Izpārdošana

€19.07

€46.51

Sākotnējā Razer DeathAdder Svarīgi, ar Vadu Spēļu Pele Pelēm ar 6400DPI Optisko Sensoru, 5 Profesionālās Gaming Peles PC Dators

Pievienot atsauksmi

JAUNA Razer DeathAdder Svarīgi, ar Vadu Spēļu Pele Pelēm ar 6400DPI Optisko Sensoru, 5 Neatkarīgi Programmējamām Pogām, Ergonomisks Dizains

Razer DeathAdder ģimenes ir viens no visvairāk slavens un atzīts spēļu pelēm pasaulē.Ar vairāk nekā 9 miljoni pārdoto vienību visā pasaulē, un desmitiem svinēja balvas, tas nāk kā nav pārsteigums, ka Razer DeathAdder ir izveidojusi kulta šādu kopš tās pirmsākumiem.Apskatiet tās pavērsieni turpmāk.

PIEZĪME: produkts var izraisīt daļēju atšķirības dažādu ražošanas versijas un partijām.Lūdzu būt pārliecināti, ka mēs sniegs jums ir pilnīga kvalitātes nodrošināšana.

1.Taisnība 6,400 DPI Optiskais Sensors. 2.Līdz 220 collas sekundē (IPS) / 30 G paātrinājums 3.10 miljoni-noklikšķiniet uz dzīves cikls 4. 5 Hyperesponse Pogas. 5.Gaming-grade taustes un ritināšanas riteni 6.1000 Hz Ultrapolling 7.Viena krāsa, zaļš apgaismojums 8.Razer Sinapses 3 (Beta) ļāva Pierādīts, vēsturi, darbību.Dārgais draugs,Jums ir pelnījuši to!

6,400 DPI Optiskais Sensors Ļauj ātri un precīzi peli swipes, kas piedāvā lielāku kontroli par būtiskākajām spēļu vajadzībām.

Razer Sinapses 3 (Beta) Ļāva Razer aparatūras, pamatojoties uz tiešsaistē, mākonī.Iestatīt parametrus, piemēram, DPI un vēlēšanu likmi, kas precīzi.Saglabāt failus automātiski saglabātu pašā tempā ar mākoņa serveri.

Līdz 10 Miljoniem Klikšķu RazerTM Razer mehāniskās peles mikroslēdzis ar līdz 10 miljoniem klikšķu.Ergonomiskā forma Uzturēt lielisku sniegumu ilgtermiņa spēles, nav izsmeltas sīva kaujas.Anti-slip Sānu Rokturi, Razer Deathadder Būtiski ir uzlaboti, lai anti-slip sānu rokturi un nostiprināt kontroli un precizitāti nekā savu peli laikā lift-off un ātri swipes.

5 Hyperesponse Pogas Neatkarīgi Hyperesponse programmējamas pogas dod jums papildu kontroles konkurētspēju.

Tagi: peles, spēle peles paliktņa, acer spēlētājs, bluetooth saņem atbalstu caur iev, lqs spēļu pele, vadītāja razer kraken, peles razer, logitech peles, balltop, razer
DPI 6400
Barošanas Veids Akumulators
Rokas Orientācija Tiesības
Iepakojums
Veids Ar vadu
Stils Pirkstu
Modelis Razer DeathAdder Svarīgi
Kods C6407W/C6407B
Bruto svars 177g
Modeļa Numurs Razer DeathAdder Svarīgi
Interfeisa Tips USB
Pieteikums Galddatoru, Klēpjdatoru, spēles
Sensors 6400DPI Optisko Sensoru
Darbības Režīms Robežstieples elektronisko
krāsa melns
Skaits Ruļļi 1
Taustiņu skaits 5
Zīmola Nosaukums razer

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti