motociklu numura zīmju Balsteņa Motora daļas, Piederumi

Pievienot atsauksmi

Universālo Motociklu Sānu Stiprinājums Alumīnija Sakausējuma Astes Gaismas Turētājs+Motociklu numura zīmju Balsteņa Motora daļas, Piederumi

Produkta apraksts Pro Rūpnīcas Pusē Mount automašīnas Turētājs ir visvairāk universāls tirgū šodien.Unikālo regulējams dizains, divi veidi, kā uzstādīt (horizontāli vai vertikāli).Salīdzinājumā ar konkurenci, nav Trausla produkts būs spēkā, līdz lieliem ātrumiem un nepārkāps off.Šo Frāzi Relocator ir tas, kas jums ir nepieciešams, lai izslēgtu savu velosipēdu!

Fakts, ka šis motocikls automašīnas turētājs var būt jūsu plate jebkurā virzienā ir diezgan ērti, jo daudzās valstīs likumi mainās, un padarot vertikālās plāksnes nelikumīgu.Šīs plāksnes turētājs var būt uzstādīts pa kreisi vai braukt pusē motocikla vai tas darbojas lieliski uz aizmugurējā trieciena skrūves.

Ass mount caurums 0.8" diametrā, tas var izmantot, lai Harley ar 3/4" asīm un Metrikas velosipēdus ar 20mm asīm.

Šī Pro Rūpnīcas kronšteins ir spīdīgi melnu pulvera pārklājumu tērauda un ietver melnās tērauda poga, galvas skrūves, paplāksnes un uzgriežņi.

Ļoti viegli uzstādīt.Vienkārši ņem off jūsu aizmugurējās ass skrūvi, slaidu šo savā vietā, un atkārtoti instalēt ass skrūve jūsu darīts.

Motīvs:

Tērauda Frāzi Plate - 7" x 4"

Tērauda Mount Ass vai Šoks Turētājs - Ass Cauruma Diametrs 3/4" vai 20mm

Tērauda Frāzi Gaismas Leņķis- ( Gaismas nav iekļauts )

Visu Nepieciešamo Aparatūru iekļauts

Virsma: Melns pulvera pārklājumu

Uzstādīt:

Piemērots Sporta Velosipēdiem, Kreiseri, Lai Harley , Par Honda Kawasaki, Par Yamaha Suzuki motocikliem, kas ir 3/4" vai 20mm aizmugurējās ass skrūves... (Lūdzu, pārbaudiet izmēru, pirms jūs iegādāties.)

Paketē Iekļauts:

1x Turētājs

1x Skrūvi Piederumu

Tagi: 150psi gaisa kompresors, suns īpaša, cikla lukturis, 1800lm, cikla safty, laternu stiprinājums, velosipēdu led t6, velosipēdu t6, r15 vva, laternu mount
Zīmola Nosaukums YQIUS
Vienuma Tips Reģistrācijas Numura Zīmes Turētāju
Modeļa Nosaukums B-001
Postenis Augstums 0inch
Materiāla Tips Metāla
Uzstādīt par Harley Bobber Custom Chopper
krāsa melns
Postenis Svars 0.6kg
Objekta Garumu 0inch
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Objektu Platums 0inch

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti