Izpārdošana

€2.46

€3.79

Ērti Silikona Liekami Anti Krākšana Elpojošs Elpot Viegli Deguna Klipsi Miega Atbalstu Deguna Dilatatori Pārtraukt Snoring Veselīgu Miegu

Pievienot atsauksmi

Šie attēli ir veikti ļoti uzmanīgi, un tie ir nekas, kas atšķiras no reālā lieta!!!

Apraksts:

Krākšana var izraisīt obstruktīvas miega apnojas atkārtoti, kā rezultātā galvas smadzenes un asins skābekļa deficīts, kas var izraisīt dažādas veselības problēmas, tostarp paaugstinātu asinsspiedienu, sirds un asinsvadu slimības, miokarda infarkta, stenokardijas, atmiņas traucējumi un citi.Šī krākšana klips ir īpaši izstrādāta, lai ārstētu miega apnoja, krāc un deguna sastrēgumus, kas var ļaut jums rodas ieradums elpot caur degunu pakāpeniski, lai atrisinātu krākšana problēmu.

Cēloņi krākšana:

1)Guļus ķermeņa stāvokli (guļot seju uz augšu); 2)Liela mandeles, ilgi mīkstās aukslējas, vai ūka; 3)mēles, kas atslābina pārāk daudz miega laikā; 4)liekais svars; 5)aizlikts deguns no saaukstēšanās, alerģijas vai deformācijas skrimšļu ietvaros deguna; 6)Menopauzes; 7)onsuming alkoholu, medikamentus, tabakas vai tabakas produktiem, kas sešu stundu iet gulēt; 8)Hipotireoze.

Produkta Iespējas:

1.Silikona materiāls ir drošs, nav toksisks, nekaitīgs, mazgājams, atkārtoti un mīksto iederētos nāsī stingri un ērti.

2.Atbrīvojot krāc un aizlikts deguns, lai dotu atpakaļ uz jums, un viņai ir laba miega un vienmērīgu elpu.

3.Uzlabot miega apnojas un ļauj elpot veselīgu un svaigu gaisu, netraucējot normālu miegu.

4.Palīdz labot jūsu slikts paradums elpot caur muti, lai novērstu augšējo elpceļu infekciju un saaukstēšanās.

5.Mini izmēra ar gaismas svars nav pievienot papildu spiedienu uz degunu, kas ir īpaši ērti nēsāt, kā arī.

Specifikācijas:

Materiāls: Silikona

Krāsa: Caurspīdīga

Izmērs: S, M, L(Trīs izmēru, skatīt attēlu)

Tips: Miega Atbalsts

Amats: Sardzes Krākšana un Miega Apnojas Palīdzība

Kaitējuma Krākšana:

1. Bērnu Smaga krākšana dos par miega apnojas bieži, kā rezultātā slikti gulēt naktī, slikta gara diena un slikta ēstgriba, kas var izraisīt atpaliek aug auguma un svara.

2. Sieviete-Krākšana var radīt kārklu slānis sejas, raupja āda, tauki, uzpūsties, halitosis, rūgta garša, neregulāras menstruācijas, dysmenorrhea, un tā tālāk.Smaga krākšana sasniegs menopauzes 3-15 gadiem iepriekš.Slikta miega kvalitāte ļaus vaļīga āda, tumši loki, acu tūsku, vārnu kājas, duļķainas acis, utt.

3. Vīrietis-Krākšana var izraisīt reiboni, galvassāpes, bezmiegs, amnēzija, seksuāla disfunkcija, nieru nepietiekamība u.c.

Komplektā Ietilpst:

Kā attēlā redzams 1 kārba(3 gabali)

Piezīme:

Lūdzu, valkāt to, 1-2 stundas pirms miega, lai pirmo reizi izmantot, lai mazinātu diskomfortu un novērst, novēršot to neapzināti.

Piezīme: Tagad produktu atjauninājumu, daži ar logo sainthealth, bet daži ne.Bet produkts ir tāds pats.mēs drukāt logo sainthealth uz ierīces, lai nodrošinātu, ka tas ir labi zināms mums visiem.Paldies par sapratni.Pēcpārdošanas pakalpojumu: Jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet Pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu ja jums ir apmierināti ar pakalpojumu un objektu.Un mēs piedāvāsim atlaide savu nākamo pasūtījumu.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu preci un pakalpojumu , lūdzu, sazinieties ar mums on line, e-pasts, telefons ...Mēs centīsimies mūsu labāko, lai jūs apmierina.Atgriešanās Politika: Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos objektus 15 dienu laikā onpon jūsu preces saņemšanas bez iemesla.Lūdzu, veiciet preces to oriģinālajā nosacījumiem.Paldies!

Tagi: apkopēja cpap, pilsoniskās fb2, anti krāc deguna dilator, cpap, miega apnojas, boox kule, pagarinājumu deguna, krāc stop, anti krāc, elpa deguna silīcija
Atbalsta
Izmantot 2
Materiāls Silikona
Marterial
Spiediena Diapazons 4-20 cmH2O
Priekšmets
Daudzums 3pcs/iepak
Produkta Nosaukums
Pieteikties
Darba Režīms cpap
Zīmola Nosaukums yinhang
Veids Anti Krāc Deguna Klipsi
Modeļa Numurs 201803090
Izmērs
krāsa Caurspīdīga
Mazumtirdzniecības Kastē Iekļaut
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmantojiet 1

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti