Izpārdošana

€14.18

€19.97

Multi-function DESMITIEM Vienību EMS Terapijas Mahcine Elektrodu Cimdi Ķermeņa Masāža Izvairītos no Deguna Rinīts, Elektriskā Muskuļu Electrostimulator

Pievienot atsauksmi

Multi-function DESMITIEM Vienību EMS Terapijas Mahcine Elektrodu Cimdi Ķermeņa Masāža Izvairītos no Deguna Rinīts, Elektriskā Muskuļu Electrostimulator

1. solis: Novietojiet elektrodu spilventiņi uz ķermeņa(Piezīme: 2 elektrodu spilventiņi / 4 elektrodu spilventiņi, jāizveido savienojums vienlaikus)

2. solis: Pievienojiet elektrodu polsteri elektrodu vadu un savienojumu ar ierīci,

3. solis:palaidiet ierīci, iestatiet režīmu, un pielāgot zvejas rīku.

1. Preparāti:

Sagatavot Elektrodi: Noņemiet Plāksterus Uzmanīgi, Un Pēc Viņiem Uz Taurētājs, Kad Esat Beidzis Lietot.

Elektrodu Pozīcija: Noslaucīt Apstrādātā Platība Ar Mitru Dvieli, Lai Likvidētu Naftas Vai Sviedru Traipi.Pēc Tam Ielīmējiet Līdz Elektrodi Tieši Uz Apstrādāto Zonu.Paturiet Prātā, Ka Diviem Elektrodiem Jāatrodas Uz Ķermeņa Virsmas, Tajā Pašā Laikā, Citādi Ārstēšanu Nevar Veikt.Simetrisku Izvietojumu Elektrodi Nav Nepieciešama.

2. Sīkāk Operācijas:

Ieslēdziet Jauda: Nospiediet Pogu, Tāpēc, Ka Led Ir Ieslēgts, Un Ārstēšanas Režīmu, Norādot, Bulta Norāda Uz Veikalu Režīmā.Brīdī,tā Intensitāte Ir 0 Un Ārstēšanas Laiks Ir Iestatīts uz 15 Minūtēm.Izvēlieties Ārstēšanas Režīmu: Nospiediet Funkciju Izvēles Poga, Lai Izvēlētos ATreatment Režīmā No Veikala, masāžas, Manipulācijas, novājēšanu, Akupunktūra, profilēšanai,banku likšana, Imūnās Regulas Un Iesnas .

Regulēt Intensitāti: Nospiediet Intensitāte Pogu Un Slēdzi Intensitāti, Lai AAppropriate Līmenī.

3. Piesardzības pasākumi:

• Ja jums ir nepieciešams izmantot massager vēlreiz, lūdzu, nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu un atkārtojiet procedūru iepriekš.

• Ja jūs mainīt ārstēšanas režīmu laikā ārstēšanu, ārstēšanas intensitātes tiks automātiski iestatīta uz 0 līmenī. Jums vienkārši nepieciešams, lai pārslēgtos to atbilstošā līmenī.

• Ja jūs mainīt ārstēšanas jomā ārstēšanas laikā, proti, mainīt elektrodu pozīcijas, jums vajadzētu, pirmkārt, nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu, lai jauda uz massager off un atkārtojiet procedūru iepriekš.

• Ja ārstēšana tiek veikta, lūdzu, nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu, lai power off massager vispirms noņemot elektrodi.

• Noņemot elektrodi no masieris, lūdzu, velciet kontaktdakšu, nevis vadu.

• Nav pieejams grūtniecēm.

Funkcijas:

1. pieteikumu digitālās tehnoloģijas, fiziskie faktori, kas nepieciešami cilvēka ķermeņa ievešanu precīzu ciparu signālu, dators, pamatojoties uz vajadzībām, cilvēka ķermeņa vispārēju attieksmes, lai nodrošinātu precizitāti, ārstēšanu, ievērojami uzlabojot efektivitāti ārstēšana.

2. liels LCD, šķidro kristālu displejs, tostarp intensitāte, funkciju, mode, ārstēšanu, laiks, Ķīniešu un angļu valodā, parādīt sistēmu, meridian acupoints, utt., astoņas funkcijas, kas to pašu, viegli darboties.

3. izmantojiet infrasarkano savienojumu, elektrodu plāksteris, kas aptver lielāku laukumu.

4. unikālā "imūnās regula" funkcijas, uzlabot un koordinēt ķermeņa pretestību, kas palīdz cilvēka organismam pārvarēt ārējo baktērijas, vīrusus un citus patogēnus.

5. brīnišķīga kombinācija, viļņu, lai jūs really appreciate akupunktūra, milzīgs, masāža, banku likšana, masāža, nokasot taisnība sajūta.

6. LCD meridian diagramma guide apstrāde.Izvēlēties dažādas akupunktūras punktus par attieksmi atkarībā no simptomiem, ja jūs vienkārši nepieciešams, masāža, lai atrisinātu nogurums, tad jūs varat izvēlēties acupoint saskaņā ar akupunktūras punktiem vai sāpīga

Lāzera iesnas instrumenta īpašības:

Mehānismu remonts bojāto gļotādas audu, atjaunot un uzlabot detoksikācijas deguna audu vielmaiņas un organisma dabīgās imunitātes spējas;

Mehānismu II, lai paātrinātu gļotādu kapilāru pinumu asins cirkulācijas ātrums, palielinās to skaits, lizocīms sekrēciju un phagocytic phagocytic spējas;

Mehānisms trīs ātru absorbciju iekaisuma audu exudate un tūsku, uzlabot vietējo audu asins apgāde ar skābekli;

Mehānisms 4 mazina histamīna izdalīšanos no tuklajām šūnām un atvieglo deguna alerģiskas reakcijas;

Mehānisms pieciem Remonts deguna gļotāda un deguna skropstas, kas sastāv no "gļotādu sega" kustība, vielmaiņu, detoksikācijas un citu imūnsistēmas funkcijas.

[Iesnas pūļa] alerģiskas iesnas, hronisks rinīts, sinusīts, atrofiska iesnas, turbinate hipertrofija, kā arī citu veidu iesnas un vidusauss mediju, troksnis ausīs, pēkšņas kurlums, reibonis.

4.Metodes Uzglabāšana un Uzturēšana:

• Mašīnu tīrīšanas: Noslaukiet ierīci ar mīkstu drānu.Nelietojiet atšķaidītāju, gāzes vai gaistoši šķidruma.

• Elektrodu tīrīšana: Noslaucīt līdz traipus uz elektrodiem ar mitru lupatu, vai izskalot ar tīru ūdeni un nosusiniet tos nekavējoties, pirms lietojat tos atkal.

• Uzglabāšana: Glabāt massager nepieejamā no bērniem.Glabā to prom no slapja vieta, augsta temperatūra, tieši spēcīgā saules gaismā, vai ūdens.

Konfigurācija:

• Piederumi mašīnu: oneset mašīna, 2 elektrodu stieples ar 12 elektrodi, Sešiem pāriem plāksteri,

USB Līniju,RINĪTS, Līniju un vienu mācību grāmatu.

• Elektrodu ielāpus, ir palīgmateriāli, kuru kalpošanas laiks is20-25times.Jūsu pašu interesēs, lūdzu, sagatavojiet dažas papildu tiem.

Šī mašīna ir piemērota citi elektrodu gabalu, ja jūs nesaprotat, lūdzu, sazinieties ar mums.

Paketē Iekļauts:

Galvenā Mašīna *1

Uzlādes Kabelis *1

Elektrodu Līnija *2

Iesnas Rindu *1

Elektrodu *8

Elektrodu Cimdi* 1Pair

Lietošanas Rokasgrāmata *1

Mazumtirdzniecības kastes*1(Kā jūs izvēlaties)

Tagi: electrostimulator iekārtas, jostas massager elektriskā, personal massager elektriskā, ķermeņa masāža, massag, sinuse, eletric muskuļu stimulators, dhl, sanitas desmitiem, masāža palmu
funkcija 8 Masieris ķermenim
nosaukums 8 ems desmitiem profesional
funkcija 6 massager kakla
Pieteikums Iestāde
nosaukums 6 electroestimulador muskuļu desmitiem ems
Strāvas Padeve 4.5 DC V
Jauda 17MA(pretestības slodzes 1k)
Funkcija 1 Masāža, Rinīts, Akupunktūra, Novājēšanu
nosaukums 1 Desmitiem Vienību
Funkcija 2 Banku Likšana, Imūnās Regulas Metāllūžņos
nosaukums 3 desmitiem mašīnu
Funkcijas 4 Gouasha skrāpi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
funkcija 3 guaša skrāpi
funkcija 5 massager atpakaļ
vārds 4 desmitiem elektrodiem
nosaukums 2 desmitiem ems
Nosaukums 9 desmitiem mašīnu, fizioterapija
Zīmola Nosaukums SALORIE
nosaukums 5 desmitiem vienību muskuļu stimulators
funkcija 7 elektriskais muskuļu stimulators
nosaukums 7 muskuļu electrostimulator desmitiem ems masāža

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti