Izpārdošana

€3.46

€4.33

2 Gab. Koka Sirds Formas Laipni Durvīm Karājas Zīme Dekoratīvu Priekšējo Durvju Flamingo Gaisa kuģa Lauku Mājas Sienas Dekori

Pievienot atsauksmi

2GAB Laipni Durvju Zīme, Sirds Formas Dekoratīvie Karājas Laipni Zīmi uz Durvīm Flamingo Gaisa kuģa Koka Zīme Mājas Sienu Apdare

Modes Dizains: Koka laipni zīme durvīm dekoru ar flamingo dizains padarīs jūsu dienu gaišs un jauks.

Augstas Kvalitātes: Izstrādāts no augstas kvalitātes koksnes materiālu, kas nav viegli, lai izbalināt.Jauks dizains padara jūs jūtaties gluži kā dabā.

Pieteikumi: Izskatās Brīnišķīgi Karājās No Centra Durvis, Durvis & Atvilktņu Rokturiem, Sienas Āķi, Puķu & Dekoratīvie Parāda, Galda Centrā Gabali & Krēsli, Pagalms, Dārzs, utt.

Labākās Dāvanu Izvēle: Skaisto dizainu un naudas sodu meistarība padara to par lielisku dāvanu ideja par jaunlaulātajiem vai rezidentiem dāvanu vai par dzimšanas dienām un Ziemassvētkiem.Jūsu draugi būs noteikti gribētu viņiem ļoti daudz.

Garantija: Visi mūsu objekti ir garantētas 30 dienu garantija.Ja prece jums nav labu vai jūs neesat apmierināts ar to, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs nomainiet to pret jaunu vai kompensācija jums kopā bez vilcināšanās.

Apraksts:

Pievienot nedaudz izsmalcinātība, lai jūsu mājās ar mūsu vienkārši vēl eleganti šiks veidoti Laipni Sienas Karājas Dekoratīvie Koka Zīme.Tie dos savu daži jautri un skaistumu jūsu ikdienas.Jūs sajutīsiet, labs garastāvoklis, kad jūs redzat tos.

Motīvs:

-Skaisti izstrādāts no augstākās kvalitātes koka un virvi, lai nodrošinātu izturību, kas ilgst dzīves laikā. -Flamingo amatniecības padara to vairāk dabas un nepiespiesti.

-Sirds formas ir skaisti un jauki.

-2 iepakot kopā, jūs varat pakārt to kā durvīm karājas vai priekšā lievenis, vai kā sienas karājas savu ierakstu veidā.Un lieliska dāvana ideja par jaunlaulātajiem vai rezidentiem dāvanu vai par dzimšanas dienām un Ziemassvētkiem.

Specifikācijas:

Krāsa: Gaiši dabas/ koka

Izmērs: 14*14cm

Materiāls: koks

Piezīme:

Tur varētu būt dažas nelielas atšķirības starp krāsu objektu un attēlu, kas, pateicoties dažādu iestatījumu monitoru.

Paketē Iekļauts:

2 GAB Durvīm karājas apdare

Tagi: WELCOM, mini lauku mājas dekori, sirds formas frāze, vāze zemnieku ..., sirds plāksne, zemnieku zīme, lauku mājas dekoru izkārtne, zemnieku kausu, piekrastes lauku mājas dekoru, lauku mājas koka
Forma Neregulāra
Materiāls Koka;Koka
Stils Japāna Stils

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti