Izpārdošana

€7.15

€14.90

6/8/10mm Urbi Rokasgrāmata Automātiskā Centrēšanas Doweling Jig Komplekts Koka Puļķis Locator Par DIY Sadzīves Galdniecības Kokapstrādes Instrumentus.

Pievienot atsauksmi

Iezīmes: √ Augstas kvalitātes alumīnija (urbt rokasgrāmata) un mirst tērauda(krūmi),augsta cietība un izturība,laba nodiluma izturīgs un izturīgs, lai izmantotu . √ Anodic oksidācijas virsmas apstrāde un tērauda HRC50 materiālu nodrošina labu darbu un palīdz uzlabot efektivitāti .

√ Uzlabota versija nāk ar 6mm 8mm 10mm bukses&1mm un 2mm vērtēšanas caurumu, padarot dažādu izmēru caurumiem .

√ Regulējams, lai cīnītos par dažādu biezumu koka dēļi no 17 mm līdz 60 mm .

√ Pozicionēšanas skalas, kas Nosaka attālumu starp pirmo caurumu un beigās seju no īpašnieka .

√ Tā ir lieliska rīku komplekts, lai gan mēbeļu fabrikā un kokapstrādes entuziastus .Par produktu: Jums, ko jūs maksājat par.mēs centīsimies nodrošināt vairāk augstas kvalitātes preces pircējam.Visiem izstrādājumiem ir reāla apraksts mūsu veikalā, lūdzu, skatiet produkta aprakstu uzmanīgi.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu.Lūdzu, atstājiet ziņu ar mums.

Par samaksu: Atbalsts kredītkartes(RMB, un Dolārs),WebMoney(VM),TT,West Union , Qiwi maku, Boleto(Brazīlija), SOFORT Banku , Alipay , utt.

Par sūtījumu: Mēs nosūtīsim lai 3 dienu laikā, kad mēs saņemt jūsu maksājumu. (Izņemot brīvdienas), PASAULES KUĢOŠANAS. (Izņemot dažas Īpašas valstīs un APO/FPO) PAKALPOJUMS, TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās, tranzīta laiki var atšķirties, jo īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Klientu apkalpošanas:, saņemot sūtījumu.Ja pastāv kvalitātes problēmas, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs palīdzēsim jums atrisināt to.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem.Lūdzu, sniedziet mums labas atsauksmes.Tas ir mūsu lielākais pamudinājums.

Tagi: komplekts sievietēm, doweling jig komplekts vispārīgi, grupa koksnes spīļierīču, dībeļa spīļierīču, doweling centrēšanas, galdniecības instrumentu, urbšanas guid, dimanta flīžu, kuteris dībeļa, dībeļa jig komplekts
Conditon Jauns
Pozicionēšanas puļķis izmēra 6/8/10MM
Stenda izmērs 100*35*34mm gabals
Materiāls Alumīnija Sakausējuma
Veids Taisni Caurumu Doweling Jig Komplekts
Zīmola Nosaukums MOKIN
Izmantošana Koka Urbšanas
Piemērojams 17-60mm Koka kuģa
Virsmas Apstrāde Anodēta
DIY Piederumi Kokapstrāde
krāsa Zils/Sarkans
Urbšanas krūmi izmēra 6/8/10MM
Urbšanas tips taisni caurums
Garums 235mm
Modeļa Numurs MO-1760
Pieteikumi Izveidot perfektu 90 grādu caurums

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti