Izpārdošana

€8.68

€11.58

4mm Izliektas Kritums Bultiņas Dripper Dārza Elkoņa Līkuma Nometiet Bultas Saimniecību Lauksaimniecības Augu Mikro Pilienu Apūdeņošanas drippers jau 200 Gab.

Pievienot atsauksmi

Specifikācija: Nosaukums:Nosaukums: 4mm izliektas kritums bultiņas dripper Savienojuma izmērs: 4mm,4/7mm šļūtenes Darba spiediens: 1~2.5 bar Patēriņš: 1-3 L/H Garums: aptuveni 100 mm Krāsa: Balts Piemērots: Mazs, vidējs un liels podos, koku pamatnēm, kritalām, augļu koki, tilti podiem, podi un citas mājas dārzkopība.Iepakojums ietver: 200Pcs x Izliektas kritums bultiņas Funkcijas: 1. Šo punktu krītot bultas , garš plūsmas ceļu, bulta roktura struktūru. 2. Efektīvu spiedienu, pilošs precīzi vienādi. 3. infiltrācijas irigācijā, ūdens gar virzuli, lai izvairītos no augsnes erozijas vai matricas. 4. ar spiediena kompensācijas drippers jau lieto kopā, lai spēlēt lomu vienmērīgu plūsmu.Lai palielinātu spiediena kompensācija, kā arī spēju, lai novērstu vielas noplūdi. 5. Atbalsta dažādas kombinācijas, lai apmierinātu dažādas vajadzības, jūsu konstrukcijas.Priekšrocības: Top cauruļvadu projektēšanu, ne-bloķēšanu (ierobežojot lomu, pilienu efekts) Labs: pilienveida laistīšanas ierīces, ko izmanto raidītāju / kritums bultiņas / kritums zobenu Instrukcijas: 1. Vispārīgi vertikāli uz augsnes, dziļums neierobežots, ne-bloķēšanu. 2. Pilienveida var tikt apturēta. 3. Nospiediet baseina diametrs izvēlēto nometiet bultas.Piezīme Tas ir manuāla mērīšana, var būt 1-2mm kļūdas.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies.

Piegāde ◆ parasti Mēs kuģis savu pasūtījumu 48 stundu laikā pēc tam, kad saņemsim jūsu maksājumu. ◆ Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas parasti aizņem 10-30 dienas pa pastu(Dizainadienas.lv Standard Shipping,epacket,ķīna post, gaisa pasts, utt.). ◆ Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: ◆ Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, bet jūs vēl joprojām neesat saņēmuši preci, lūdzu sazināties ar mums un mēs palīdzēsim jums, lai paplašinātu Aizsardzības pasūtījuma laika. 1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus un mūsu pakalpojumiem, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt positiver atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm. 2. Ja jums ir kādas problēmas,lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, lai iegūtu risinājumu.Mums ir izmēģināt mūsu labāko, lai jums palīdzētu.

Tagi: dripper ūdens, dūkoņa spray, smidzinātājs, viegli pilienveida apūdeņošanas, piliens pie auss, rotaslietas, pelējuma pīrāgs, sniega mājās, zobu balināšanas, rotaļlieta farm, dripper, sprinkleru
Garums about 100 mm
Pieteikums Augiem,podos,koku laistīšanas utt
Sprinkleru Tips VĀRPA
Modeļa Numurs Izliektās nometiet bultas
krāsa Balts
Veids Smidzinātāji
Darba Spiediens 1~2.5 bar
Patēriņš 1-3 L/H
Pārdošanas vienība 200 gab.
Nosaukums 4mm izliektas kritums bultiņas dripper
Zīmola Nosaukums Sarunu Apmierināts

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti