Izpārdošana
Horizontālo Vārpstu Komplekts XK K120 RC Helikopteru Daļas, XK.2.K120.001 XK K120 Horizontālu Vārpstu Komplekts Skatīt lielāku

€4.77

Horizontālo Vārpstu Komplekts XK K120 RC Helikopteru Daļas, XK.2.K120.001 XK K120 Horizontālu Vārpstu Komplekts

Pievienot atsauksmi

Horizontālo Vārpstu Komplekts XK K120 RC Helikopteru Daļas, XK.2.K120.001 Apraksts: Zīmols: XK Posteņa nosaukums: Horizontālo Vārpstu Komplekts Art. - NR. : XK.2.K120.001 Par XK K120 RC Helikopters komplektā ietilpst : Horizontālu Vārpstu Komplekts *1

1. Mēs varam pieņemt šādus maksājumu metodes.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja vēlaties izmantot šīs maksājumu metodes .

2. Pilns maksājums jāveic 20 dienu laikā pēc izvietojot savu pasūtījumu, vai pasūtījumu, būs spēkā neesošu vai anulēta ar sistēmu.

3. Mēs nosūtīsim preces ietvaros, d elivery laikā pēc pilnas apmaksas apstiprināts.Ja maksājums nav pieejams, jūsu pasūtījums tiks automātiski aizvērts.

4. Parasti, mēs nosūtīt pasūtījumus, izmantojot Sigapore EMS, Singapūra Pastu,kas var pārvadāt produktiem, kas ar lipo baterijām.Bet mēs arī izmantot EMS,Ķīna Post, Gaisa Pasts,Zviedrija Pastu,Malaizija Pastu,Honkongā Post,utt.

1. RC helikopteriem/quadcopters /cars pirms nosūtīšanas ir rūpīgi jāuzrauga, lai nodrošinātu, ka tie ir ideālā stāvoklī.

2. Mēs pieņemam atpakaļ,Bet ll return posteņi jābūt tā sākotnējiem nosacījumiem, tostarp lodziņā un aksesuāri.Vīrieši izgatavots defekti nav garantēta,piemēram, bojātas, saskrāpēts, un tā tālāk.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešana produktiem, jo mēs nepieņemam atpakaļ paketes, nezinot iemeslu.

Tiešsaistē Laiks: 9:00 - 24:00(Pekina Laika)

Mēs esam godīgs pārdevējs par Dizainadienas.lv.Visi mūsu objektus nāk no Ķīnas ar augstu kvalitāti.

Ja jums ir kādas problēmas, mēs esam ļoti priecīgs, ja jūs varat sazināties ar mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.Ceru, ka ir laba sadarbība kopā ar jums uz ilgu laiku.

1. Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu bizness\'s attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par jūsu sapratni.

Tagi: rc xk, k110, wltoys xk k120 rc helicopter, xk k130 rc helicopter, 6ch helikopteru, helikoptera xk k120, helikoptera k120, rc xk k110 helikopteru, xk k120 rc helikopters uztvērējs, xk k120 rc helikopters rtf
Izmantošana Transportlīdzekļu & Tālvadības Rotaļlietas
Transportlīdzekļa Tips Helikopteri
Četru riteņu Piedziņa Atribūtiem Montāža
RC Daļas un Accs Savienotāji/Elektroinstalācijas
Modeļa Numurs XK.2.K120.001
Instrumentu Piederumi Samontēti klase
Materiāls Metāla
Tālvadības Pults Perifērijas Ierīces/Ierīces Horizontālo vārpstu komplekts
Upgrade Daļas/Piederumi Horizontālo vārpstu komplekts

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti