Izpārdošana

€7.34

€19.30

2gab/daudz Medību Jomu Mount 25.4/ mm 30 mm Augstu Gredzenu 20mm Weaver Picatinny Rail QD Ātri Atbrīvot darbības Joma Mount Medību Caza

Pievienot atsauksmi

1 Pāris 1" 25.4/ 30 mm Augstu Gredzenu 20mm Weaver Picatinny Rail QD Ātri Atbrīvot darbības Joma Mount Medību Caza

Apraksts: Koncentrēts un Lietotājam Draudzīgs, Ergonomisks Ātri Atvienot/Bloķēšanas Sviru Stiprinājums, Pilnībā Regulējams, lai Ietilptu uz Jebkura Weaver / Picatinny Rail (20mm).Saspringts Pielaides Kontrole ar Anti-rotācijas Funkciju, lai Garantētu Pozitīvu un Atkārtojami Nulles un Re-nulle Spējas.Kopumā Zema Profila Krokodils Dizains un Viegls Svars, Mašīna Samazināt, lai nodrošinātu Optimālu Taktiskās Programmas.Tas ir ideāli piemērots stiprinājums, piebilstot, darbības joma, lukturīti, utt, lai jūsu šautene.Iezīmes: Materiāls: Alumīnija Gredzena Diametrs: 25.4 mm/30 mm regulējama Weaver Izmērs: 20mm Paketē Iekļauts:1 x Mount1 x seškanti

Sūtījumu un Maksājumu:

1)Pls atstāt mani uz pareizo adresi!Mēs neesam atbildīgi par paketi, kas atgriežas, jo pircēja problēmu (piemēram, tiek no mājas, nepareiza, adrese, utt.)

Ķīna Post, parasti ilgst 2-3 nedēļas, mums nav atbildīgs par izsekošanas un, lūdzu, pozitīvi, sazinieties ar vietējo pasta nodaļu, ja jums nav saņemt.Mums nav atbildīgs par zaudēt, vai tā uzskaites ierakstus, Ķīna Post.

Ja u vēlaties izvēlēties drošāku un ātrāku veidu, piemēram, EMS, Lūdzu, Jāmaksā papildu maksa.EMS parasti ilgst 5-7 darba dienas ar pilnu dokumentāciju.

2)mēs nebūsim atbildīgi par jebkādu kavēšanos piegādes laikā, tai skaitā, bet ne tikai uz muitas pastmarkas pārbaudes,strike force majeure utt.

3)Kā pircējs,tas ir jūsu pienākums maksāt nodokli, ja jūs veicat pasūtījumu no ārzemēm,mūsu cena nav iekļauta ar nodokli,PVN,vai citu rīkoties maksas.

Noteikumi:

1. Lūdzu, paziņojiet mums 15 dienu laikā (saskaņā ar nosūtīšanas datumu).

2. Atgriešanās posteņiem JĀBŪT ir ORIĢINĀLAJĀ iepakojumā un aksesuāri.

3. Atdošanas un apdrošināšanas maksas ir neatmaksājamas atgriešanās objektus.

4. Returne/exhange sūtījumu kvalitāti, mēs sniegs bezmaksas pēc servisa apkopes kvalitātes problēmu preces(kompensācijas vai apmaiņu jaunu sūtījumu).

Tagi: saskaņā weaver, medību riflescopes, mount stāvvada, aizsardzības picatinny, qd linga grozāmos, falcon darbības joma, picatinni sliedes, riflescope hakko, mount darbības joma, barska darbības joma gredzeni
Rokasgrāmata Tips Audēja
Dzelzceļa 20mm
Nosaukums Medību Jomu Mount
Modeļa Numurs Medību Jomu Mount
Iezīme Ātri Atvienot/Bloķēšanas Sviru Stiprinājums
Gredzena izmērs 25.4 mm/regulējams 30mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums MIZUGIWA
krāsa melns
Materiāls Alumīnija
Rokasgrāmata Garums 10"/25cm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti