Izpārdošana

€4.16

€8.50

DESMITIEM Akupunktūra Massager Elektrisko Impulsu Muskuļu Stimulators Sāpju Digitālo Terapijas Masieris ar Cauterization Jostas

Pievienot atsauksmi

Kāpēc mums vajag šo masieris?

Produkta Apraksts:

1. Digital multi-funkciju, iebūvēts, atkārtoti uzlādējams akumulators; viegli pārnēsājams, viegli darboties;

2. Liels LCD krāsu ekrāns;

3. Ķīniešu un angļu balss navigācijas darbību;

4. Ir dažādi laika un režīma izvēles funkciju;

5. Infrasarkano siltumu, mērenas temperatūras un zemas temperatūras apstrādes, piemērots dažādiem veselības aprūpi un ārstēšanu;

6. Pilna featured, JA, LF, adatu Terapija, Masāža, banku likšana, Masāža, Iebelzt desmit režīmi;

7. Trīs fizioterapija izejas caurumu, kas var būt saistīts ar siltuma terapiju un impulsu fizioterapija, tajā pašā laikā, bet arī fizikālā terapija 2 cilvēki;

8. Impulsu, maigu un spēcīgu, justies ērti, nav šoks, elektriskā šoka sajūta pēc jaunināšanas versiju .

Instrukcijas:

Pēc massager sāk augšu, nospiediet taustiņu "LAIKS" pogai, lai izvēlētos laika jūs vēlaties, lai masāža, nospiediet "MODE" pogu, lai mainītu masāža režīmā, un pēc tam pielāgot intensitāti, cik nepieciešams (1 SPĒCĪGU / STRONG 1 poga ir uzlabota, VĀJA 1 / VĀJA 2 pogas, tiek koriģēts, novājināta)

Balss Par:

Ja jums nav nepieciešams, balss uzvednes funkciju, nospiediet un turiet nospiestu taustiņu "Laiks" pogu 3 sekundes, lai izslēgtu balss uzvednes funkciju, jums ir nepieciešams, lai ieslēgtu balss funkcija, ilgi, nospiediet taustiņu "Laiks" taustiņu 3 sekundes

Elektrodu Spilventiņi, Ko Izmanto

Cik reizes elektrods tiek izmantoti, ir atkarīgs tīrību un oilyness cilvēka ādu, tāpēc tas ir labākais, lai mazgāt ādu ar ziepēm pirms lietošanu (alkohols ir vienlīdz pieņemami).Pēc tīrīšanas āda, jūs varat sasniegt labākus rezultātus un uzlabotu lietošanas biežums, elektrodu.

Elektrodu Spilventiņi Dzīve

Pēc katras lietošanas, ielieciet elektrodu atpakaļ oriģinālā iepakojuma maisiņā, novieto ēnā.Ja elektrods ir sausa, maz, izmantot dažus pilienus ūdens uz slapja to.Tas uzlabos dzīves elektrodu.

Ekspluatācijas Instrukcija:

1. Uzlāde: veikt ierīču lādētāju un uzlādes kabelis, un pievienojiet USB savienotājs savā ligzdā, pēc tam ievietojiet DC vadītājs lādētāja kabeli ar lādētāja ligzda uzņēmējas datoru un lādētāju uz 220V strāvas padeves.Šajā laikā, ņemot vērā massager būs nedaudz apgaismots, un gaisma automātiski iet, kad uzlāde ir pabeigta.Piezīme: karstā komprese, lūdzu, pievienojiet lādētāju un izmantot to kopā.

2. Elektrodu gatavošana: ņem strāvu lentes un adatu stieple (sprādzes stiepli) un muca kopīgu lai padarītu strāvu lentes tuvu atbilst acupoints vai sāpju punktus, un pēc tam ievietojiet otru galu no adatas, stieples (sprādzes vadu) uz impulsa izejas ligzda 1 vai impulsa izejas ligzda 2 no uzņēmēja mašīna.

3. Ilgtermi nospiediet "start up" 3 sekundes, lai sāktu uzņēmēja. (balss navigācija iespējota)

4. Saskaņā ar balss navigāciju, nospiediet taustiņu "laiks" pogu, lai izvēlētos masāžas laikā, un pēc tam nospiediet "intensitātes palielināšana 1" vai" intensitāte pieaug 2" pogu, pēc ķermeņa sajūtu, ir lietderīgi, lai būtu ērti, un, ja jums ir nepieciešams, lai samazinātu intensitāti, nospiediet "intensitāte samazinās poga".

5, sākt siltuma funkcija: vispirms ievietojiet kontaktdakšu no karstā komprese ar uzņēmēja siltuma džeks, tad: boot, nospiediet taustiņu "laiks", lai izvēlētos laiku, ilgtermi nospiediet "mode" pogu 3 sekundes, balss uzvednes, skaistums un karstā komprese ar drudzi (ja temperatūra ir pārāk zema, lūdzu, nospiediet "mode" pogu 3 sekundes, balss liek karstā cauterization), kad karstā komprese ar sāka sakarst vēlreiz pēc tam, kad karstā komprese joslu vietā ir nepieciešams, lai siltuma, karstā sākums.

6. Balss slēdzis: ja balss uzvednes funkcija nav nepieciešama, jo procesa izmantošanu, ilgtermi nospiediet laiks pogu 3 sekundes, lai izslēgtu balss funkcija; ja tā ir izslēgta, atkal, ilgtermi nospiediet "laiks" pogu 3 sekundes, lai ieslēgtu.

7. Pārslēgšanās starp Ķīniešu un angļu valodā: ierīce ir uzvedne funkcijas, gan Ķīniešu, gan angļu valodā.Pārslēdzoties, nospiediet "Ķīniešu/angļu valodā" pogu.

8. Procesā, masāža, varat mainīt masāža režīmā būs, nospiediet "Mode" pogu, lai atlasītu pa vienam.Pēc izvēles, jums ir nepieciešams, lai nospiediet "Intensitātes Pieaugums" un "Intensitātes Samazināšana" pogu, lai pielāgotu intensitāti. 9. Laika iestatīšana: nospiediet taustiņu "laiks" pogu, lai ātri iestatītu laiku, vai gaidīšanas režīmā. 10. Apgaismojuma funkciju: nospiediet "pārslēgties" pogu 2 reizes nepārtraukti, lai atvērtu apgaismojums, un pēc tam nospiediet "slēdzis" pogu 2 reizes pastāvīgi slēgt apgaismojumu.A:taustiņu mode (Režīms): Desmit masāža konversijas režīmā, katru reizi nospiežot taustiņu, jūs varat mainīt masāža režīmā.B:Spēks palielināt poga: stiprums ir regulējams no 1-8 līmeņi, kad stiprums tiek rādīts kā pēdējā 1 Ir maksimālā summa, ja 8 tīkli tiek lietoti, Var būt pievienoti automātiski atbilstoši individuālām vajadzībām.C:Intensitātes samazināšanas taustiņš: intensitāte 1-8 līmeņi var pielāgot, kad intensitāte liecina vairāki līmeņi Kad, var pielāgot ar sevi pēc individuāla pieprasījuma un abate.

Karstā cauterization funkciju sākuma:

1. Pirmais karstā cauterization spraudni ar kontaktdakšu massager "SILTUMA ING" izejas ports.

2. un pēc tam nospiediet taustiņu "ON / OFF" pogu, lai sāktu massager.

3. Nospiediet taustiņu "LAIKS" pogu, lai izvēlētos masāžas laikā.

4 Turiet nospiestu taustiņu "MODE" uz 3 sekundēm.Šajā brīdī, karstā cauterization jostas sāk sakarst.Ja temperatūra ir pārāk zema, nospiediet un turiet "MODE" pogu uz 3 sekundēm atkal, tad temperatūra paaugstināsies lielāks.Temperatūra pieaug, un pēc tam saistīt to ar roku vai kāju.

Piezīme: izmantojot karstā cauterization funkciju, vispirms pievienojiet karstu cauterization līnijas, un pēc tam atveriet karstā cauterization funkciju, pretējā gadījumā tas var izraisīt elektriskās ķēdes aizsardzība (avarēja valsts), ja tas avārijām, jūs varat izmantot zobu bakstāmais, lai ievietotu aiz massager Nelielu caurumu, maigi nospiediet un pēc tam uzlādēt massager uz dažām sekundēm, tā var atgriezties normālos apstākļos.

Tagi: mi cauterization, desmitiem mašīnu liels, personal massager elektriskā, eletric muskuļu stimulators, elektriskā stimulators fohow, elektromagnētiskā terapija mašīna, moxa, vīriešu muskuļu stimulators, galvas masāža, Vwinget
Funkcijas Tauku Dedzināšana, Novājēšanu , Ķermeņa Atpūsties,Sāpes Atvieglojums
Izejas Trīs Izejas
Valodas Ķīniešu/Angļu
Funkcijas 3 ar Karstu kompresi Lentes
Zīmola Nosaukums Raiuleko
Pielietošanas Joma Par Kakls, Pleci, Mugura, Rokas, Kājas,Kāju ,Vidukļa
Standarta Spriegums 220V
Biežums JA, LF
Pieteikums Iestāde
Strāvas Padeve Uzlāde
Funkcijas 4 Var izmantot, lai Apgaismojums
Režīms 10
Funkcijas 2 Balss norādes
Funkcijas 5 lielā ekrāna
Masāža taimeris 10/20/30minute(Regulējams)
Iezīmes 1 Ķīniešu / Angļu Apakšā
Izmērs 154X85X25MM
Kontaktdakšas Tips ES/ASV
Produkts inteliģentās elektroniskās massager
SKU R-119

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti