Izpārdošana

€2.97

€4.25

6pcs Spīguļi, Mākslīgās Ziemassvētku Ziedi Priecīgus Ziemassvētkus Koka Apdare, Rotājumi Ziemassvētku Puse, Piegādes Viltus Ziedu Galvas

Pievienot atsauksmi

Produkcijas Apraksts:

Stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Vienuma tips: Mākslīgajām Puķēm

Krāsa: Krāsains

Izmērs: Aptuveni 16cm

Daudzums: 6 Gab/Iepak

Piezīme:Jebkurš jautājums, pls sazinieties ar mums frist,Paldies !

Q & A

1. Ir visas bildes ir īstas ?

Jā.Visas fotogrāfijas ir turely shooted ar ourself, bet krāsa var būt atšķirīga, jo atšķirība no monitora iestatījumi. 2. Kā par kompensāciju/nomaiņa ?

a.Ja jums nepatīk objektus, lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc pasūtījuma saņemšanu, ja šīs preces savā īpašumā vairāk nekā 4 dienu laikā, tiek uzskatīts, izmantot, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.b.Ja pastāv kvalitātes problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Pircējam vajadzētu dot mums bildes par defekti, mēs to pārbaudīt un atrisināt problēmas.c.Priekšmetiem jābūt sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visiem componentsand aksesuāriem, vai jūs varat izvēlēties, lai rezerves.d.Atpakaļ nosūtīšanas būtu jāsedz pircējam. 3. Ja es, lai tā, ja jums kuģis savu pasūtījumu?

Mēs nosūtīt savu pasūtījumu 48 stundu laikā (laikā, kad nav darba diena).Ja produkti tiek pārdots, tie tiks nosūtīti 7 dienu pārsvarā. 4. Ja man būtu vairāk pasūtījumu, jūs varat sniegt man vairāk atlaides?Kā to izdarīt?

Jā.Ja vēlaties pasūtīt vairāk nekā vienu, pls sazinieties ar mums, pirms maksājumu veikšanas, un pēc tam mēs jums atlaižu, un regulētu cenu par jūsu pasūtījumu. 5. Jūs varat atbalstīt Drop Shipping?Kā to izdarīt?

Jā.Kad jūs veicat piliens kuģniecības pasūtījumu, jūs varat aizpildīt savu klientu adreses, vai atstājiet ziņu ļaut mums zināt, tas ir piliens kuģniecības, tad mēs kuģis to, kā jūsu pieprasījuma asap.

Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir mūsu veikšanu.

Tas ir ļoti appreciated, jūs mūs atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, un mēs atgriezīsimies.

Ja jums šķiet, kas mums trūkst pozitīvu atsauksmju un 5 zvaigžņu vērtējumu,pls dod mums iespēju, un sazinieties ar mums, lai valsts neapmierinātība, mēs atrisinātu šo problēmu.PALDIES!

Tagi: zaļā rozes mākslīgie ziedi, ziedu tulpe, artifici ziedu, ziedu interjera, mākslīgās palm, ins mākslīgie augi, papīra dekori ziedi, viltus augu, e longboard, viltus koka mājas dekori
Ziedu Stils Ziedu Galvas
Izmērs Approx 16cm
Materiāls Audums
Veids Roze
Klasifikācijas Mākslīgie Ziedi
Nosaukums Ziemassvētku Ziedi
karstā Ziemassvētku rotājumi
Atslēgas Ziemassvētku Piegādēm
Iepakojums 6pcs/maiss
Krāsas Krāsains
Godu Puse/Kāzu/Svētku/Dāvanas
ziņas Eglīšu rotājumi
izcelsmes vieta Zhejiang, Ķīnā (Izľemot)
Stils Ziedu
Modeļa Numurs PEN1120

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti