Izpārdošana

€5.23

€6.70

DC brushless Saules Ūdens Sūknis Peldošās Paneļu Komplekts Miniatūra strūklaka Dārza Laistīšanas Enerģijas Strūklaka Baseins

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

Tas ir dīķi, strūklaku sūknis, ko darbina saules panelis, bez papildus akumulatora.Augstums no ūdens aerosols ir pilnībā atkarīga no intensitātes, no saules.Kad saule ir vāja, sūknis nestrādās nepārtraukti, tā automātiski sāks atkal un atkal, līdz brīdim, kad saule sasniedz noteiktu intensitāti, automātiski atsākt pastāvīgu darbu.

Neiegremdējiet saules panelis un kontrolieri ūdens.Produkts ir vienkāršs ūdensizturīgs, bet tas nav piemērots ilgtermiņa iegremdēšanai ūdenī.

Specifikācijas parametra:

Ūdens sūknis spriegums: DC 7V

Sūkņa jauda: 1.2 W

Max strūklaka attālums: 100 cm/collu 39.37

Max plūst daudzums: 180L/H

Max strūklaka augstums: 60cm/23.62 cm.

Saules panelis spriegums: 7V

Saules paneļu jauda: 1.5 W

Saules paneļa izmērs: apm. 110 X 110mm/4.33 X 4.33 collu(Monokristālu silīcija)

Izmantojot metodi, kas:

1. Vispirms, lūdzu, apkopot produktu atbilstoši norādījumiem.

2. Vieta, kur saules paneļi vietā un pārliecinieties, ka tie nav aizēno citus objektus.Kad saules panelis saņem pietiekami daudz saules gaismas, sūknis sāks 3 sekunžu laikā.

3. Kad ūdens sūknis nesen tika likts uz ūdens, kā tur ir gaiss lāpstiņriteni, ūdens var nebūt pietiekami.Tas ir ieteicams, ka ūdens sūkni, kas savienots ar sprinkleru pēc parastā ūdens izsmidzināšanu.

4. Tas ir dīķi, strūklaku sūknis, ko darbina saules panelis, bez papildus akumulatora.Augstums no ūdens aerosols ir pilnībā atkarīga no intensitātes, no saules.Kad saule ir vāja, sūknis nestrādās nepārtraukti, tā automātiski sāks atkal un atkal, līdz brīdim, kad saule sasniedz noteiktu intensitāti, automātiski atsākt pastāvīgu darbu.

5. Ja izmanto, sūknis ir pilnībā iegremdē ūdenī, nav ilgi, dehidratācija darbību.

6. Lūdzu, ņemiet ūdens avotā, tīrs un labs ūdens sūknis regulāri, lai novērstu svešķermenis tiek iesūkti ar ūdens sūkni, tā, ka ūdens sūkni var nedarboties pareizi.

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.

Sakarā ar dažādām reklāmas un dažādas gaismas, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies par jūsu sapratni.

1 X Saules Panelis

1 X Peldošās plāksnes

1 Komplekts X Uzgalis

[relateproductdetail/]

Tagi: baseins, sūknis tīra, 2v dc ūdens sūknis, imersable ūdens sūknis, ūdens sūknis, pozo saules sūkņu komplekts, benzīna ūdens sūkņi, baseins sildītājs, saules powered, sūkņa spa, saules ūdens sildītājs, saules dc saules sūknis
Jauda elektriskā
Izmantošana Ūdens
Degviela Benzīns
Sertifikācija NAV
Pieteikums Zemūdens
Struktūra Dārza Sūknis
Modeļa Numurs Saules Ūdens Sūknis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Standarta vai Nestandarta STANDARTA
Spiediens Augsta Spiediena
Teorija Virzuļu Sūknis

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti