Izpārdošana

€42.40

€83.13

50GAB Silikona Deguna Klipu, Magnētisko Anti Krāc Aizbāznis Klusums Gulēt Krākšana Nav Risinājums Atbalsta Gulēšanai

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

1. Ērti valkāt: Izgatavota no mīksta silikona, tas ir ērti valkāt un gandrīz neredzams.Tā ir piemērota jebkuras formas no nāsīm, droši un ērti, un var tikt izmantoti atkārtoti.

2. Uzlabo miegu spiediens: atbloķētu dobumā, elpot vienmērīgi, novērstu aizlikts deguns, palielināt gaisa plūsmu, mazinātu administratīvo slogu un spiediena elpošanas sistēmu un asinsrites sistēmu.

3. Augstākās kvalitātes: Izgatavots no augstas kvalitātes mīksta medicīniskā silikona, pilnīgi bez ķīmisko putu veidotāji, piemēram, BPA.Padara produktu izturīgāks par labāku un efektīvāku elpošanas.

4. Drošākas un veselībai nekaitīgākas: Novērst vai samazināt krākšana, veikt elpošanas vieglāk, klusāks, novērstu infekcijas, mainīt elpošanas ieradumi, miega laikā, un novērst augšējo elpceļu infekcijām.

5.Versatile: ne tikai var traucēt normālu krākšana, mainīt elpošanas ieradumi, miega laikā, novērst augšējo elpceļu infekcijām, bet arī uzlabotu elpošanu, kad saaukstēties vai auksti.Tas var padarīt jūsu elpošana mīkstāka.

Materiāls:Silikona

Krāsa: Caurspīdīga Deguna klipsi

izmērs: apm 2*1.4*0.5 cm(L*W*H) Lietā,

izmērs: aptuveni 3.4*3.4*1cm(L*W*H) Neto

Svars:5.8 g

Tagi: apkopēja cpap, deguna krāc, apnojas, krāc aizbāzni, pilsoniskās fb2, miega apnojas, elpa deguns, fisher paykel, kobo aura hd lcd, anti krāc
Tips
Spiediena Diapazons 4-20 cmH2O
Vienuma Tips Miega & Krākšana
Materiāls Silikona
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modelis Skaitlis1 Magnētiskā Deguna Klipsi
Modeļa Numurs Anti Krāc Silikona
Atbalsta
Veids Anti Krāc Deguna Klipsi
Zīmola Nosaukums KWD
Darba Režīms cpap

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti