Izpārdošana

€5.84

€10.42

Sieviešu Cepures, Vilnas Sejas Maska Balaclava Cepures Sievietēm Beanie Divējāda lietojuma Cepuri Ausu Aizsargi Adīt Cepures Ziemas Šalli, Tērpi Sabiezēšanu

Pievienot atsauksmi

20318218967290255 Laipni Vairumtirdzniecības un Dropshipping .Jūtieties brīvi sazināties ar mums, un mēs piedāvāsim zemākas cenas un labākus pakalpojumus.Sekojiet mūsu veikalā , jūs saņemsiet vairāk atlaides.Vairāk stili Laipni lūdzam vairumtirdzniecības USD 8.99 /gabals ASV dolāru 9.24 /gabals US $ 6.99 /gabals ASV dolāru 9.30 /gabals ASV dolāru 7.56 /gabals US $ 7.99 /gabalā

---------------------------------------------

Sūtījumu

- Jūsu prece ir piegādāta no Ķīnas.Tie ir nosūtīti jums tieši no rūpnīcas.

- Lielākā daļa no posteņiem tiks nosūtīta 2 darba dienu laikā .Pārliecinieties, vai atstāt Tel numuru jūsu piegādes informācija.

- Pircēji ir atbildīgi jāmaksā muitas nodevas vai PVN, kas samaksāts.

- Chinapost gaisa pasta 14 - 21 dienu (Eiropa), 21 - 40 dienām (krievijas Federācija, Brazīlija, dienvidamerika) .

- Ja jums ir nepieciešams, ātrāku piegādi, jūs varat sazināties ar mums.Mēs sniegs jums vairāk transporta risinājumus.

- Kā starptautisko piegāžu ļoti ir atkarīga no vietējiem muitas un pasta pakalpojumu, mēs nevaram būt atbildīgi par kavējumiem, ko izraisa tādi faktori.

Maksājuma

- Mēs pieņemam visus apmaksas metodes, ko piedāvā Dizainadienas.lv.Jūsu nauda ir deponēta droši un tikai atbrīvo mūs pēc tam, kad jūs apstiprināt, piegāde.

- Mēs arī pieņemt Kredītkartes, TT,Utt.Jūs varat sazināties ar mums.

Garantijas Un Atgriešanās

- Mēs pārbaudīt katru produktu, pirms nosūtīšanas, lai nodrošinātu, ka nav nekādu defektu.

- Ja šajā postenī ir bojāts, to saņemot, pls sazinieties ar mums, lai saņemtu atpakaļ ar instruktoru , 7days no saņemšanas dienas .

- Bezmaksas remonts servisa ietvaros 1 gads .90 dienu laikā, mums būs jāmaksā viens veids, kuģniecības izmaksas (no Ķīnas uz jūsu atrašanās vietu).Pēc 90 dienu laikā no pirkuma pircējs, būs jāmaksā 2 veidi kuģniecības izmaksas.

- Mūsu garantija neattiecas uz produktiem, kas ir fiziski bojāta, nepareiza izmantošana vai nepareiza uzstādīšana no pircēja puses.

Atsauksmes

- Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmumu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt Pozitīvu Atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.mēs atgriež labākās atsauksmes, lai jūs.

- Ja jūs atrast kādas problēmas ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu, pls sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs pa kreisi, kādas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka jūsu apmierinātība.

20318218967290255 Vairāk stili Laipni lūdzam vairumtirdzniecības ASV dolāru 8.90 /gabals ASV dolāru 6.60 /gabals ASV dolāru 8.91 /gabals ASV dolāru 11.48 /gabals ASV dolāru 15.58 /gabals ASV dolāru 12.58 /gabalā

Tagi: balaclava balts, balaclava sievietēm, zīda šalle, balaclava snovborda, balaklava, balaclava adīt, calcetines mujeres, seju uz ziemeļiem, beani, balaclava sieviete
Modelis Tips Karikatūra
Modeļa Numurs 1835
Dzimums Unisex
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Stils Ikdienas
Materiāls Kokvilnas
Zīmola Nosaukums OrientPostMark

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti